• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • gevindstål

Resultater for

Gevindstål - Import eksport

 1. WEXO PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  WEXO Präzisionswerkzeuge har siden 1971 hjulpet industrien og specialforretninger med et omfattende udbud af produkter og serviceydelser inden for spåntagende metalbearbejdning. Vores kernekompetencer er boring, fræsning og gevindskæring, hvor vi i mere end fire årtier har hjulpet vores kunder med planlægning, indføring og optimering.

 2. DC SWISS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DC SWISS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Gevindstål, Industriværktøj, gevindskæremaskiner, Gevindstål, og Industriværktøj brancherne. Den er baseret i Rho, Italien.

 3. ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI

  Polen

  Virksomheden ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI, er en Distributør, der opererer inden for Gevindstål branchen. Den er baseret i Opoczno, Polen.

 4. PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gevindstål branchen. Den opererer også inden for plader i ruller brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. INSTALLHOME SELLS SRL

  Rumænien

  Virksomheden INSTALLHOME SELLS SRL, er en Distributør, der opererer inden for Gevindstål branchen. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.