• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • coaching og professionel rådgivning

Resultater for

Coaching og professionel rådgivning - Import eksport

 1. ITINÉRANCES ALTERNATIVES - FORMATION, ACCOMPAGNEMENT & CONSEIL

  Belgien

  Virksomheden ITINÉRANCES ALTERNATIVES - FORMATION, ACCOMPAGNEMENT & CONSEIL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grunduddannelse, videregående uddannelser og specialer branchen. Den opererer også inden for Coaching og professionel rådgivning, uddannelseskurser, undervisning i ledelsesuddannelse, træningskursus i tutor for virksomhed, uddannelse, organisation af undervisning til faguddannelse, coaching, Adfærds- og relationscoaching, og coaching af hold og grupper brancherne. Den er baseret i Courcelles, Belgien.

 2. IF, CONSEIL & COACHING LUXEMBOURG - GENÈVE

  Luxembourg

  Virksomheden IF, CONSEIL & COACHING LUXEMBOURG - GENÈVE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Coaching og professionel rådgivning branchen. Den opererer også inden for status over kompetence, Lederuddannelser, og Institut for coaching og uddannelse i Paris brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 3. ED FORMA

  Frankrig

  Virksomheden ED FORMA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Coaching og professionel rådgivning branchen. Den opererer også inden for uddannelse, certificering, coaching, og professionel coaching brancherne. Den er baseret i Gournay-Sur-Marne, Frankrig.

 4. THELIOM

  Frankrig

  Virksomheden THELIOM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Virksomhedsrådgivning branchen. Den opererer også inden for Coaching og professionel rådgivning, projektstyring, Teknisk overvågning, ekspertise, og Coaching og professionel rådgivning brancherne. Den er baseret i Pessac, Frankrig.

 5. D2FA CONSULTING

  Frankrig

  Virksomheden D2FA CONSULTING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Coaching og professionel rådgivning branchen. Den er baseret i Forbach, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JM FORMATION

  Frankrig

  JM Formation tilbyder mange sprog- og kommunikationsværktøjer til at hjælpe dig internationalt: SPROGKURSER Tilpassede kurser skræddersyet til alle niveauer Alle fremmedsprog Klasseundervisning eller via telefon eller Skype Erfarne sproglærere og undervisere Sprog Coaching KURSER I SKRIFTLIG FRANSK Beherske skriftlig fransk for en mere effektiv kommunikation Pragmatisk tilgang og situationsøvelser COACHING OG UDSTATIONERING Vellykket udstationering eller håndtere integration af nye udenlandske medarbejdere Personlig coaching OVERSÆTTELSE Sikre din succes internationalt Oversættelse til en lang række sprog og temaer Overholdelse af dine krav og tidsfrister Netværk af erfarne professionelle og specialiserede oversættere i forskellige sektorer Teknologiske redskaber Vi oversætter dine forretningsdokumenter (webside, nyhedsbrev, kontrakt, teknisk brochure, katalog mv.

 2. HØJTVIBRERENDE NÆRVÆRENDE LEDERSKAB IVS

  Danmark

  Har du brug for en personlig udvikling? Og vil du gerne blive bedre til at tage hånd om dit eget liv? Hos Højtvibrerende nærværende lederskab sørger vi for at hjælpe dig med din spirituelle og personlige udvikling. Vi hjælper dig til at få en lettere hverdag med mere energi og overskud. Samtidig lærer vi dig, at trække på redskaber som healing og spiritualitet, når du skal have din dagligdag til at fungere. Gennem vores uddannelser lærer du at gøre brug af meditation, så du bliver mere nærværende i din relation til andre. Desuden hjælper vi dig med at slippe dine dårlige vaner og gamle mønstre. Du opnår et højere selvværd. Og du bliver i stand til at transformere dit liv. At blive livsforvandler. Alt dette giver dig også redskaberne til at forfølge dine drømme. Du bliver altså mere modig, så du tør tage de første skridt på vej mod dine inderste drømme. Højtvibrerende nærværende lederskab hjælper dig altså med alle aspekter af både din personlige og spirituelle udvikling. Vi hjælper dig til en nemmere hverdag.

