• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • elektrisk værktøj

Resultater for

Elektrisk værktøj - Import eksport

 1. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har i mere end hundrede år været en kundeorienteret partner, som sikrer økonomiske løsninger inden for spænde- og drivteknologi. Ortlieb er gennemgående kendetegnet ved høj synergi takket være mange års erfaring og brancheovergribende ekspertviden inden for værktøjs- og emnespænding samt drivsystemer. Inden for standardprodukter kan vi tilbyde et ekstremt bredt produktsortiment. Ved udviklingen af kundespecifikke løsninger er vores primære fokus rettet mod processikkerhed og økonomi. Vi reagerer hurtigt og kompetent på dine individuelle krav og behov. Vores udbud afrundes af omfattende tjenesteydelser. Lad dig overbevise. Sydtysk opfindsomhed og kreativitet og mere end 100 års erfaring kombineret med pålidelige og bundsolide værdier. Det er det, der kendetegner Ortlieb, og det er det, du nyder godt af som kunde. Din partner fra A-Z. Vores eksperter rådgiver dig helt fra starten af for sammen med dig at finde en løsning, som opfylder dine krav og behov 100 %.

 2. RONIX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Ronix blev grundlagt i Tyskland i 2004. Da virksomhedens forretningsaktiviteter ekspanderede yderligere, åbnede vi to nye afdelinger i to populære forretningscentrer: I U.A.E (Dubai) og Kina. Vi forpligter os til at levere værktøj i "topkvalitet". Vores forsknings- og udviklingsteam varetager alle faser i kundebehovsanalysen, fastlæggelsen af kvalitetsstandarder og produktprøvningen i det virkelige liv. Vi elsker at stå ved din side ved alle bygge- og vedligeholdelsesarbejder, og med over 2000 forskellige slags værktøj og 34000 typer reservedele er vi der for dig til at klare næsten enhver opgave. Hos Ronix handler det om tilbyde et bredt sortiment af værktøj af høj kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet, mangfoldighed, rimelige priser, kundeservice og ansvar over for vores teammedlemmer og kunder; det er de fem grundlæggende værdier, som alle Ronix-medlemmer altid føler sig helt og holdent forpligtet over for. Vi stræber efter perfektion, vi stræber ufortrøden efter det. Vi har kun et mål: At være den første, du kommer i tanker om, når det handler om ydelse og innovation.

 3. LINGEMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LINGEMANN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Kontorforsyning, Kontorforsyning, elektrisk værktøj, og værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Brühl, Tyskland.

 4. SAMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAMEC SRL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Elektriske motorer og dele, motorer, elektriske, elektropumper, Elektriske motorer og dele, Enkeltfaset motorer, elektriske transformere, elektriske undersøiske pumper, hydrauliske pumper, og elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Albinea, Italien.

 5. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for skruer og møtrikker, kompressorer, elektrisk værktøj, og udstyr til værktøjsmaskiner til bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Seregno, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TROTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TROTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Elektrisk værktøj, forvarmere, airconditionsanlæg, ventilatorer, luftbefugtere, rensning af luft, luftrensningsanlæg, metrologi, og aksialventilatorer brancherne. Den er baseret i Heinsberg, Tyskland.

 2. WEZAG GMBH WERKZEUGFABRIK

  Tyskland

  Skæring, afisolering, oplåsning og krympning - siden 1949 kan vi tilbyde vores kunder en sikker bearbejdningsløsning til stort set ethvert anvendelsestilfælde! Innovative løsningsidéer opstår i vores eget kreative idéværksted takket være vores udvikling & konstruktion. På vores afdeling i Stadtallendorf, som ligger midt i Tyskland, producerer vi næsten alle produktenkeltdele i vores topmoderne og effektive maskinpark. Mange velkendte virksomheder har allerede med stor succes integreret vores værktøjer på forskellige markeder som egenmærker og dermed sat nye standarder. Med vores mærke WDT afrunder vi vores produktsortiment med pneumatiske, elektriske og hydrauliske krympemaskiner. Leder du efter en premium-værktøjsfabrikant for at udvikle et succesrigt eget mærke, eller ønsker du at udvide dit eksisterende produktprogram på en hensigtsmæssig måde? Perfekt - Vi ser frem til at høre fra dig!

