• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • forretningsgaver

Resultater for

Forretningsgaver - Import eksport

 1. EURO SOUVENIRS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden blev grundlagt i 1912. På dette tidspunkt blev virksomheden grundlagt under navnet Wolst & Staudt KG i Nürnberg. I 1973 blev virksomheden flyttet til Gerhardshofen - det nuværende firmahovedkvarter. I 1979 blev navnet ændret til EURO SOUVENIRS GMBH. Som importør har virksomheden specialiseret sig inden for legetøj, souvenirs, gaver og moderne varer. For at tilbyde kunderne den bedst mulige service, arbejder 25 ansatte i virksomhedens eget kontor og lager med et areal på omkring 7.000 m². Desuden er der 8 ansatte på landevejene, for at give kunderne ekspertrådgivning på stedet. Salget af over 2.000 produkter finder udelukkende sted i B2B-området. Slutbrugere henvises til specialforhandlere. Sortimentet præsenteres året rundt i onlinebutikken, i vores årlige generelle katalog og i showroomet i Gerhardshofen.

 2. CHARRIER PARFUMS

  Frankrig

  CHARRIER PARFUMS er et fransk parfumefirma oprettet i 1888, beliggende i Vallauris, nær Grasse, parfumens hovedstad. Vi er oprindelige skabere og førende inden for design af MINIATURE PARFUMER. Vi tilbyder et komplet udvalg af miniaturer pakket i prestigefyldte gaveæsker, samt en række Eau de Parfum-sprayer og et stort udvalg i PARFUMS DE PROVENCE. Vores parfume distribueres i mere end 50 lande i stormagasiner, parfumerier, e-handelssider, toldfri butikker... I Frankrig har vi en stand på Galeries Lafayette Haussmann i Paris. Vi udfører hele processen, fra parfume til emballage. Alle produktionsfaser udføres i vores fabrik. Vi bruger kvalitetsekstrakter fra Grasse. Med hensyn til emballage arbejder vi frem for alt med de bedste franske producenter. Vi garanterer et high-end produkt, fremstillet i Frankrig.

 3. DINA COSMETICS FRANCE SA

  Frankrig

  Skaber og fabrikant af parfume til mænd og kvinder. Udvikling, fremstilling, indpakning og salg af parfumer, eau de parfume, eau de toilette og deodoranter. Pakning af kosmetik for tredjemand. Den franske virksomhed Dina Cosmetics France, der allerede er etableret i hele verden søger distributører i Europa og internationalt. Vi har vores eget emballageværksted, og vi er stolte af at sikre en ensartet kvalitet og altid seriøst arbejde. Vores struktur har ligget tæt på Nice lufthavn, nær Grasse, duftenes by, på den franske riviera siden 1981 og er altid lydhør over for markedet og stringent.

 4. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Shenzhen Tenking Tech har altid overholdt princippet "kvalitet først, unikke produkter, kontinuerlig videreudvikling". Med mere end 14 års eksporterfaring, har vi i 2022 nu 4 produktionslinjer og mere end 200 ansatte. Vi har vundet tilliden fra utallige kunder og leverer OEM/ODM-tjenester for velkendte mærker til kunder i mere end 70 lande. Fordele ved ODM og OEM: 1. Veludstyret monteringsværksted på 2.800 kvadratmeter, 4 produktionslinjer og 150.000 enheder/måned for at sikre, at alle vores ordrer leveres til tiden. 2. Vores injektionsværksted på 1.200 kvadratmeter gør ODM hurtigere, billigere og mere sikkert. 3. Professionelle R&D- og ingeniørteams, som vil frembringe alle dine ideer. 4. En 100 % inspektion af de færdige produkter for at sikre, at produktkvaliteten opnår en perfekt ydeevne. 5. Langvarigt forhold med UPS/DHL hvilket sikrer konkurrencedygtige forsendelsespriser til Europa, samt levering til tiden.