 3. LOVECAST

  Danmark

  På Lovecast.dk har vi skabt et sted på nettet, hvor du får et godt overblik over mange af Danmarks førende parterapeuter. Du kan bl.a. sammenligne priser, ydelser, uddannelser og terapeuternes baggrunde. Det gør det lettere for dig som bruger, at få et overblik over dine muligheder, hvis dit parforhold har brug for parterapi. Udover parterapeuter, har vi også skrevet og samlet en masse nyttige informationer omkring parterapi og parforhold. Hvis du eksempelvis har overvejet om du og din kæreste skal i parterapi, kan du få konkret og uvildig viden om hvordan et parterapiforløb foregår, så du derved er bedre rustet til at vælge den rette parterapeut for jer, og derved sikre at jeres terapiforløb bliver mere succesfuldt. På Lovecast, kan du også finde artikler og interviews med mange af Landets førende parterapeuter og eksperter, som rådgiver om forskellige problematikker man kan opleve i parforholdet. Vi har opdelt artiklerne i kategorier, så du nemt kan få et godt overblik og finde lige det der intereserer dig og din partner. Du kan bl.a finde emner som: - Utroskab - Kriser & konflikter - Kommunikation - Manglende sexliv - Problemer med børn & delebørn Vi har kort sagt samlet alt du kan have brug for, hvis du vil arbejde med dit parforhold, dit familieliv og dit liv generelt. Kig forbi Lovecast.dk allerede nu og bliv inspireret til et bedre parforhold.

 4. PSYKOLOG TRINE MOLL

  Danmark

  Jeg arbejder som privatpraktiserende psykolog i Silkeborg og hedder Trine Moll. Jeg har særlig erfaring med og viden om behandling af angst, stress, depression, OCD, PTSD og ADHD. I arbejdet anvender jeg forskellige metoder til at opnå det bedste resultat for den enkelte klient. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte klient. Jeg arbejder både med kognitiv adfærdsterapi og med de nyere retninger inden for kognitiv adfærdsterapi, for eksempel ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og mindfulness. Jeg bruger desuden kortidsdynamisk terapi (ISTDP), hvor det er relevant. Jeg vægter en respektfuld, nærværende og tryg atmosfære og møder altid mennesker med åbenhed. Min praksis er centralt beliggende på gågaden i Silkeborg, Midtjylland. Du er til enhver tid velkommen til uforpligtende at ringe til mig og få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 5. LIFECONSULTING

  Danmark

  Lifeconsulting er en coaching, konsulent og uddannelsesvirksomhed beliggende i Roskilde. Vi tilbyder uddannelser og kurser til private og offentlige virksomheder inden for forebyggelse og håndtering af stress. Herudover tilbyder vi stresscoaching og stressbehandling til dig og dine medarbejdere. Enten som gruppeforløb eller individuel stressbehandling. Vi afholder endvidere lukkede kurser om stress, selvværd og personlig udvikling internt i din virksomhed eller i vores lokaler i Roskilde. Send dine medarbejdere på kursus i forebyggelse og håndtering af stress. Eller uddan en eller flere medarbejdere som intern stressvejleder eller stresscoach i din virksomhed. En investering i et kursus eller uddannelse inden for stress til en eller flere af dine medarbejdere, er en investering i virksomhedens bundlinje. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale eller et tilbud på den opgave vi skal udføre for dig.

