• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gummi - industrielt maskiner og udstyr

Resultater for

Gummi - industrielt maskiner og udstyr - Import eksport

 1. OLBRICH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mere end 65 års lidenskab for teknik - tradition og innovation har altid spillet en stor rolle hos Olbrich. Udviklingen af fremtidsvisende spidsteknologier har været et anliggende for os i mere end seks årtier. Med tværfaglige projekt- og ingeniørteams har vi siden da oparbejdet en erfaring og knowhow, der nyder respekt på verdensplan. På dette grundlag udvikler vi både kundespecifikke og intelligente maskinløsninger og anlægskoncepter til fremstilling af baneformede produkter som f.eks. gulvbelægninger, tapeter, folier og tekniske tekstiler. Som innovationsfører er vi i dette miljø konstant på udkig efter innovative videreudviklinger, der giver vores kunder højeste effektivitet, præcision og en tydelig merværdi. Stilstand ville være et tilbageskridt: Derfor tager OLBRICH fortsat hånd om tingene og indtager en forudseende og aktiv holdning inden for forskning og udvikling. OLBRICH – sats på en teknologiførers knowhow!

 2. REP INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  REP international, leverandør af løsninger til gummiindustrien, termoplast og andre polymerer. REP international udvikler, fremstiller og sælger vertikal- og horisontalpresser til støbning af gummi og plast. REP international, der en hundrede år gammel ISO9001 certificeret virksomhed, der fabrikerer højteknologiske indsprøjtningspresser til følgende brancher : biler, elektricitet og husholdningsapparater, farmaceutisk industri og til militæret.

 3. HUBER+SUHNER AG INJECTION MOULDING

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUBER+SUHNER AG INJECTION MOULDING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Herisau, Schweiz.

 4. MAPLAN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAPLAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast branchen. Den opererer også inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Formning, gummi - maskiner, Gummi - industrielt maskiner og udstyr, kompressionspresser, Formning, gummi - maskiner, og formning af gummi brancherne. Den er baseret i Chambery, Frankrig.

 5. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Danmark

  Foreign Inquiries: Email: info@aag-gummi.dk Phone: +45 98 15 80 22 AAG is specialized in technical rubber solutions, both standardized and custom solutions. We have more than 80 years of experience in technical rubber and we are one of Denmarks leading suppliers. We are able to offer a product range of more than 14.000 SKUs and AAG covers the needs for quality products within the following industries: oil, wind & offshore, transport, marine, construction, agriculture, industry and retail. At AAG, we constantly focus on development and progress, and our objective is to provide solid solutions and customer benefits. We focus on the essential advantages, which make life easier for you and which are unique to AAG, whether it is flexibility, knowledge, innovation, delivery, price or competitiveness.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. POMMEREIT GMBH

  Tyskland

  Innovative hightechkomponenter til fjedrende, dæmpende og glidende funktioner. Elastomer-, duromer-, plastomer- og gummimetalkomponenter sikrer en effektiv drift inden for mange forskellige anvendelsesområder – de er nemlig kompakte, vedligeholdelsesfri og har en særdeles lang levetid. PEN videreudvikler hele tiden disse komponenter og fjedersystemer til specielle anvendelsesområder – i overensstemmelse med det aktuelle tekniske niveau og dine individuelle krav.

 2. EEP MASCHINENBAU E. PLÖMACHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EEP MASCHINENBAU E. PLÖMACHER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for vaskeanlæg med høj præcision, udstyr til overfladebehandling, og kryogeniske anlæg brancherne. Den er baseret i Wiehl, Tyskland.

 3. FEKO MAKINA YEDEK PARCA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden FEKO MAKINA YEDEK PARCA SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. RPM KAUÇUK PLASTIK MAKINA SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden RPM KAUÇUK PLASTIK MAKINA SAN.TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gummi - tekniske elementer til industrien, gummi, Gummi- og plastbearbejdning, udarbejdelse af modeller efter kundespecifikation, og Gummi - tekniske elementer til industrien brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. ECOMAXXI COMERCIAL E IMPORTADORA

  Brasilien

  Virksomheden ECOMAXXI COMERCIAL E IMPORTADORA, er en Multi-Category, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til gummiindustrien brancherne. Den er baseret i São Paulo, Brasilien.

 1. BONADDIO ARTICOLI IN GOMMA

  Italien

  Virksomheden BONADDIO ARTICOLI IN GOMMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til udskæring af gummi brancherne. Den er baseret i Lamezia Terme, Italien.

 2. ALFA STAMPI

  Italien

  Virksomheden ALFA STAMPI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Adrara San Martino, Italien.

 1. GIWA KUNSTSTOFF UND METALLVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GIWA KUNSTSTOFF UND METALLVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Skum, gummi og plast, Slanger og rør, gummi og plast, Plast - industrielt maskiner og udstyr, Skum, gummi og plast, Slanger og rør, gummi og plast, og Plast - industrielt maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Westendorf, Tyskland.

 2. KOMAX

  Frankrig

  Virksomheden KOMAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr, Ekstrudering, plast - maskiner, Plast - industrielt maskiner og udstyr, Ekstrudering, plast - maskiner, og apparater til ekstrusion brancherne. Den er baseret i Wittenheim, Frankrig.

 3. BORFLEX HERMES - GROUPE BORFLEX

  Frankrig

  Virksomheden BORFLEX HERMES - GROUPE BORFLEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - tekniske elementer til industrien branchen. Den opererer også inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Gummiprodukter, Gummi og derivater, Gummi - produkter til motorkøretøjs- og transportindustrien, Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Gummiprodukter, Gummi og derivater, og Gummi - produkter til motorkøretøjs- og transportindustrien brancherne. Den er baseret i Hermes, Frankrig.

 4. RUBBERKING GROUP

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden RUBBERKING GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vibrationsdæmpende understøtning branchen. Den opererer også inden for Gummi - tekniske elementer til industrien, Import-eksport - gummi- og plastprodukter, Gummiprodukter, Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Gummi - tekniske elementer til industrien, Import-eksport - gummi- og plastprodukter, Gummiprodukter, og Gummi - industrielt maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Kaohsiung, Taiwan R.O.C..

 5. INTERCARAT

  Frankrig

  Virksomheden INTERCARAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gummi og derivater, Formning, gummi - maskiner, Gummi og derivater, Formning, gummi - maskiner, og gummimembraner brancherne. Den er baseret i Duppigheim, Frankrig.

 6. ADVANCED INDÚSTRIA E COMÉRCIO DE MÁQUINAS LTDA.

  Brasilien

  Virksomheden ADVANCED INDÚSTRIA E COMÉRCIO DE MÁQUINAS LTDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ekstrudere til gummi, og blandingstrin brancherne. Den er baseret i Novo Hamburgo, Brasilien.

 7. KERLING KUNSTSTOFF UND KOMPONENTENFERTIGUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KERLING KUNSTSTOFF UND KOMPONENTENFERTIGUNG GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielle produkter, plastmaterialer i partikelform, og Plast - industrielle produkter brancherne. Den er baseret i Rednitzhembach, Tyskland.

 8. S. E. NÜNDEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden S. E. NÜNDEL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Plastik - produkter til mekanik, Plast - emballering, Plast - industrielle produkter, Plastik - produkter til mekanik, Plast - emballering, og Plast - industrielle produkter brancherne. Den er baseret i Wendelstein, Tyskland.

 1. PRIMAPLAST

  Frankrig

  Virksomheden PRIMAPLAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Gummi - industrielt maskiner og udstyr, transportbånd, og termoregulatorer brancherne. Den er baseret i Libercourt, Frankrig.

 2. ALFA ROLLER

  Tyrkiet

  Virksomheden ALFA ROLLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for trukne produkter i gummi, trækkeplader til metaltrækkere, og maskiner og udstyr til ekstrudering af gummi brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. KUNSTSTOFFTECHNIK WIESMAYER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KUNSTSTOFFTECHNIK WIESMAYER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielle produkter, Plast - emballering, Plastik - produkter til mekanik, Plast - industrielle produkter, Plast - emballering, og Plastik - produkter til mekanik brancherne. Den er baseret i Neustadt a.d.Donau, Tyskland.

 4. KÄSTNER & KUPRIAN E.K

  Tyskland

  Virksomheden KÄSTNER & KUPRIAN E.K, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr, og Gummi - industrielt maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Seefeld/Drößling, Tyskland.

 5. ATLANTIC JOINT

  Frankrig

  Virksomheden ATLANTIC JOINT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi- og plastskærefunktioner branchen. Den opererer også inden for Gummi og plast - behandling, Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Gummi og plast - behandling, Pakninger i elastomer, Elastiske støddæmpere, og Gummi - industrielt maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Saint Aignan De Grandlieu, Frankrig.

 6. MULTIPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MULTIPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielle produkter branchen. Den opererer også inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Plast - emballering, Plastik - produkter til mekanik, Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Plast - emballering, og Plastik - produkter til mekanik brancherne. Den er baseret i Schönberg, Tyskland.

 7. PETER MÜLLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PETER MÜLLER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bearbejdning, gummi - maskiner, og Bearbejdning, gummi - maskiner brancherne. Den er baseret i Sulzberg, Tyskland.

 8. EMQTEC AG

  Tyskland

  Virksomheden EMQTEC AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stansemaskiner, plast branchen. Den opererer også inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Slanger og rør, gummi og plast, Skum, gummi og plast, Plast - industrielt maskiner og udstyr, Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Slanger og rør, gummi og plast, Skum, gummi og plast, og Plast - industrielt maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Friedberg, Tyskland.

 9. WALTER ZINK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WALTER ZINK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stansemaskiner, plast branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr, Slanger og rør, gummi og plast, Skum, gummi og plast, Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Plast - industrielt maskiner og udstyr, Slanger og rør, gummi og plast, Skum, gummi og plast, og Gummi - industrielt maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Jettingen-Scheppach, Tyskland.

 10. HANS MEYER

  Tyskland

  Virksomheden HANS MEYER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stansemaskiner, plast branchen. Den opererer også inden for Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Skum, gummi og plast, Slanger og rør, gummi og plast, Plast - industrielt maskiner og udstyr, Gummi - industrielt maskiner og udstyr, Skum, gummi og plast, Slanger og rør, gummi og plast, og Plast - industrielt maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Burgthann, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Gummi - industrielt maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

521 Virksomheder