• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj

Resultater for

Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj - Import eksport

 1. IPS - INDUSTRIAL PIPING SERVICE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Frankrig

  DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS", der blev etableret i 1920 i Saint-Nazaire, har først og fremmest fokus på at tilfredsstille efterspørgslen og på optimering af de tjenesteydelser, der leveres til kunden. Firmaet er medlem af gruppen Socoda, der er en stærk uafhængig gruppe på 650 forretninger over hele Frankrig. MARINE DOCKS "TECHNIDIS" tilbyder kunderne en bred vifte af produkter fra førende producenter. Det er mere og mere effektive innovative produkter inden for følgende områder: Værktøj, pneumatik, svejsning, skæreværktøj, slibeværktøj, løft, udstyr til individuel beskyttelse, skruer og møtrikker, smøring, limning. DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" tilbyder kunderne serviceløsninger til den bedste pris, der er tilpasset kundernes individuelle behov, hvad enten det er store kunder, smv'er, underleverandører eller håndværkere. DOCKS MARITIMES TECHNIDIS, vi stiller ekspertise til rådighed for virksomhederne.

 3. NORDJYSK LIFT - ODENSE

  Danmark

  Nordjysk Lift i Odense tilbyder udlejning af en lang række entreprenørmateriel til brug af private og erhverv. Du kan leje alt inden for: Lifte Truck - Kraner Stillads Stiger/Faldsikring Løfteartikler Trailere Mandskabsvogne Gravemaskine Læssemaskiner Bulldozer Gravkasser Dumper / Motorbør Tromler Entreprenørmateriel VVS-Artikler El-Artikler Byggepladsudstyr Markering Belægningsværktøj Have-Skov-Park Byggelifte Vi udlejer i hele landet. Vores Odense afdeling er lokaliseret i 5220 i Odense SØ. Kig forbi nordkysklift.dk og se alle vores mange produkter og bestil dit materiel i dag.

 4. LOXAM

  Danmark

  Loxam er Europas førende udlejer af maskineri, diverse lifte og meget andet materiel til alt fra bygge og anlægsbranchen til servicesektoren. Loxam har i Danmark 31 afdelinger og er desuden også i udlandet i 21 lande og har en portefølje af materiel på mere end 17.000 enheder. Deres primære forretning består af at leje diverse værktøj og maskiner ud til virksomheder. Det betyder, at I som virksomhed kan finde alt fra skurvogne og rullestillads til leje af store gravemaskiner. Udover deres udlejning af værktøj og maskinelt er Loxam også gerne behjælpelige med etablering af byggepladser, hvor de sørger for alle de praktiske aspekter udenom byggeriet, så I har mere tid til at varetage det egentlige byggeri. Loxam er derudover certificeret ISO 9001 og 14001, hvilket indebærer, at de har en bred viden om kvalitetsstyring og ledelse indenfor miljø, der sikrer dig, den rette og miljøvenlige løsning. Deres vigtigste opgave er at håndtere alle de serviceopgaver, der ikke involverer selve håndværket, så I kan få tid til jeres kernefunktion. De arbejder altid med stort fokus på at finde den helt rette løsning for netop jeres projekt. Find den nærmeste afdeling for jer i Danmark på deres hjemmeside www.loxam.dk eller kontakt dem på telefon 46 16 19 20 for en helt uforpligtende snak om jeres projekt.

 5. I GAS DIRECT

  Det Forenede Kongerige

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LIEBHERR-MIETPARTNER GMBH

  Tyskland

 2. HKL BAUMASCHINEN AUSTRIA GMBH

  Østrig

 3. INGOLD & BURGERT GMBH

  Tyskland

 4. SC BB COM CONSULTATIV SRL

  Rumænien

 5. METALMAN ENGINEERING

  Irland

 1. TOOLBOX HIRE LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. FREITAG WERKZEUGE UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

 1. GITANA UAB

  Litauen

 2. DEKOR PUHB

  Polen

 3. BAUDELET MATERIELS

  Frankrig

 4. PRODICLEAN

  Frankrig

 5. LOCATOU

  Belgien

 6. ALKALAA FOR POWER TOOLS & TRADING AGENCIES

  Ægypten

 7. BOURK GMBH

  Tyskland

 8. HUSQVARNA CONSTRUCTION

  Australien

 1. AG PASSIVHAUS

  Tyskland

 2. NIENHAUS & THIELKES GMBH

  Tyskland

 3. IHR HANDELS GMBH

  Tyskland

 4. VALEITALY

  Italien

 5. ABUJARDAR.COM

  Spanien

 6. INTERNATIONAL TOOLS SERVICE S.A. (ITS)

  Belgien

 7. SILVERLIGHT TRADING CO. LTD.

  Spanien

 8. AEG POWERTOOLS

  Holland

 9. WYPOZYCZALNIA NADARZYN KONRAD GOLIAN

  Polen

 10. NARZĘDZIA BRUKARSKIE

  Polen