• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektrisk værktøj

Resultater for

Elektrisk værktøj - Import eksport

 1. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Tyskland

  NITTO KOHKI Europe GmbH er en verdensberømt japansk konstruktør og producent af pumper og kompressorer, lynkoblinger og værktøj. Trykluftskompressorer, vakuumpumper og væskepumper er velegnede til f.eks. analyse, medicinteknik og måleteknik. Vores patenterede ventilationskompressorer anvendes i små renseanlæg og biogasanlæg. Lynkoblingerne til middelhøjt tryk, lavtryk og højtryk samt vores multikoblinger (manuelle og automatiske) dækker næsten alle tænkelige anvendelsesområder: f.eks. renrumsteknik, tæthedsprøvning inden for kulde- og klimateknik, hydraulik og pneumatik. De transporterer olie, vand, luft og gas. Desuden tilbyder vi trykluftværktøj til den maritime- og stålbearbejdende industri som f.eks. pneumatiske sømrustfjernere, rundslibere, vinkelslibere, overfladeslibere, kantfræsere, excenterslibere, bærbare boremaskiner osv.

 2. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi har i mere end hundrede år været en kundeorienteret partner, som sikrer økonomiske løsninger inden for spænde- og drivteknologi. Ortlieb er gennemgående kendetegnet ved høj synergi takket være mange års erfaring og brancheovergribende ekspertviden inden for værktøjs- og emnespænding samt drivsystemer. Inden for standardprodukter kan vi tilbyde et ekstremt bredt produktsortiment. Ved udviklingen af kundespecifikke løsninger er vores primære fokus rettet mod processikkerhed og økonomi. Vi reagerer hurtigt og kompetent på dine individuelle krav og behov. Vores udbud afrundes af omfattende tjenesteydelser. Lad dig overbevise. Sydtysk opfindsomhed og kreativitet og mere end 100 års erfaring kombineret med pålidelige og bundsolide værdier. Det er det, der kendetegner Ortlieb, og det er det, du nyder godt af som kunde. Din partner fra A-Z. Vores eksperter rådgiver dig helt fra starten af for sammen med dig at finde en løsning, som opfylder dine krav og behov 100 %.

 3. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italien

 4. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

 5. TROTEC GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FERRAMENTA SAN GIORGIO S.A.S.

  Italien

 2. WEZAG GMBH WERKZEUGFABRIK

  Tyskland

  Skæring, afisolering, oplåsning og krympning - siden 1949 kan vi tilbyde vores kunder en sikker bearbejdningsløsning til stort set ethvert anvendelsestilfælde! Innovative løsningsidéer opstår i vores eget kreative idéværksted takket være vores udvikling & konstruktion. På vores afdeling i Stadtallendorf, som ligger midt i Tyskland, producerer vi næsten alle produktenkeltdele i vores topmoderne og effektive maskinpark. Mange velkendte virksomheder har allerede med stor succes integreret vores værktøjer på forskellige markeder som egenmærker og dermed sat nye standarder. Med vores mærke WDT afrunder vi vores produktsortiment med pneumatiske, elektriske og hydrauliske krympemaskiner. Leder du efter en premium-værktøjsfabrikant for at udvikle et succesrigt eget mærke, eller ønsker du at udvide dit eksisterende produktprogram på en hensigtsmæssig måde? Perfekt - Vi ser frem til at høre fra dig!

 3. CPT GMBH

  Tyskland

  Vi er en af de globalt førende producenter af førsteklasses præcisionsværktøj. Efter grundlæggelsen i 1988 opnåede vi gode resultater takket være løbende videreudvikling, hvilket gav os mulighed for at konsolidere vores markedsposition. Som familievirksomhed fokuserer vi på løbende at videreudvikle os samt at styrke vores markedsposition yderligere. Vi leverer til kunder i mere end 120 lande inden for automobilindustrien, maskinkonstruktion, olieindustrien, luft- og rumfart, medicoteknologi, skibsbyggeri og energisektoren. Lige fra starten af har vores strategi været at overbevise med den højeste kvalitet, præcision, hurtighed og fleksibilitet. Det ligger os meget på sinde at kunne tilbyde vores kunder kompetent rådgivning og enhver tænkelig støtte. Vi går med begejstring og lidenskabeligt til værks, forbedrer os løbende og investerer i fremtiden – og vores løbende vækst bekræfter den valgte kurs. Kundetilfredshed er i højsædet hos os.