 3. CPT GMBH

  Tyskland

  Vi er en af de globalt førende producenter af førsteklasses præcisionsværktøj. Efter grundlæggelsen i 1988 opnåede vi gode resultater takket være løbende videreudvikling, hvilket gav os mulighed for at konsolidere vores markedsposition. Som familievirksomhed fokuserer vi på løbende at videreudvikle os samt at styrke vores markedsposition yderligere. Vi leverer til kunder i mere end 120 lande inden for automobilindustrien, maskinkonstruktion, olieindustrien, luft- og rumfart, medicoteknologi, skibsbyggeri og energisektoren. Lige fra starten af har vores strategi været at overbevise med den højeste kvalitet, præcision, hurtighed og fleksibilitet. Det ligger os meget på sinde at kunne tilbyde vores kunder kompetent rådgivning og enhver tænkelig støtte. Vi går med begejstring og lidenskabeligt til værks, forbedrer os løbende og investerer i fremtiden – og vores løbende vækst bekræfter den valgte kurs. Kundetilfredshed er i højsædet hos os.

 4. EL LAGER

  Danmark

  Hos el-lager.dk kan du handle, ligegyldigt om det er til erhverv eller privat forbrug. Når du handler på el-lager.dk finder du altid lave priser og et stort vareudvalg samt de kendte mærkevarer. Søger du artikler inden for vvs, kloak eller værktøj, kan du få det hos EL-lager, der ikke blot er et lager med elektronik. På el-lager.dk finder du over 9.000 forskellige varer - og garanteret også det, du står og mangler. I el-artikler fører EL-lager et stort udvalg af blandt andet stikdåser og ledninger, gulvvarme til solceller og varmepumper samt stærkstrømsmaterialer. Der findes desuden varer til badeværelset som for eksempel håndvaske, toiletter og armaturer. Desuden kan du altid bestille reservedele til dine hvidevarer hos el-lager.dk. Til alle varer tilbydes faglært rådgivning, så du kan få mest muligt ud af dine varer. Du kan altid se www.el-lager.dk’s udvalg og varer og lægge en bestilling på siden. Har du spørgsmål, kan du kontakte EL-lager på telefon eller over mail. EL-lager har serviceteknikkere tilknyttet, som du kan bestille over hjemmeside ved behov.

 5. DORCH & DANOLA A/S

  Danmark

  Som kunde hos Dorch & Danola A/S har du adgang til vores produktsortiment på mere end 25.000 varer til industrien, den professionelle håndværker og gør-det-selv typen. Vi forhandler alle de førende produkter og alle de kendte mærker som Festool, Bosch, Milwaukee, DeWalt, Teng Tools, Makita, Leica og mange flere. Kan du ikke finde varen, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi meget gerne bestille den ønskede vare hjem til dig, hvis muligt. Hos Dorch & Danola A/S har vi formået at forene et bredt produktsortiment, god service, gode priser og lave leveringstider. Med service og reparation af værktøj og maskiner på eget serviceværksted oven i hatten er vi en all-round værktøjsforhandler. Dorch & Danola A/S er i konstant udvikling og vil også i fremtiden profilere os som en professionel samarbejdspartner, udvikler og producent af sammenhængende løsninger til industrien, håndværkeren og private. Serviceværkstedet, der er en del af Dorch & Danola, reparerer og servicerer vi alle kendte mærker i el-værktøj, akku maskiner, gulvslibemaskiner, luftværktøj og kompressorer mm. Vi er autoriseret garanti-værksted for JET, Holzmann, Promac, Vicmarc, CMT, UJK, Axminster, Ryobi, Grunda, Ferax, Limit, Teng Tools og Luna maskiner.

 1. COMPAÑÍA PINEDA ÁLVAREZ S.L.

  Spanien

  Fabrikanter af: termoventilatorer, hjemmeovne, elektrisk ventilator. Ventilator på fødder, kasseventilator, bordventilator, loftventilator, vægventilator. Besøg vores hjemmeside www.azortools.com, hvor du finder alle former for elektriske apparater til gør det selv, bordfræser, vinkelslibere, slibemaskiner, hamre, save, elektrisk håndværktøj, elværktøj, vinkel større, stiksav, elektrisk slibemaskine, boremaskiner, ledningsfri boremaskiner, elektrisk hammer.

 2. APEX TOOL GROUP GMBH

  Tyskland

  Apex Power Tools produktportefølje omfatter elektriske og pneumatiske, motordrevne værktøjer samt tilbehør til automatiserede skrue- og boresystemer. Disse værktøjer benyttes overalt i verden i flyindustrien, bilindustrien, energivirksomheder og i firmaer inden for industriel produktions- og montageteknik.

 1. RZ HANDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RZ HANDEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, plast- branchen. Den opererer også inden for reservedele til industrikøretøjer, formgivning af plastmaterialer, pneumatiske redskaber, og elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Isselburg, Tyskland.