 5. EUROGIFTS BELGIUM

  Belgien

  EuroGifts er din specialist i firmagaver og gadgets med tryk og logo. Kuglepenne med tryk, t-shorts med tryk og polotrøjer med broderi. Fra prisvenlige reklameartikler til kuglepenne med elegant design. EuroGifts er i stand til at personalisere dine firmagaver med tryk af dit logo, broderi, gravering m. m. Vi distribuerer blandt andet mærkerne Sol's, Slazenger etc

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BALZEO

  Frankrig

 2. THE FRENCH CAKE COMPANY

  Belgien

 3. ARDUENNA GIN

  Belgien

 4. DYNASOURCE

  Frankrig

 5. APICURE PARIS IMPORT-EXPORT

  Frankrig

 1. MADAME LA BARONNE

  Frankrig

 2. BRINDES 360

  Portugal

 1. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Frankrig

 2. MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY

  Frankrig

 3. OMARK.

  Frankrig

 4. ASAP MARKETING

  Frankrig

 5. WERBEGESCHENKE-GROSSHANDEL ADOLF BAUBÖCK

  Tyskland

 6. LASERCOMPANY.CH BY KREATIVPUNKT GMBH

  Schweiz

 7. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. KRUGS PRÄSENTE GMBH

  Tyskland

 1. COTTONBAGJOE.DE LIEB, INH. MARCO PÉREZ KLUTE

  Tyskland

 2. VOXELWERK GMBH

  Tyskland

 3. ROBERT RIEFFEL AG

  Schweiz

 4. WEWA PROMOTION GMBH

  Tyskland

 5. STUTTGARTER METALLWARENFABRIK WILH. MAYER & FRZ. WILHELM E.K. INH. ROLAND CZERNY

  Tyskland

 6. MISTERGADGET GMBH

  Schweiz

 7. ADOLF MOOSMÜLLER NACHF. SCHMUCKKERZEN UND FEINE WACHSWAREN GMBH & CO KG

  Tyskland

 8. ROYAL RIVER DESIGN

  Frankrig

  ROYAL RIVER DESIGN : Design & fabrikation Frankrig og Europa af luksusbrugsting, pyntegenstande, kunstgenstande, temaobjekter. Skabt af internationale designere & kunstnere. Fabrikation i henhold til europæiske normer. Snowglobe kunst til samlere / begrænset antal. Snowglobe Thierry Mugler, snowglobe fra Ladurée, snowglobe fra Sonia Rykiel, snowglobe fra Rodin. Tallerkner i metal med digitalt tryk 16 farver. Luksusbrugsting og dekorationsobjekter efter mål i metal, træ, glas, læder, sten, keramik

 9. TROIKA GERMANY GMBH

  Tyskland

  TROIKA sælger gaver til mænd, samt alt hvad man skal bruge til rejsen og skrivebordet. Som markedsleder og kompetencemærke fokuserer TROIKA på to ting: Mænd og gaver. Viden, erfaring og kosmopolitisme sikrer et produktsortiment, der ikke kan være mere individuelt og dermed tættere på kundens ønsker. Den brede TROIKA gavekollektion til mænd passer til tidsånden, reflekterer på autentisk vis mænds ønsker, og giver således en masse ideer, der begejstrer. Vi ønsker, at mænd skal føle sig tilpas i deres nye roller, og dermed opleve denne følelse med mærket. Gode ideer er den ene side. En banebrydende implementering er den anden side. TROIKA sikrer begge, og skaber produkter der både er nye, og spiller en banebrydende rolle inden for deres felt. Innovative ideer og produkter med en kvalitet, som moderne mænd kan lide at identificere sig med og en række tjenester, der sætter standarder for slutkunderne og branchen.

 10. AXE SARL

  Frankrig

  Axe har været Importør & grossist af trælegetøj, gaver og produkter til begivenheder i 20 år. Bred vifte af middelalderligt legetøj og legetøjsvindmøller med dit eget tryk eller logo på vores produkter på bestilling. Vi tilbyder det største udvalg i Frankrig af middelalderligt legetøj og genstande samt romerske artikler, vikingeartikler, magiske universer: vi har mange artikler om følgende temaer: ridder, prinsesse, konge, dronning, slot, fe, drage, enhjørning osv. ... materialer: træ, læder, jute, sejlgarn... Vi tilbyder også et stort UDVALG i vindmøller i alle størrelser til børn og til dekoration i haven eller udsmykning af din by. Vores skræddersyede tjenester: Vi finder de produkter du efterspørger. Vi har haft mange partnere gennem 20 år og har derfor adgang til tusinder af produkter, der giver os mulighed for at imødekomme dine behov. VI FREMSTILLER skræddersyede produkter i træ og læder i vores værksted.

Filtre

Resultater for

Forretningsgaver - Import eksport

Antal resultater

1.576 virksomheder