 1. SUCCES PÅ JOBBET

  Danmark

  Vil du have mere succes på jobbet, uden at give afkald på noget på familiefronten? Sucess på jobbet er en vidensbank, hvor du kan finde al den nyeste forskning inden for psykologi og organisationsudvikling. Derudover finder du både online kurser, information om foredrag, inspiration og gratis materiale, der kan guide dig på vej. Succes På Jobbet drives af erhvervspsykolog og business coach Henrik Leslye. Leslye har fremstillet online kurser, som du kan gå i gang med når du har tid og lyst. Online kurserne henvender sig til dem, der gerne vil være mindre stressede og i stedet få mere overskud. De online kurser hos Succes På Jobbet fokuserer på trivsel, håndtering af stress og mental styrke. Du kan blandt andet påbegynde et kursus i stresshåndtering eller Styrketesten, som er et redskab der bruges til at finde dine topstyrker. Uanset hvilket online kursus du tager, fx et kursus i stresshåndtering, kan du være sikker på, at de er professionelle og bygger på den nyeste forskning. Vil du starte et online kursus, så besøg Succes På Jobbets hjemmeside. Har du spørgsmål? Så send en besked til succespåjobbet.dk

 2. PEPWORLDWIDE A/S

  Danmark

  PEPworldwide er en global organisation, der beskæftiger sig med medarbejdereffektivisering for virksomheder i Danmark såvel som i udlandet. Deres speciale er at hæve resultater i virksomheder ved at ændre og optimere arbejdsrutiner ved brug af specifikke metoder. Deres primære metode er et personligt effektivitetsprogram, der er tilpasset den enkelte virksomhed og medarbejderne heri. Det primære formål med programmet er at højne produktivitetsniveauet for alle medarbejdere. Programmet sikrer, at medarbejderne får frigivet tid, så de kan fokusere på personlig udvikling, nå egne målsætninger og deres primære arbejde i hverdagen. Med mere end 25 års erfaring er PEPworldwide førende indenfor personlig effektivisering. I deres mange år inden for branchen er det blevet synligt, at PEP er en virksningsfuld metode til at øge medarbejdernes effektivitet. Og ikke mindst højner den derudover også den generelle trivsel på arbejdspladsen, fordi den skaber balance mellem livet og arbejdslivet, giver plads til løbende faglig udvikling og giver medarbejderne mulighed for at udvikle evner og ambitioner. Hvis du gerne vil læse mere om PEPworldwide, kan du besøge deres hjemmeside . Du kan kontakte PEPworldwide på telefon 49 25 14 94 eller skrive en mail.

 1. CROSSROAD HEROES

  Danmark

  Få hjælp til at nå dine personlige og arbejdsmæssige mål med professionel coaching. Coaching er for alle, der har brug for at vende en ide, et dilemma eller står overfor større omvæltninger i livet. Vi kan hurtigt føle os utilstrækkelige, når vi ser alle andres perfekte liv, på de sociale medier. Men det er ikke kun i sammenligningen med andre, at vi kan blive usikre på os selv. Ligeledes kan vi, være vores egen værste fjende og stopklods når det handler om, at udleve vores drømme. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at, opnå dine drømme. Jeg hjælper dig med… At blive konkret omkring, hvad du gerne vil opnå. At kom nemmere og hurtigere i mål. Et klart overblik, samt en trin for trin plan. Professionel og kompetent sparring, med dig i centrum. En klar målsætning med aktionpunkter. Et forløb der matcher din unikke situation. Glæde og balance i både arbejdslivet og privatlivet. Trygge rammer til at bryde gamle mønstre og vaner. At komme tættere på dine mål, hver gang vi taler sammen.

 2. PSYKOLOG SIGNE HALTOU KRISTENSEN

  Danmark

  Signe Haltou Kristensen er psykolog i Vejle og vejleder og coacher virksomheder og psykologer i Supervision med det formål at få opkvalificeret det faglige ved at de bl.a. får reflekteret over deres egen praksis. På den måde bliver problemstillinger og udfordringer lettere at tackle i dagligdagen. Udover Supervision til B2B, så afholder Signe Haltou Kristensen også foredrag, hvor hun tager ud til virksomheder, skoler og børnehaver og holder foredrag om enten: Håndtering af angst, Håndtering af vrede, Hvordan man træner opmærksomhed og følelseshåndtering med en børnegruppe gennem leg og sjove fælles aktiviteter samt hvordan man kan tilrettelægge hverdagen for et barn med opmærksomhedsvanskeligheder. I Vejle på sin psykologklinik tilbyder Signe Haltou Kristensen også Psykoterapi, hvor der tages afsæt i Kognitiv adfærdsterapi og Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Derfor er der altid hjælp at hente med Psykolog Signe Haltou Kristensen til både virksomheder og offentlige institutioner.

