• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forretningsgaver

Resultater for

Forretningsgaver - Import eksport

 1. EURO SOUVENIRS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Virksomheden blev grundlagt i 1912. På dette tidspunkt blev virksomheden grundlagt under navnet Wolst & Staudt KG i Nürnberg. I 1973 blev virksomheden flyttet til Gerhardshofen - det nuværende firmahovedkvarter. I 1979 blev navnet ændret til EURO SOUVENIRS GMBH. Som importør har virksomheden specialiseret sig inden for legetøj, souvenirs, gaver og moderne varer. For at tilbyde kunderne den bedst mulige service, arbejder 25 ansatte i virksomhedens eget kontor og lager med et areal på omkring 7.000 m². Desuden er der 8 ansatte på landevejene, for at give kunderne ekspertrådgivning på stedet. Salget af over 2.000 produkter finder udelukkende sted i B2B-området. Slutbrugere henvises til specialforhandlere. Sortimentet præsenteres året rundt i onlinebutikken, i vores årlige generelle katalog og i showroomet i Gerhardshofen.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. CHARRIER PARFUMS

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  CHARRIER PARFUMS er et fransk parfumefirma oprettet i 1888, beliggende i Vallauris, nær Grasse, parfumens hovedstad. Vi er oprindelige skabere og førende inden for design af MINIATURE PARFUMER. Vi tilbyder et komplet udvalg af miniaturer pakket i prestigefyldte gaveæsker, samt en række Eau de Parfum-sprayer og et stort udvalg i PARFUMS DE PROVENCE. Vores parfume distribueres i mere end 50 lande i stormagasiner, parfumerier, e-handelssider, toldfri butikker... I Frankrig har vi en stand på Galeries Lafayette Haussmann i Paris. Vi udfører hele processen, fra parfume til emballage. Alle produktionsfaser udføres i vores fabrik. Vi bruger kvalitetsekstrakter fra Grasse. Med hensyn til emballage arbejder vi frem for alt med de bedste franske producenter. Vi garanterer et high-end produkt, fremstillet i Frankrig.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. DINA COSMETICS FRANCE SA

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Skaber og fabrikant af parfume til mænd og kvinder. Udvikling, fremstilling, indpakning og salg af parfumer, eau de parfume, eau de toilette og deodoranter. Pakning af kosmetik for tredjemand. Den franske virksomhed Dina Cosmetics France, der allerede er etableret i hele verden søger distributører i Europa og internationalt. Vi har vores eget emballageværksted, og vi er stolte af at sikre en ensartet kvalitet og altid seriøst arbejde. Vores struktur har ligget tæt på Nice lufthavn, nær Grasse, duftenes by, på den franske riviera siden 1981 og er altid lydhør over for markedet og stringent.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. EUROGIFTS BELGIUM

  Belgien

  Verified by Europages badge

  EuroGifts er din specialist i firmagaver og gadgets med tryk og logo. Kuglepenne med tryk, t-shorts med tryk og polotrøjer med broderi. Fra prisvenlige reklameartikler til kuglepenne med elegant design. EuroGifts er i stand til at personalisere dine firmagaver med tryk af dit logo, broderi, gravering m. m. Vi distribuerer blandt andet mærkerne Sol's, Slazenger etc

  Hjemmeside Open In New icon
 5. THE FRENCH CAKE COMPANY

  Belgien

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. BRINDES 360

  Portugal

  Verified by Europages badge
 2. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. DYNASOURCE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. KRUGS PRÄSENTE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. LASERCOMPANY.CH BY KREATIVPUNKT GMBH

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 2. WERBEGESCHENKE-GROSSHANDEL ADOLF BAUBÖCK

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. COTTONBAGJOE.DE LIEB, INH. MARCO PÉREZ KLUTE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. VOXELWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. ROBERT RIEFFEL AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 6. MISTERGADGET GMBH

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 7. STUTTGARTER METALLWARENFABRIK WILH. MAYER & FRZ. WILHELM E.K. INH. ROLAND CZERNY

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. ADOLF MOOSMÜLLER NACHF. SCHMUCKKERZEN UND FEINE WACHSWAREN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. WEWA PROMOTION GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. ROYAL RIVER DESIGN

  Frankrig

  ROYAL RIVER DESIGN : Design & fabrikation Frankrig og Europa af luksusbrugsting, pyntegenstande, kunstgenstande, temaobjekter. Skabt af internationale designere & kunstnere. Fabrikation i henhold til europæiske normer. Snowglobe kunst til samlere / begrænset antal. Snowglobe Thierry Mugler, snowglobe fra Ladurée, snowglobe fra Sonia Rykiel, snowglobe fra Rodin. Tallerkner i metal med digitalt tryk 16 farver. Luksusbrugsting og dekorationsobjekter efter mål i metal, træ, glas, læder, sten, keramik