 4. EL LAGER

  Danmark

  Hos el-lager.dk kan du handle, ligegyldigt om det er til erhverv eller privat forbrug. Når du handler på el-lager.dk finder du altid lave priser og et stort vareudvalg samt de kendte mærkevarer. Søger du artikler inden for vvs, kloak eller værktøj, kan du få det hos EL-lager, der ikke blot er et lager med elektronik. På el-lager.dk finder du over 9.000 forskellige varer - og garanteret også det, du står og mangler. I el-artikler fører EL-lager et stort udvalg af blandt andet stikdåser og ledninger, gulvvarme til solceller og varmepumper samt stærkstrømsmaterialer. Der findes desuden varer til badeværelset som for eksempel håndvaske, toiletter og armaturer. Desuden kan du altid bestille reservedele til dine hvidevarer hos el-lager.dk. Til alle varer tilbydes faglært rådgivning, så du kan få mest muligt ud af dine varer. Du kan altid se www.el-lager.dk’s udvalg og varer og lægge en bestilling på siden. Har du spørgsmål, kan du kontakte EL-lager på telefon eller over mail. EL-lager har serviceteknikkere tilknyttet, som du kan bestille over hjemmeside ved behov.

 5. DORCH & DANOLA A/S

  Danmark

  Som kunde hos Dorch & Danola A/S har du adgang til vores produktsortiment på mere end 25.000 varer til industrien, den professionelle håndværker og gør-det-selv typen. Vi forhandler alle de førende produkter og alle de kendte mærker som Festool, Bosch, Milwaukee, DeWalt, Teng Tools, Makita, Leica og mange flere. Kan du ikke finde varen, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi meget gerne bestille den ønskede vare hjem til dig, hvis muligt. Hos Dorch & Danola A/S har vi formået at forene et bredt produktsortiment, god service, gode priser og lave leveringstider. Med service og reparation af værktøj og maskiner på eget serviceværksted oven i hatten er vi en all-round værktøjsforhandler. Dorch & Danola A/S er i konstant udvikling og vil også i fremtiden profilere os som en professionel samarbejdspartner, udvikler og producent af sammenhængende løsninger til industrien, håndværkeren og private. Serviceværkstedet, der er en del af Dorch & Danola, reparerer og servicerer vi alle kendte mærker i el-værktøj, akku maskiner, gulvslibemaskiner, luftværktøj og kompressorer mm. Vi er autoriseret garanti-værksted for JET, Holzmann, Promac, Vicmarc, CMT, UJK, Axminster, Ryobi, Grunda, Ferax, Limit, Teng Tools og Luna maskiner.

 1. COMPAÑÍA PINEDA ÁLVAREZ S.L.

  Spanien

  Fabrikanter af: termoventilatorer, hjemmeovne, elektrisk ventilator. Ventilator på fødder, kasseventilator, bordventilator, loftventilator, vægventilator. Besøg vores hjemmeside www.azortools.com, hvor du finder alle former for elektriske apparater til gør det selv, bordfræser, vinkelslibere, slibemaskiner, hamre, save, elektrisk håndværktøj, elværktøj, vinkel større, stiksav, elektrisk slibemaskine, boremaskiner, ledningsfri boremaskiner, elektrisk hammer.

 2. APEX TOOL GROUP GMBH

  Tyskland

  Apex Power Tools produktportefølje omfatter elektriske og pneumatiske, motordrevne værktøjer samt tilbehør til automatiserede skrue- og boresystemer. Disse værktøjer benyttes overalt i verden i flyindustrien, bilindustrien, energivirksomheder og i firmaer inden for industriel produktions- og montageteknik.

 1. ELETTROMECCANICA ZAMBERLAN S.P.A.

  Italien

 2. RZ HANDEL GMBH

  Tyskland

 3. BELLINGARDO TRIVELLAZIONI DI BELLINGARDO ALESSANDRO

  Italien

 4. LINGEMANN GMBH

  Tyskland

 5. EDIS INSAAT MAKINE MALZ. DIS TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 6. BAUTEC HÖFER - RUHRBAUSHOP E.K.

  Tyskland

 7. INDUSTRIA CABLE S.R.L.

  Italien

 8. L.E.M. 6 DI PASTORI CHARLIE

  Italien

 1. RONIXTOOLS

  Tyskland

 2. METALUTENSILI S.R.L.

  Italien

 3. OFFICINE ELETTROMECCANICHE CUGINI LOLLI

  Italien

 4. BUCA BOSCH SERVISI

  Tonga

 5. WOJTEX SERWIS ARTUR NIEWIEROWSKI

  Polen

 6. UTENSILA S.R.L.

  Italien

 7. UTILMECCANICA COMMERCIALE SRL

  Italien

 8. EDI SERVIZI S.R.L

  Italien

 9. PAM LTD

  Grækenland

 10. SCHLEIFTITAN.DE

  Tyskland