 3. DJURSLAND-PSYKOLOGEN

  Danmark

  Psykolog på Djursland - 19 minutter fra Århus N. Tilbyder erhvervslivet enkle og effektfulde løsninger til et sundt arbejdsliv, der styrker både medarbejderne og virksomhedens drift og vækst. 1. Få en professionel stresshåndtering med Sundhedsordningen. 2. Få en effektiv og præcis sundhedsanalyse, der giver skræddersyet indsigt i virksomheden og medarbejdernes sundhedstilstand 3. Få arrangeret sundheds-events, der giver nemt alternativ til traditionel branding og markedsføring af virksomheden. Løsningerne leveres primært på Djursland og i Aarhus, fx i Grenå, Auning, Hornslet, Lystrup, Ryomgård, Ebeltoft, Assentoft og Randers.

 4. ELHOLM COACHING

  Danmark

  Elholm Coaching - erhvervscoach, stresscoach og personlig coach i hele Danmark. Erhvervscoach - specialiseret støtte til ledere for at opnå personlig og professionel succes. Individuelle lederforløb ​ 12 måneders lederforløb 'Din vej til enestående resultater! ' Et step-by-step forløb, hvor vi sætter fokus på de 3 absolut vigtigste mål for det næste år og hvad der skal til for at nå dem. Forløbet er en vekselvirkning mellem at skabe professionelle resultater og personlig og ledelsesmæssig udvikling. Den optimale måde at lægge fundamentet for at kunne et karrieremæssigt skridt op ad stigen. Læs mere her! Stressreduktion og stresshåndtering - 8 sessioner af 2-3 måneders varighed I forløbet lærer du i første omgang, hvordan du reducerer stressen i kroppen. Herefter sætter vi fokus på, hvordan du fremadrettet håndterer stressede situationer bedre, så du kan forebygge stress og tackle hverdagen konstruktivt. Læs mere her! Konkret udfordring - 5 sessioner Ledere kan stå overfor mange udfordringer i dagligdagen. Typiske emner, der coaches på: Håndtere svære og udfordrende relationer Skifte til en ny rolle i organisationen Træffe vigtige beslutninger om karrieren Arbejdsglæde Styrke selvtillid og selvværd Styre sig selv i pressede situationer Stresscoach - stressreduktion og stresshåndtering

 5. KARIN N. SULSBRÜCK KRANIO-SAKRAL TERAPI & FYSIOTERAPI APS

  Danmark

  Karin Sulsbrück er blandt andet uddannet lifecoach, stresscoach og yogainstruktør og ejer i dag en klinik i det centrale Helsingør. Herfra tilbyder hun behandlinger med Kranio Sakral Terapi, bindevævsmassage, organsmassage samt stressbehandling. Hun har i mange år hjulpet mennesker der er i en vis form for ubalance med at finde sig selv igen. Det kan være stressramte personer, der ikke ved, hvordan de kunne mindske stressen og øge trivslen. Det kan være mennesker med smerter, som ikke kan forklares af lægen. Hos Karin Sulsbrück er alle velkomne og vil få hendes bedste behandling. I klinikken vil du blive mødt af Karin, der er lyttende og forstående. For Karin handler det om at skabe en balance i mennesket overfor hende, så vi kan være det hele menneske, vi er. Når du er i et forløb med Karin, vil hun dermed sikre, at der er en balance mellem kroppen, sindet og ånden. Du er mere end velkommen til at kontakte hende, hvis du gerne vil vide mere om hendes behandlinger eller ønsker at få en tid til en samtale. Karin Sulsbrück Stengade 41b, 2 sal 3000 Helsingør