 1. TROIKA GERMANY GMBH

  Tyskland

  TROIKA sælger gaver til mænd, samt alt hvad man skal bruge til rejsen og skrivebordet. Som markedsleder og kompetencemærke fokuserer TROIKA på to ting: Mænd og gaver. Viden, erfaring og kosmopolitisme sikrer et produktsortiment, der ikke kan være mere individuelt og dermed tættere på kundens ønsker. Den brede TROIKA gavekollektion til mænd passer til tidsånden, reflekterer på autentisk vis mænds ønsker, og giver således en masse ideer, der begejstrer. Vi ønsker, at mænd skal føle sig tilpas i deres nye roller, og dermed opleve denne følelse med mærket. Gode ideer er den ene side. En banebrydende implementering er den anden side. TROIKA sikrer begge, og skaber produkter der både er nye, og spiller en banebrydende rolle inden for deres felt. Innovative ideer og produkter med en kvalitet, som moderne mænd kan lide at identificere sig med og en række tjenester, der sætter standarder for slutkunderne og branchen.

 2. AXE SARL

  Frankrig

  Axe har været Importør & grossist af trælegetøj, gaver og produkter til begivenheder i 20 år. Bred vifte af middelalderligt legetøj og legetøjsvindmøller med dit eget tryk eller logo på vores produkter på bestilling. Vi tilbyder det største udvalg i Frankrig af middelalderligt legetøj og genstande samt romerske artikler, vikingeartikler, magiske universer: vi har mange artikler om følgende temaer: ridder, prinsesse, konge, dronning, slot, fe, drage, enhjørning osv. ... materialer: træ, læder, jute, sejlgarn... Vi tilbyder også et stort UDVALG i vindmøller i alle størrelser til børn og til dekoration i haven eller udsmykning af din by. Vores skræddersyede tjenester: Vi finder de produkter du efterspørger. Vi har haft mange partnere gennem 20 år og har derfor adgang til tusinder af produkter, der giver os mulighed for at imødekomme dine behov. VI FREMSTILLER skræddersyede produkter i træ og læder i vores værksted.

 3. TONKA PERFUMES

  Rusland

  Tonka Perfumes Moscow er et russisk parfumemærke som blev skabt i 2017. Tonka's første produkt var en kollektion af seks parfumerede stearinlys. I 2019 lancerede vi salget af en diffuserkollektion. I processen med at skabe brandets produkter, anvendes der udelukkende naturlige ingredienser - naturlige aromatiske olier, sojavoks, naturlige rattanstænger og ægte krystalflasker. Verdens førende parfumeskabere - Callis Baker, Jan Vasnier, Natalie Chetto - har arbejdet på at skabe de aromatiske sammensætninger. Brandets produkter kan købes i 10 byer i Rusland samt CIS-landene.

 4. MAISON & SENTEURS

  Frankrig

  Maison & Senteurs, der ligger i Aix-en-Provence, er en virksomhed, der fremstiller 100% vegetabilske duftende lys. Vores lys er hånddyppede og laves af vegetabilsk voks og parfumer fra Grasse. Lysenes bomuldsvæger sikrer, at de brænder længe og rent og spreder mest mulig parfume. Vi fremstiller kvalitetslys på vores eget atelier i Sydfrankrig. Virksomheden tilbyder lys i vegetabilsk voks med den største respekt for miljøet. De indeholder hverken acrolein eller formaldehyd (kræftfremkaldende), som kan findes i lys lavet med paraffin og mineralsk voks. Dette gælder alle farvede lys. Vores parfumer er uden phthalater og kræftfremkaldende, mutagene eller reproduktionstoksiske stoffer. Vi tilbyder et bredt udvalg: Duftlys, knitrende lys, duftæsker i træ, luksuslys og duftspredere til hjemmet. Vi producerer efter bestilling og designer og fremstiller duftlys efter ønske. Vores produktion og råmaterialer imødekommer alle franske og europæiske normer.

 5. BRASSERIE C

  Belgien

  Brasserie C blev oprettet i 2012 og ligger midt i byen Liège, og fremstiller øl håndværksmæssigt af høj kvalitet. Bryghuset har udviklet og sælger den berømte Curtius. Brasserie C udsender med jævne mellemrum ny øl for at opretholde sine innovationsværdier. I 2014 lancerede bryghuset en serie med tre single hop-øl, Torpah, der fås som "30", "60" og "90" - med henvisning til øllets bitterhedsværdi (IBU) - og indbyder til at smage kraften i de tre humleplanter, der er bearbejdet separat på samme maltbase.

