• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • destillering - maskiner og udstyr

Resultater for

Destillering - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. AURIAN SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS har været producent og forhandler af vine og Armagnac siden 1880. AURIAN fremstiller og forhandler aromatiserede vine, likører og spiritus og ligger i hjertet af Sydvestfrankrig. Vores historie går tilbage til 1880, da M. Dupeyron var en af de største forhandlere af Armagnac og vin i Gascogne. Nogle årtier senere specialiserede Dupeyrons barnebarn Philippe Aurian sig i produktionen af aromatiserede vine, likører og spiritus, men fortsatte samtidigt med at forhandle Armagnac. I dag sælger virksomheden over 500.000 flasker om året over hele Frankrig. Alle produkter fra AURIAN fremstilles på traditionel vis med en naturlig aromatisering og udtræk af frugter og oftest en blanding af begge. I september 2018 overtog Florent og Isabella Soulhol virksomheden AURIAN med det mål at videreføre de traditioner, der blev indført af M. Aurian og dermed at tilbyde specialiteterne fra AURIAN på de udenlandske markeder. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Inden for alkoholfremstilling og destillation har man i over 40 år ikke kunnet komme udenom virksomheden Kothe. Vi producerer destillationsanlæg, der er gennemtænkt fra den første idé til den sidste skrue, på det højeste, tekniske niveau - altid individuelt tilpasset vores internationale kunders behov. Kvalitet ned til mindste detalje. Fra det lille destillationsanlæg til fritidsbrug, små destillerier, destillerier, overvåget af toldmyndighederne til vodka- og whiskydestillerier - hvert af vores destillationsanlæg er individuel og hører til det bedste, man kan forvente af destillationsteknik. Alle vores destillerier fremstilles efter kundens ønske efter intensiv rådgivning. I den forbindelse tager vi især hensyn til de råvarer, der skal forarbejdes, og udover at fremstille destilleringsanlægget udarbejder vi også komplette forarbejdningsskemaer. Til det modtager du hos os også et omfattende sortiment af tilbehør - fra den lille alkoholmåler til aftapnings- og etiketteringsanlæg. Vi planlægger nøglefærdige korn- eller molassedestillerier samt frugtdestillerier fra anbefalingen til plantning af træer, mæskning og destillering til produktion og opbevaring. Vi udfører også gerne en sensorisk analyse af dine destillater. Send os prøver, hvis du ikke er sikker på, om du kan sende den til en præmiering eller også bare for at få en uafhængig mening om kvaliteten. Et team af eksperter glæder sig til at møde dig!

 3. THOMSON MACHINERY BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Hos Thomson Machinery BV specialiserer vi os i indkøb og handel med et omfattende udvalg af udstyr til forskellige brancher, inklusive byggekonstruktion, marinekonstruktion, udgravning, beton-/vejarbejde, minearbejde over og under jorden, landudvikling, landbrug, lastbiler og. Vores mål er at være din ultimative destination for alle dine udstyrskrav. Vi er forpligtet til at levere nøjagtige repræsentationer af den ægte tilstand af enhver maskine som vi sælger, og dermed sikre, at du modtager nøjagtigt hvad du har brug for. Med ekspertise inden for køb og salg af udstyr af alle mærker, modeller og modelår, er vi her til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller købe. Husk, at spørge om vores finansieringsmuligheder. Vores omfattende udvalg af tjenester og værdifulde funktioner, adskiller os på markedet. Vores personaliserede og omhyggelige tjenester anvender banebrydende fysiske og digitale værktøjer, hvilket gør os førende på markedet. Vi leverer erfaren handelshjælp gennem industrielle maskintransaktioner, som dækker forskellige kategorier: Maskiner til metalbearbejdning, maskiner til træarbejde, printmaskiner, industriel automatiseret teknologi, fremdrift og transportørteknologi, gaffeltrucks og industrielle trucks, maskiner til førevarebearbejdning, maskiner til konstruktion og materialehåndtering. Dine behov er vores prioritet. Vores tjenester er designet til at levere omfattende support under hele processen, og består af rådgivning, reklamering, køb og salg af dine industrielle maskiner.