 6. SKOVGAARD ALSIG ADVOKATER

  Danmark

  Skovagaard Alsig Advokater er et advokatkontor centralt placeret i København. De er specialister i andelsboligret og ejendomsadministration, og de kan både rådgive samt agere på alle slags teknikaliteter i disse forbindelser. De hjælper således med at håndtere alt omkring administration, og med mange års erfaring fokuserer de på kvalitet og gode service, når de laver deres arbejde. Visionen for virksomheden er at levere seriøs advokatejendomsadministration af andelsboligforeninger, og den bedst mulige service.

 7. BISIDDERHJÆLPEN AFD. NORDJYLLAND

  Danmark

  Har du brug for socialfaglig juridisk bistand fra en privat socialrådgiver? Du sidder måske i klemme i systemet og har brug for hjælp til at komme videre. Vores afdeling i Aalborg kan hjælpe dig med din sag via professionel socialfaglig ekspertise. Anja Nygaard, vores socialrådgiver er uddannet fra Aalborg Universitet og har stor erfaring indenfor sager fra jobcenteret i Nordjylland. Ligeledes har Anja et stort lokalkendskab til forvaltningerne i området. Anja kan hjælpe dig med privat socialrådgivning i beskæftigelsesrettede sager - hun har solid erfaring og kendskab til lovgivningen indenfor sager relateret til sygedagpenge, flexjob, førtidspension, revalidering, ressourceforløb, jobafklaringsforløb, kontanthjælp og rehabilitering. Vores private socialrådgiver Camilla Nielsen tager sig af sager indenfor familieområdet i Nordjylland. Hvis du derfor har brug for hjælp til udarbejdelsen af en børnefaglig undersøgelse, har en sag i statsforvaltningen eller andre relevante sager indenfor familieområdet, så tag fat i Camilla.Vores jurist Bente kan med mange års erfaring fra handicapsager hjælpe dig med sager indenfor serviceloven, altså handicapsager, både voksen og børn, hvad end det drejer sig om tabt arbejdsfortjeneste, hjælp til at søge ydelser og merudgifter, handicapbil, hjælpemidler og meget mere. Henrik Knudsen er tilknyttet afdelingen i Aalborg, som specialist indenfor arbejdssagsskader. Mangler du hjælp til din sag, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

 8. POTENTIALEHUSET I/S

  Danmark

  Hos Potentialehuset er vi erfarne konsulenter, som forløser potentialet hos kommuner og regioner. Vi er specialister i kommunal og regional praksis og kender de typiske udfordringer, der er i dagligdagen på den slags arbejdspladser. Vores primære fokusområder er: Facilitering, læreplanstemaer, forældresamarbejde og forebyggelse af stress. Vi er alle certificerede som enten Coaches, Facilitatorer og Stresscoaches med mere end 10 års erfaring inden for hvert vores område. Udviklingsforløb | Workshops | Coaching | Facilitering | Stresscoaching | Kurser | Praksisnær læring I Potentialehuset understøtter vi udvikling for ledere, teams og medarbejdere. Vi kobler vores viden om kommunikation, innovation, ledelse og samarbejde, tæt til udfordringerne i jeres hverdag, så læringen bliver praksisnær og relevant. Vi fokuserer på at skabe reel og værdifuld udvikling for jer, og vægter et grundigt forarbejde og et tæt og tillidsfuldt samarbejde med jer under hele forløbet. Vi stiller skarpt på formål og ønsket udbytte Vi giver dig skræddersyede workshops og udviklingsforløb, som taler lige ind i dine ønsker. Vi hjælper dig med at afklare det præcise formål og udbytte, og holder godt fast i formålet undervejs. Vi sparrer med dig om implementering og forankring, både før, under og efter et udviklingsforløb.