 6. KINGBO.DK

  Danmark

  Vi er en specialforretning med fokus på høj kvalitet. Det er uanset om du skal bruge te og kaffe til dine kunder eller medarbejdere. Det kan være til julegaver, påskehilsner og lignende. Vi har også flotte produkter i granit, til at pryde indgangspartier, udendørs arealer eller som gave ved jubilæum og runde fødselsdage. Vi har kaffe og te af højkvalitet, som vi levere til din virksomhed. Vigtigst for os er at der er tale om produkter af høj kvalitet. Kaffe og te skal være kraftige i smag, uden bitterheden tager over. Hos www.kingbo.dk kan du købe kaffe og te, også i økologiske udgaver. Fælles er de alle er smagfulde og delikate. Har du brug for mere synlighed, så leverer vi paraplyer med og uden logo til virksomheder og institutioner over hele verden. En paraply med dit logo på, skaber synlighed både hos brugeren og dennes omgivelser. Vi har paraplyer i alle regnbuens farver, og i et væld af faconer. Hvem siger en paraply skal være rund eller bestå af 8 ens felter? - i hvertfald ikke hos Kingbo.dk. i 2015 lancerede vi vores pakkekalender for virksomheder og institutioner. Det blev overvældende godt taget i mod. 24 pakker i flot gavepapir og bånd, pakket i en flot julesæk. Klar til at sætte på kontoret den 1. december til medarbejderne. Der blev julestemning mange steder. Du kan selv være med at sammensætte en stor del af de 24 pakker, således dine medarbejder får gaver der matcher dem bedst muligt. Ring til os på 6130 3128 og få mere at vide. Vi er altid klar til at hjælpe

 7. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir tilbyder vi chokolade forarbejdet med kreativitet. Vi har en butik med værksted, der startede online, hvor vi kan fremhæve vores produkter ved at omdanne dem til kommunikationsobjekter. Chokoladefabrikanten arbejder regelmæssigt med unge designere fra Liège. Resultatet er: det bedste produkt, der tilbydes i flere originale former. Smilene, en subtil påmindelse om Carré Noirs logo, giver dig et løft, og de smukt formede blomster vil glæde dig. Et must: chokoladeoverskæg. Du kan også finde en lang række Grands Crus chokolader, der er både økologiske og fair trade. Mélanie Lemmens har med succes gjort sin passion for chokolade til sit levebrød. Med en kandidatgrad i kunsthistorie har hun udnyttet sin sans for æstetik i sit arbejde. Som lille drømte hun om et juletræ, som kunne holde lige til Påske, så man kunne hænge påskeæg på det. Hun fik prisen BeCommerce Award og blev nomineret til Årets indbygger i Liège.

 8. KUN DET BEDSTE.COM

  Danmark

  Kun Det Bedste.com er en dynamisk webshop, som sælger gaveartikler til både private og virksomheder. Vi har også fysisk salg i vores showroom eller ude ved vores kunder. Fælles for både offline og online salget er fokus på lækre, unikke gaveartikler. Vores produkter er kun det bedste, og vi sætter en ære i at føre et smalt og unikt produktsortiment, som ikke ligner det der kan findes i enhver anden butik. Vi har kun det bedste, som man gerne selv ville eje. Vi vil gerne inspirere og holder altid øje med de nyeste trends, som vil være oplagte som gaveidéer for både firmaer og private. Vi sætter en ære i at levere den bedste service til vores kunder - hvad end det er private købere eller virksomheder.

 9. PARAPLYBUTIK.DK

  Danmark

  Vi har et kæmpe udvalg at paraplyer, både til store og små begivenheder. Både til de glædelig og de sørgelige begivenheder har vi paraplyer til. Skal du ud i naturen og nyde det, fx på golf banen så husk at få en god stærk golfparaply med dig. Vi har mange forskellige golf paraplyer. De fleste med dobbeltskærm og ekstra stor diameter. Skal du giftet eller stå for planlægningen til et bryllup, så køb hos os bryllups paraplyer. Vi har både krid hvide og lyse paraplyer med smukke håndtag perfekt til den store dag. Mangler du en stor blå paraply, så du kan holde dig tør i regnvejr. En paraply i blå er en mørk paraply som du kan bruge når det er regnvejr, men den er også praktisk i solskin hvis du vil undgå de skadelige UV stråler. Dette er en billig blå paraply Skal du ud i regnvejr så køb en stor flot paraply. Mangler du en paraply så har vi et bredt udvalg af paraplyer i mange forskellige farver. Paraplyer er en praktisk foranstaltning der gør det muligt at færdes uden for i regnvejr uden at blive våd. En paraply bør have en stor skærm, denne skærm kan have forskellige farver. Det er også vigtigt at paraplyen har et godt håndtag der lægger godt i hånden. Søger du efter en klassisk sort paraply, den som passer perfekt til fx en begravelse, den har vi i mange forskellige klassiske udgaver. Besøg Paraplybutik ved at trykke på linket ovenfor og gør en god handel.

 10. ALL VIEW BUSINESS CO LTD

  Kina

  All view business er en markedsplads for flere brancher, herunder gaver, håndværk, papirvarer, legetøj, hotelartikler og beklædningsgenstande. Ved tæt samarbejde med kvalificerede fabrikker har alle view business afdelinger et godt ry for gode serviceydelser i hele Kina. Vores formål har i mere end 15 år været at levere produkter af overlegen kvalitet og til rimelig pris til ovennævnte industrier. Vi har vores egne logistiktjenester, herunder luft- og skibsfragt, expressforsendelse, landtransport, tolddeklaration og LCL.

Filtre

Resultater for

Forretningsgaver - Import eksport

Antal resultater

1.579 virksomheder