• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • caféer og barer - maskiner og udstyr

Resultater for

Caféer og barer - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. D. UND E. GÜNTHER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden D. UND E. GÜNTHER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bergkirchen, Tyskland.

 2. SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wiener Neudorf / Wien, Østrig.

 3. COSTADORO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden COSTADORO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kaffe, økologisk kaffe, italiensk kaffe, og kaffebønner brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 4. MATORECA

  Belgien

  Virksomheden MATORECA, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, køleskab, Catering - maskiner og udstyr, Caféer og barer - maskiner og udstyr, og Restaurationsudstyr brancherne. Den er baseret i Namur, Belgien.

 5. SANTOS PALACE

  Belgien

  Virksomheden SANTOS PALACE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Kaffemaskiner, til boligen, Opvaskemaskiner til institutioner, Kaffe, te, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Kaffemaskiner, til boligen, og Opvaskemaskiner til institutioner brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. YOUR COFFEE SRL

  Italien

  Virksomheden YOUR COFFEE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for italiensk espresso kaffe, og ristet kaffe i hele bønner brancherne. Den er baseret i Isola Di Capo Rizzuto, Italien.

 2. ATELIERS PH. BUCKENS

  Belgien

  Virksomheden ATELIERS PH. BUCKENS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Møblering - tilbehør og pyntegenstande, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, overtræk til divaner, reparation af divaner, lænestole og stole, og Møblering - tilbehør og pyntegenstande brancherne. Den er baseret i Montignies-Sur-Sambre, Belgien.

 3. PANNUS

  Spanien

  Virksomheden PANNUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 4. DE AMICIS CAFFE'

  Italien

  Virksomheden DE AMICIS CAFFE', er en Detailsalg, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for nedsænkning af vandførende lag til sanering brancherne. Den er baseret i Trani, Italien.

 5. DELIDRINKS - NATURAL DRINKS

  Frankrig

  Virksomheden DELIDRINKS - NATURAL DRINKS, er en Engrossalg, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for isretter brancherne. Den er baseret i Arles, Frankrig.

 1. CAMURI INDUSTRIES S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CAMURI INDUSTRIES S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Drikkevareautomater, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Drikkevareautomater, chokoladekander, og vandbad brancherne. Den er baseret i Reggiolo, Italien.

 2. RESTOMAX

  Belgien

  Virksomheden RESTOMAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kasseapparater branchen. Den opererer også inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr, papir i ruller til kasseapparater, ruller og patroner til kasseapparater, artikler til restauranter, og Caféer og barer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 1. CAFESPELEN MARCEL

  Belgien

  Virksomheden CAFESPELEN MARCEL, er en Distributør, der opererer inden for Elektroniske spil branchen. Den opererer også inden for Spilleautomater, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Spilleautomater, udlejning af spil til spillehaller og barer, og Caféer og barer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Lokeren, Belgien.

 2. HUGGAMAG

  Grækenland

  Virksomheden HUGGAMAG, er en Engrossalg, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kaffe engros, og solsikkeolier brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 3. MARESCAFÈ

  Italien

  Virksomheden MARESCAFÈ, er en Engrossalg, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ristede kaffebønner brancherne. Den er baseret i Marano Di Napoli, Italien.

 4. BELLCAFFÈ

  Italien

  Virksomheden BELLCAFFÈ, er en Detailsalg, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Modica, Italien.

 5. CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI

  Spanien

  Virksomheden CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI, er en Detailsalg, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Granada, Spanien.

 6. VIROGA ITALIA DI VITO ROCCO GAGLIARDI

  Italien

  Virksomheden VIROGA ITALIA DI VITO ROCCO GAGLIARDI, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Automater, Automater, og kaffe i doser brancherne. Den er baseret i Rutigliano, Italien.

 7. CAFFITALY SYSTEM S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CAFFITALY SYSTEM S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Kaffemaskiner, til boligen, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Kaffemaskiner, til boligen, espressokaffe i kapsler, og kaffe og te brancherne. Den er baseret i Gaggio Montano, Italien.

 8. BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr, Brændere, industrielle, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Brændere, industrielle, frituregryder til institutioner, og maskiner og udstyr til hoteller, catering og offentlige lokale brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. HACCP-KÜCHENPLANUNG

  Tyskland

  Virksomheden HACCP-KÜCHENPLANUNG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Brake, Tyskland.

 2. UYAR OTEL EKIPMANLARI

  Tyrkiet

  Virksomheden UYAR OTEL EKIPMANLARI, er en Engrossalg, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, inventar hoteller, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, og udstyr til hoteller brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. LA RUTA DE KALDI

  Spanien

  Virksomheden LA RUTA DE KALDI, er en Engrossalg, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Fuengirola, Spanien.

 4. VAPEPAL MANCHESTER

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VAPEPAL MANCHESTER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Manchester, Det Forenede Kongerige.

 5. DIERRE SERVICE

  Italien

  Virksomheden DIERRE SERVICE, er en Distributør, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, kaffe i kapsler, service brugslån, og Kaffemaskiner, til erhvervsbrug brancherne. Den er baseret i Santa Maria Capua Vetere, Italien.

 6. BRANDLINE PRODUCTS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BRANDLINE PRODUCTS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Daventry, Det Forenede Kongerige.

 7. ANTOINE BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden ANTOINE BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr, fadølsanlæg, maskiner til indpakning af is, Caféer og barer - maskiner og udstyr, og implementeringer til barer restauranter og offentlige steder brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 8. BAR RISTORANTE PIZZERIA CAFFÈ LE LOGGE

  Italien

  Virksomheden BAR RISTORANTE PIZZERIA CAFFÈ LE LOGGE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Greve In Chianti, Italien.

 9. NUOVA RICAMBI SRL

  Italien

  Virksomheden NUOVA RICAMBI SRL, er en Distributør, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for dele til ekspresso kaffemaskiner, og TILBEHØR til barer brancherne. Den er baseret i Carugate, Italien.

 10. BIEPI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BIEPI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Caféer og barer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Maskiner til kaffekapsler, og Kaffemaskiner, til erhvervsbrug brancherne. Den er baseret i Castel Rozzone, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Caféer og barer - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

5.324 Virksomheder