 1. MIERITZ CONSULTING

  Danmark

  Det er i forvejen rigtig ærgerligt at være ude for en skade, og det kan kun blive mere besværligt og uoverskueligt, når der skal en forsikring ind over. Man skal have styr på en masse dokumenter, og man skal egentlig også have styr på hvordan ens forsikringsselskab arbejder - alt sammen ved siden af muligheden for at processen vil blive meget lang. Men det er her Mieritz Consulting kommer ind i billedet. Mieritz Consulting er en virksomhed, der står klar til at hjælpe både private og erhvervskunder med sager inden for forsikringsskader. Du vil få tildelt en skadekonsulent, der blandt andet vil hjælpe dig med rådgivning ved forsikringsskader og andet i den dur. Mieritz Consulting arbejder ud fa at skabe et godt samarbejde mellem kunde og forsikringsselskab og er med til at sikre, at der ikke opstår misforståelser eller snyd. Konsulenterne er eksperter i at håndtere svære som nemme situationer, og vil altid sørge for at dit tab vil blive erstattet. Der arbejdes typisk efter timepris, men det kan forekomme, at der vil blive givet tilbud eller afslag i prisen.

 2. NF:CURA SPORT - FYSIOTERAPI & PERSONLIG TRÆNING

  Danmark

  NF: CURA Sportsfysiologi & Coaching er en klinik med et dedikeret team af fysioterapeuter, der ligger i Lyngby ikke langt fra Lyngby Storcenter. I klinikken har medarbejderne en vision om at være den bedste klinik i Nordsjælland både i forbindelse med diagnosticering, træning samt genoptræning og i deres udbud af behandlinger. Derfor tager de også gerne imod patienter fra nærliggende områder som Gentofte og Bagsværd, der leder efter en fysioterapeut. I klinikken lægger de altid vægt på at lytte til deres patienter og give en dybdegående vejledning, så du som patient får information om din skade så du får indsigt i målet med din genoptræning og behandling. Medarbejdernes erfaring har vist, at når en patient har en god forståelse af sin egen behandlingsplan vil de få en langt mere korrekt rehabilitering. I klinikken har alle fysioterapeuter stor forståelse for, at deres patienter hurtigst muligt gerne vil vende tilbage til arbejde eller sport. Deres mål er derfor at sikre en hurtig og intensiv behandling, hvor patienten også lærer sin krops styrker og svagheder. Udover fyioterapeutisk behandling, kan patienter også modtage kranio sakral terapi, medicinsk akupunktur samt hjælp med personlig træning

 3. JAROLICS SALES CONSULTING

  Danmark

  Har du en drøm om at lykkes med dine mål inden for salgsverdenen? Men har du brug for professionel vejledning og motivation? Jarolics Sales Consulting er en moderne virksomhed, stiftet af Thomas Jarolics, kendt fra podcasten “Hårnålens Værdi”. Thomas’ mission er at skabe personlig og professionel udvikling i salgs- og servicebranchen. Thomas er uddannet salgscoach, og brænder for at skabe udvikling i salgsteams gennem coaching. Jarolics Sales Consulting tilbyder derfor ydelser som fx salgskurser, salgstræning og foredrag. Thomas er specialiseret i at identificere de målsætninger, der kan inspirere og rykke det individuelle hold. Af kurser tilbyder Jarolics Sales Consulting bl.a. “Skab værdi for dine kunder” og “The Closing Argument”. Priserne på foredrag, coaching og workshops afhænger af hvilken løsning du vælger, hvor mange i er, og hvor det skal foregå. Jarolics Sales Consulting holder til på Polensgade 10, 2. th., 2300 København S.