 4. ARSILAC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARSILAC, er en Distributør, der opererer inden for Trug, metal- branchen. Den opererer også inden for Destillering - maskiner og udstyr, Brygning - maskiner og udstyr, Vingæringstanke, Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, Kemisk industri - maskiner og udstyr, Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, kølebeholdere, og stålbeholdere brancherne. Den er baseret i Monteux, Frankrig.

 5. IP SELIVANENKO

  Rusland

  Vores team arbejder med base på D. Mendeleyev University of Chemical Technology of Russia. Vi har i mange år arbejdet med produktion af stoffer med høj renhedsgrad samt problemerne forbundet med separation af isotoper i forskellige stoffer. Vi har stor erfaring inden for produktion af forskellige typer dyser til fraktioneringssøjler (destilleringssøjler) og har et højt videnniveau om brugen af disse. Vi fremstiller fraktioneringsenheder (destilleringsenheder) til produktion af alkohol og produkter, der indeholder alkohol. Virksomheden har følgende separate forretningsområder: Produktion af let drikkevand (vand med lavt deuteriumindhold); Tungt oxygenvand (Oxygen-18-vand) – vand med et højt indhold af oxygen-18-isotopen op til et niveau på over 98 %, som bruges til produktion af 18F-gluorodeoxyglukose mærket med fluor-18-atom, og som er det mest anvendte radiofarmaceutiske stof (RPh) til brug i positron-emissionstomografi (PET) og computerassisteret tomografi (CAT).

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrig

  DISTILLERIE LOUIS ROQUE er specialist i blommebrændevin fra Souillac. Distillatører fra far til søn siden 1835, og destilleriet følger stadig traditionen, hvor brændevinen langsomt raffineres i gamle egetræsfade, og alkoholen langsomt ældes. Udover den berømte Souillac blommebrændevin tilbyder destilleriet andre frugtbaserede spiritustyper såsom pære, hindbær, sveskeblomme, mirabelblommer, kirsch. Vi tilbyder også aperitif baseret på vin, frugt, nødder, ratafia, likør af valnød, kastanje, hindbær, karamel, chokolade, vanilje, mynte og frugtbasere fine likører. Frugt med alkohol, baba-kager med rom, cannelé-kager, chokoladeslik og krydderier fra sydvest-Frankrig, sennep og eddike med trøfler er også tilgængelige. Vores produkter sælges i vinbutikker, delikatesseforretninger som Fauchon og Hediard, og i mange restauranter i Frankrig og i udlandet.

 2. DISTILLERIE FAIVREJMAGINE®

  Frankrig

  Virksomheden DISTILLERIE FAIVREJMAGINE®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for whisky, snaps, og gin brancherne. Den er baseret i Saint Vincent De Lamontjoie, Frankrig.

 3. DISTILLERIA GIOVANNI POLI S. MASSENZA S.N.C.

  Italien

  Virksomheden DISTILLERIA GIOVANNI POLI S. MASSENZA S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Destillering - maskiner og udstyr, installationer til filtration, og Destillering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Vallelaghi, Italien.

 4. LIVAM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIVAM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning - apparater og udstyr, destillatører, vandrensning, Vandrensning - apparater og udstyr, og udstyr distillation brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 5. UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS

  Portugal

  Virksomheden UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for distillater, og drikkevarer brancherne. Den er baseret i Celorico De Basto, Braga, Portugal.

 1. DISTILLERIE MAZZARI SPA

  Italien

  Virksomheden DISTILLERIE MAZZARI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vinsyre, ethylalkohol, denatureret ethanol, og alkohol brancherne. Den er baseret i Santa'agata Sul Santerno, Italien.

 2. ALBINO VIEIRA FILHOS LDA.

  Portugal

  Virksomheden ALBINO VIEIRA FILHOS LDA., der opererer inden for Sprøjteudstyr, til haven branchen. Den opererer også inden for Destillering - maskiner og udstyr, destillationsapparater til druekvas, destillationskolber, apparater til forstøvning, og Destillering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Aveiro, Portugal.

 1. DISTILLERIA DETA

  Italien

  Virksomheden DISTILLERIA DETA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ethylalkohol, brændevin, likører, og gin brancherne. Den er baseret i Barberino Tavernelle, Italien.

 2. KRUCEFIX DISTILLERY - DRUSTVO DESTILARJEV

  Slovenien

  Virksomheden KRUCEFIX DISTILLERY - DRUSTVO DESTILARJEV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for Destillering - maskiner og udstyr, Spiritus, Destillering - maskiner og udstyr, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Krize, Slovenien.

 3. LIQUORIFICIO IL RE DEI RE

  Italien

  Virksomheden LIQUORIFICIO IL RE DEI RE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for likører, distillater, og bitter brancherne. Den er baseret i Livorno, Italien.

 4. LOS LICORES DE MARIA

  Spanien

  Virksomheden LOS LICORES DE MARIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for snaps brancherne. Den er baseret i Santiago De Compostela, Spanien.

 5. COBRELIS

  Spanien

  Virksomheden COBRELIS, er en Distributør, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for destillationskolber brancherne. Den er baseret i Vigo, Spanien.

 6. TEQUILAS DEL SEÑOR.

  Mexico

  Virksomheden TEQUILAS DEL SEÑOR., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for tequila, og likører brancherne. Den er baseret i Guadalajara, Mexico.

 7. CASK BORENSBERG AB

  Sverige

  Virksomheden CASK BORENSBERG AB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Destillering - maskiner og udstyr, vodka, og Destillering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Borensberg, Sverige.

 8. ARTEMISIA ASSENZIO

  Italien

  Virksomheden ARTEMISIA ASSENZIO, er en Distributør, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for malurt brancherne. Den er baseret i Tuscania, Italien.

 1. ALTE BRENNEREI

  Tyskland

  Virksomheden ALTE BRENNEREI, er en Detailsalg, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Destillering - maskiner og udstyr, spiritus, Spiritus, og Destillering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Backnang, Tyskland.

 2. SOCIEDADE LUSITANA DE DESTILAÇAO, S.A.

  Portugal

  Virksomheden SOCIEDADE LUSITANA DE DESTILAÇAO, S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Destillering - maskiner og udstyr, Spiritus, Destillering - maskiner og udstyr, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Riachos, Portugal.

 3. THE OWL DISTILLERY

  Belgien

  Virksomheden THE OWL DISTILLERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for whisky, og tønder brancherne. Den er baseret i Hollogne-Aux-Pierres, Belgien.

 4. DRINKATERING S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DRINKATERING S.R.L., der opererer inden for Automater branchen. Den opererer også inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, Destillering - maskiner og udstyr, Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, og Destillering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Legnano, Italien.

 5. ASPER S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ASPER S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Destillering - maskiner og udstyr, Brygning - maskiner og udstyr, Destillering - maskiner og udstyr, og Brygning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Brindisi, Italien.

 6. TAIZHOU LANG SHUN TRADE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden TAIZHOU LANG SHUN TRADE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i zhejiang, Kina.

 7. RATTAN INDUSTRIAL INDIA PVT. LTD

  Indien

  Virksomheden RATTAN INDUSTRIAL INDIA PVT. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for distillationskolonner, og flaskepåfyldningslinjer brancherne. Den er baseret i Ghaziabad, Indien.

 8. CROZET FRERES

  Frankrig

  Virksomheden CROZET FRERES, er en Distributør, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i THIZY, Frankrig.

 9. VINTES DI CAMMAROTA

  Italien

  Virksomheden VINTES DI CAMMAROTA, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Destillering - maskiner og udstyr, Brygning - maskiner og udstyr, Destillering - maskiner og udstyr, og Brygning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Olevano Sul Tusciano, Italien.

 10. MAZZIERI MARCELLO

  Italien

  Virksomheden MAZZIERI MARCELLO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Destillering - maskiner og udstyr, Brygning - maskiner og udstyr, Destillering - maskiner og udstyr, og Brygning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Osimo, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Destillering - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.832 Virksomheder