 2. BAUTEC HÖFER - RUHRBAUSHOP E.K.

  Tyskland

  Virksomheden BAUTEC HÖFER - RUHRBAUSHOP E.K., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Arbejdssikkerhed branchen. Den opererer også inden for Diamantværktøj, Diamantværktøj, Elektrisk værktøj, tilbehør til landinspektører, og pudsemaskiner brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 3. EDIS INSAAT MAKINE MALZ. DIS TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden EDIS INSAAT MAKINE MALZ. DIS TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektrisk værktøj branchen. Den opererer også inden for vertikale pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i İstanbul, Tyrkiet.

 4. RONIXTOOLS

  Tyskland

  Virksomheden RONIXTOOLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektrisk værktøj branchen. Den er baseret i Gelnhausen,, Tyskland.

 5. OFFICINE ELETTROMECCANICHE CUGINI LOLLI

  Italien

  Virksomheden OFFICINE ELETTROMECCANICHE CUGINI LOLLI, der opererer inden for Elektrisk værktøj branchen. Den opererer også inden for Dykpumper, reparation af transformatorer, undervandspumper, Dykpumper, og elektrisk værktøj og udstyr brancherne. Den er baseret i Lugo, Italien.

 6. ZAMET POLSKA

  Polen

  Virksomheden ZAMET POLSKA, er en Multi-Category, der opererer inden for Malinger og lakker branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, elektrisk værktøj, smørefedt, Kemi til byggesektoren, og Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø brancherne. Den er baseret i Stargard Szczeciński, Polen.

 7. KEMPENEERS

  Belgien

  Virksomheden KEMPENEERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektrisk værktøj branchen. Den opererer også inden for Diamantværktøj, Redskaber - have-, Diamantværktøj, arbejdstøj, Sanitær, og Redskaber - have- brancherne. Den er baseret i Landen, Belgien.

 8. PAM LTD

  Grækenland

  Virksomheden PAM LTD, er en Distributør, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for elektrisk svejsning, skruer og bolte, elektrisk værktøj, og trykluftsværktøj brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 1. LUSAVOUGA - MÁQUINAS E ACESSÓRIOS INDUSTRIAIS

  Portugal

  Virksomheden LUSAVOUGA - MÁQUINAS E ACESSÓRIOS INDUSTRIAIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for elektrisk værktøj, og manuelt værktøj brancherne. Den er baseret i Cacia, Portugal.

 2. PROFI AGRO

  Kroatien

  Virksomheden PROFI AGRO, er en Distributør, der opererer inden for Isenkram - maskiner og udstyr til snedkeriarbejde branchen. Den opererer også inden for Elektrisk værktøj, og Elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Bjelovar, Kroatien.

 3. MOES FRERES

  Luxembourg

  Virksomheden MOES FRERES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Elektrisk værktøj, haveredskaber, artikler til havemøbler og udendørs brug, og blomster og planter engros brancherne. Den er baseret i Remich, Luxembourg.

 4. UTILMECCANICA COMMERCIALE SRL

  Italien

  Virksomheden UTILMECCANICA COMMERCIALE SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for elektrisk værktøj, båndsave, og udstyr ulykkesikring brancherne. Den er baseret i Concordia Sagittaria, Italien.

 5. ELEKTROWERKZEUG-SHOP

  Tyskland

  Virksomheden ELEKTROWERKZEUG-SHOP, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektrisk værktøj branchen. Den er baseret i Bretzfeld, Tyskland.

 6. SCHLEIFTITAN.DE

  Tyskland

  Virksomheden SCHLEIFTITAN.DE, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektrisk værktøj branchen. Den er baseret i Sulzbach, Tyskland.

 7. METALEUVEN

  Belgien

  Virksomheden METALEUVEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsapparater- store branchen. Den opererer også inden for Elektrisk værktøj, Elektrisk værktøj, husholdningsartikler, og tilbehør til værktøj brancherne. Den er baseret i Leuven, Belgien.

 8. JET ARCO ESPAÑA

  Spanien

  Virksomheden JET ARCO ESPAÑA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektrosvejsning - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Elektrisk værktøj, Slibeskiver, Elektrisk værktøj, og Slibeskiver brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 9. PALMAERS VAKHANDEL

  Belgien

  Virksomheden PALMAERS VAKHANDEL, er en Distributør, der opererer inden for Elektrisk værktøj branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, Diamantværktøj, Materialer til byggesektoren, arbejdstøj, Diamantværktøj, og fæstningsartikler brancherne. Den er baseret i Bilzen, Belgien.

 10. HITACHI POWER TOOLS BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden HITACHI POWER TOOLS BELGIUM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Vvs-installationer, husholdning, Skruer og møtrikker, Elektrisk værktøj, Beslag, bygge og anlæg, Vvs-installationer, husholdning, Skruer og møtrikker, og Elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Wemmel, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis