• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grunduddannelse- videregående uddannelser og specialer

Resultater for

Grunduddannelse- videregående uddannelser og specialer - Import eksport

 1. VIDEODOSKA (IE USTYANTSEV S.M.)

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Virksomheden "Video Doska" er en producent af gennemsigtige lightboards til fjernundervisning og e-learning samt en leverandør af professionelt videoudstyr til studioer. Gennemsigtige lightboards af "Video Doska" gør det let at optage videoundervisning til erhvervskurser, præsentationer og afholdelse af videokonferencer. Desuden tilbyder virksomheden nøglefærdig indretning af videostudioer med professionelt lyd- og videoudstyrssæt: Lightboards, 4K og Fuld HD videokameraer, lydsystemer, monitorer til højttaleren og operatøren, LED-lys, sorte og farvede baggrunde, et omstillingssystem, en teleprompter. Virksomheden har produceret learning glasses siden 2016. Fordelen ved denne form for audio-visuel undervisning er, at det er enkelt at bruge. "Video Doska" har med succes udstyret snesevis af e-training videostudioer i Rusland og det centrale Asien. Virksomheden tilbyder ikke kun levering af lightboards og udstyret til optagelse af videoundervisning, det leder også efter franchises i hele verden.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. LEAN REŠITVE

  Slovenien

  Verified by Europages badge

  LEAN Solutions er en forretningsløsningsvirksomhed fra Slovenien. Hos Lean Solutions træner vi vores personale i henhold til lean-tilgang, introducerer lean-metoder og træning inden for lean-fremstilling og lean-logistik. Fordelene ved vores tilgang kan ses i forskellige områder af virksomheden, såsom en stigende produktivitet, minimal tab ved produktionsprocesserne, lavere omkostninger med højere kvalitet og mere effektive resultater. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. SMART FORMATION

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. LUCAS-NUELLE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. ETC – ENTERPRISE TRAINING CENTER GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. COLLEGIO UNIVERSITARIO S. CATERINA DA SIENA

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. FINANCIAL UNIVERSITY UNDER THE GOVERNMENT OF THE RUSSIAN FEDERATION

  Rusland

  Financial University som er underlagt regeringen i Rusland, er et af de ældste uddannelsesinstitutioner i Rusland. Universitetet anvender proaktivt nye indlæringsteknologier, og introducerer indlæringsstier i træningsprocessen for den individuelle student, vha. en kompetencebaseret tilgang til træning. Mere end 20 nye afdelinger og nye fakulteter danner baggrund for Fakultet for Finans og Økonomi, Fakultet for Långivning og Økonomi, Fakultet for Lovgivning, Fakultet for Sociologi og Politisk Videnskab, Fakultet for International Finans, Fakultet for Ledelse, Fakultet for Matematiske Metoder og Risikoanalyser. Centeret for Finansiel og Økonomisk forskning er blevet oprettet, hvilket inkluderer 6 forskningscentre. Universitetet har gennemgået strukturelle reformer, med det formål at skabe et omfattende informationsområde der har hjulpet med at opbygge et solidt IT baseret forsknings- og træningsproces supportsystem, samt supportsystemet til universitetets infrastruktur.

 3. TRITECH FORMATION

  Frankrig

  TRITECH FORMATION tilbyder efteruddannelse og kurser for professionelle inden for stationær og mobil hydraulik. Vi behandler bl.a. følgende emner: sikkerhed i forbindelse med mobil hydraulik, grundteknik inden for oliehydraulisk træk, kontrol og indstilling af oliehydraulisk træk, systemer med åbne kredsløbsreguleringer, assistance ved måling, transmissioner i lukkede kredsløb, regulering - kontrol - ekspertise inden for variable cylinderpumper. Vores kurser uddanner hydraulikteknikere med speciale i vedligeholdelse og reparation.

 4. HARDSYSSEL EFTERSKOLE

  Danmark

  Hardsyssel Efterskole er en efterskole i Vestjylland med spændende valgfag inden for blandt andet musik, film, idræt og outdoor. Et efterskoleophold er en fantastisk oplevelse, der både modner dig fagligt og socialt. Derfor er det vigtig, at du vælger den helt rigtige efterskole, som opfylder dine ønsker og krav. Hvert år afholdes den såkaldte Efterskolernes Dag, hvor du har mulighed for at opleve den pågældende skole på nærmeste hold. Du ser, hvordan skolen er opbygget, og hvordan hverdagen fungerer. Det er særdeles vigtigt at tage på fysisk visit for at konstatere, om du har den rigtige mavefornemmelse. Hardsyssel Efterskole inviterer alle de åbent hus, men du kan også vælge at besøge skolen inden dag, så du i ro og mag kan danne dig et indblik i skolen.

 5. DANSK IMAGO CENTER

  Danmark

  Hvad er Imago Parterapi? Imagoterapi, er for par, der har brug for at genfinde kærligheden, eller som står over for noget i deres liv, som de har brug for bearbejdelse, for at komme videre fra. Imagoterapien er kendt for sin tryghedsskabende og tilknytningfremmende samtaleform, hvor åbenhed og dialog er nøgleordene. Dialogens vigtigste aspekter er indfølende lytning, samt validering og empati. Uanset hvad man står overfor af følelser og udfordringer i sit parforhold, vil man med imago parterapi opdage, at der stadig er grunde til, at man som par valgte hinanden. Imagoterapien lærer én, at tale om de ting, der betyder noget for en, og det lære dig, at høre på din partner, og høre hans/hendes aspekter. Imago er en dialog, der bygger på tryghed, ro og en oplevelse af fællesskab. Hvis du synes, at det lyder spændende, kan du som psykolog eller parterapeut, tage en efteruddannelse i Imago Parterapeut Uddannelsen, og blive certificeret imago parterapeut!

 1. X SIEBEN WIRTSCHAFTSTRAINING GMBH - SEMINARE . LEHRGÄNGE . KURSE . COACHING

  Østrig

 2. CUEEP LITTORAL

  Frankrig

 3. ATLANTIS INSTITUTE

  Irland

 4. DE KANTOOROPLEIDER (VOORHEEN LSSO OPLEIDINGEN)

  Holland

 5. IEFP

  Frankrig

 6. KALTENBACH TRAINING

  Tyskland

 7. LTC LANGUAGE TRAINING CENTER GMBH

  Tyskland

 8. CAMBRIDGE CENTRE FOR LANGUAGES

  Det Forenede Kongerige

 9. FOSTAC AG

  Schweiz

 10. PRAGMATICA-MENTE: FORMAZIONE, COACHING E SERVIZI ONLINE

  Italien

 1. SPRACHENATELIER BERLIN

  Tyskland

 2. DER NARKOSETIERARZT INH. DR. HEINRICH KODDEBUSCH

  Tyskland

 3. KROGARNA.SE

  Sverige

 4. IQ LINGUA

  Tyskland

 5. DIE INGENIEURBÜROS BISCHOF & ZECHNER

  Østrig

 6. QUALITY FIRST SOFTWARE GMBH

  Tyskland

 7. BABBEL BY LESSON NINE GMBH

  Tyskland

 8. SCUOLA PIZZAIOLI GOURMET

  Italien

 9. VEILIGHEIDSCENTRUM NOORD

  Holland

 10. HVK CONFERENCES - WEBINAR CONSULTING & SERVICE

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Grunduddannelse- videregående uddannelser og specialer - Import eksport

Antal resultater

4.388 virksomheder