 4. BRÜNNING BRØGGER APS

  Danmark

  Som erhvervscoach hjælper ejerledere i virksomheder og organisationer, med at skabe forandringer og resultater på en bæredygtig måde. Jeg har mere end 15 års praktisk erfaring med forandringsledelse, strategieksekvering, udvikling og læring. Jeg tilbyder her både individuelle forløb og teamforløb, der har fokus på at eksekvere og forankre færdigheder. Særligt her, at lede sig selv og andre i mål jeres ønsker og mål. Jeg tilbyder løsninger indenfor lederudvikling, teamudvikling, organisationsudvikling og mentaltræning der har fokus på toppræstation. Alle mine metoder er baseret på anerkendte teorier indenfor forandringsledelse, menneskelig adfærd, kognitiv læring, organisatorisk læring og effektive ledelsesteorier. Disse pågældende teorier understøttes af min dybdegående og praktiske erfaring med forandringsledelse. Jeg benytter altid en potent kombination af coaching og mentaltræning i alle forandringsprocesser, da dette har vist sig at være den mest effektive metode, til frembringe bæredygtige forandringer.

 5. COACHING LANE

  Belgien

  Coaching Lane tilbyder professionel og tilpasset ledsagelse af en leder, en manager, en medarbejder, et team eller en hel organisation. Målet for den person eller gruppe, der bliver coachet, er at opnå konkrete og målbare resultater, uddybe og konsolidere deres viden og øge deres effektivitet ved at forbedre præstationsevnen.

 6. VÆGTTABSNINJA

  Danmark

  Bag Vægttabsninja står Thomas Bentsen, kostvejleder og træner, der tilbyder personlige programmer og forløb online. Han mener, at det er muligt for alle mennesker at nå de mål, de sætter sig. Vi har alle mulighed for at skabe det liv, vi ønsker via omlægning af vores vaner - det er ikke kun et spørgsmål om viljestyrke. Han arbejder ud fra en mission om at hjælpe dig med at få en bedre livskvalitet, uanset om det drejer sig om at opnå et vægttab, få større muskelvækst eller ønsker større sundhed i hverdagen generelt. Thomas Bentsen arbejder altid empatisk. Ingen mennesker er ens, og derfor har de også forskellige behov. Derfor er forløbet altid tilpasset det enkelte individ og deres individuelle motivation. Det er altid hans mål at skabe en lærende udvikling, hvor den enkelte bliver uddannet til at fortsætte den gode udvikling, så den er vedvarende. Har du et ønske om at få hjælp til træning eller kostvejledning, er du altid velkommen til at kontakte Vægttabsninja. Du kan kontakte Thomas på telefon 31 21 07 42 eller på e-mail til Vægttabsninja Annebergvej 41 9000 Aalborg 31 21 07 42

 7. DI FRANCESCA DE ROSE

  Italien

  Francesca de rose, wedding coach og wedding planner, bistår og rådgiver kommende brudepar i alle bryllupsforberedelsesfaserne og med administrative formaliteter frem til bryllupsdagen og afrejsen på bryllupsrejse. Hun stiller sin 13 årige erfaring inden for sektoren til jeres disposition.

 8. PSYKOLOG VIVI KNUDSEN

  Danmark

  Gennem arbejdet som Psykolog, behandler og rådgiver jeg mennesker, med en bred vifte at problemstillinger. Det kan omhandle alt fra problemer i parforholdet, til psykiske lidelser - både diagnosticerede men også udiagnosticerede problemstillinger.

 9. PSYKOLOG KØBENHAVN

  Danmark

  De fleste går til psykolog for at få løst et problem - andre vil gerne have en større afklaring med værdier og retning på tilværelsen. Psykologer afhjælper mange problemer, og de fleste lægger stor vægt på, at symptomer ikke blot fjernes, men at et forløb medfører en personlig udvikling, som sikrer varige forandringer og en større følelse af tilfredshed og tilstede.

 10. SOLUTION FOCUS

  Danmark

  Solution Focus er en dansk virksomhed etableret i 1999 som udbyder kurser i Løsningsfokuseret samtale og uddannelse heri. Vi udbyder Åbne og interne kurser og supervision i Løsningsfokuseret samtale, Feedback Informed Treatment og Signs of Safety.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Coaching og professionel rådgivning - Import eksport

Antal resultater

5.750 Virksomheder