• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj

Resultater for

Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj - Import eksport

 1. IPS - INDUSTRIAL PIPING SERVICE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IPS - INDUSTRIAL PIPING SERVICE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Burghausen, Tyskland.

 2. MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Brusekabiner, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Badeværelsestilbehør, Skabe, badeværelses-, Badeværelse - inventar og tilbehør, Ekspansionsled - jernholdigt metal, Brusekabiner, badeværelseselementer og udstyr, og Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Frankrig

  DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS", der blev etableret i 1920 i Saint-Nazaire, har først og fremmest fokus på at tilfredsstille efterspørgslen og på optimering af de tjenesteydelser, der leveres til kunden. Firmaet er medlem af gruppen Socoda, der er en stærk uafhængig gruppe på 650 forretninger over hele Frankrig. MARINE DOCKS "TECHNIDIS" tilbyder kunderne en bred vifte af produkter fra førende producenter. Det er mere og mere effektive innovative produkter inden for følgende områder: Værktøj, pneumatik, svejsning, skæreværktøj, slibeværktøj, løft, udstyr til individuel beskyttelse, skruer og møtrikker, smøring, limning. DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" tilbyder kunderne serviceløsninger til den bedste pris, der er tilpasset kundernes individuelle behov, hvad enten det er store kunder, smv'er, underleverandører eller håndværkere. DOCKS MARITIMES TECHNIDIS, vi stiller ekspertise til rådighed for virksomhederne.

 4. NORDJYSK LIFT - ODENSE

  Danmark

  Nordjysk Lift i Odense tilbyder udlejning af en lang række entreprenørmateriel til brug af private og erhverv. Du kan leje alt inden for: Lifte Truck - Kraner Stillads Stiger/Faldsikring Løfteartikler Trailere Mandskabsvogne Gravemaskine Læssemaskiner Bulldozer Gravkasser Dumper / Motorbør Tromler Entreprenørmateriel VVS-Artikler El-Artikler Byggepladsudstyr Markering Belægningsværktøj Have-Skov-Park Byggelifte Vi udlejer i hele landet. Vores Odense afdeling er lokaliseret i 5220 i Odense SØ. Kig forbi nordkysklift.dk og se alle vores mange produkter og bestil dit materiel i dag.

 5. LOXAM

  Danmark

  Loxam er Europas førende udlejer af maskineri, diverse lifte og meget andet materiel til alt fra bygge og anlægsbranchen til servicesektoren. Loxam har i Danmark 31 afdelinger og er desuden også i udlandet i 21 lande og har en portefølje af materiel på mere end 17.000 enheder. Deres primære forretning består af at leje diverse værktøj og maskiner ud til virksomheder. Det betyder, at I som virksomhed kan finde alt fra skurvogne og rullestillads til leje af store gravemaskiner. Udover deres udlejning af værktøj og maskinelt er Loxam også gerne behjælpelige med etablering af byggepladser, hvor de sørger for alle de praktiske aspekter udenom byggeriet, så I har mere tid til at varetage det egentlige byggeri. Loxam er derudover certificeret ISO 9001 og 14001, hvilket indebærer, at de har en bred viden om kvalitetsstyring og ledelse indenfor miljø, der sikrer dig, den rette og miljøvenlige løsning. Deres vigtigste opgave er at håndtere alle de serviceopgaver, der ikke involverer selve håndværket, så I kan få tid til jeres kernefunktion. De arbejder altid med stort fokus på at finde den helt rette løsning for netop jeres projekt. Find den nærmeste afdeling for jer i Danmark på deres hjemmeside www.loxam.dk eller kontakt dem på telefon 46 16 19 20 for en helt uforpligtende snak om jeres projekt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. I GAS DIRECT

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden I GAS DIRECT, er en Detailsalg, der opererer inden for Ovne og lamper, camping- branchen. Den opererer også inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Tilbehør til tagværk, buffeter, og Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Sunderland, Det Forenede Kongerige.

 2. HKL BAUMASCHINEN AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Virksomheden HKL BAUMASCHINEN AUSTRIA GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Wiener Neudorf, Østrig.

 3. LIEBHERR-MIETPARTNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIEBHERR-MIETPARTNER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Ludwigshafen, Tyskland.

 4. INGOLD & BURGERT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INGOLD & BURGERT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til elektroteknik branchen. Den opererer også inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Voksningsmaskiner, industrielle, Højtryksrengøringsmaskiner, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Voksningsmaskiner, industrielle, Højtryksrengøringsmaskiner, og Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø brancherne. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 5. FREITAG WERKZEUGE UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FREITAG WERKZEUGE UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til elektroteknik branchen. Den opererer også inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Slibeskiver, Befæstelsesindretninger, Værkstedsmøbler og -tilbehør, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Slibeskiver, Befæstelsesindretninger, og Værkstedsmøbler og -tilbehør brancherne. Den er baseret i Neuenkirchen, Tyskland.

 1. PRODICLEAN

  Frankrig

  Virksomheden PRODICLEAN, er en Distributør, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, sandblæsningsapparater, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel brancherne. Den er baseret i Larroque, Frankrig.

 2. INGCO

  Rumænien

  Virksomheden INGCO, er en Distributør, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Industriværktøj, Elektrisk værktøj, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Industriværktøj, og Elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Sarasau, Rumænien.

 1. METALMAN ENGINEERING

  Irland

  Virksomheden METALMAN ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for klinger, skiver til poleremaskiner, gryder og pander, og flydende gulv brancherne. Den er baseret i Waterford, Irland.

 2. BAUDELET MATERIELS

  Frankrig

  Virksomheden BAUDELET MATERIELS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Bærbart maskinværktøj, og Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Hazebrouck, Frankrig.

 3. GITANA UAB

  Litauen

  Virksomheden GITANA UAB, er en Distributør, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Klaipedos R., Litauen.

 4. SC BB COM CONSULTATIV SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC BB COM CONSULTATIV SRL, er en Distributør, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Pumper, værktøj, udstyr, Pumper, og Fræseværktøjer brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 5. TOOLBOX HIRE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TOOLBOX HIRE LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Edinburgh, Det Forenede Kongerige.

 6. DEKOR PUHB

  Polen

  Virksomheden DEKOR PUHB, er en Multi-Category, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, slibemaskiner, manuelt elektrisk værktøj, og Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Pozna?, Polen.

 7. PADIMA GMBH HYDRAULIK WERKZEUG

  Tyskland

  Virksomheden PADIMA GMBH HYDRAULIK WERKZEUG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Donkrafte, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Hydraulisk udstyr, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Hydraulisk udstyr, høj hat, og Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 8. BOURK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BOURK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Landskabsarkitektur, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Landskabsarkitektur, og Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Neu-Ulm, Tyskland.

 1. HUSQVARNA CONSTRUCTION

  Australien

  Virksomheden HUSQVARNA CONSTRUCTION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Tuggerah, Australien.

 2. IHR HANDELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IHR HANDELS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til elektroteknik, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Befæstelsesindretninger, Løfteudstyr, Håndværktøj til elektroteknik, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Befæstelsesindretninger, og Løfteudstyr brancherne. Den er baseret i Bersenbrück, Tyskland.

 3. WHOLESALE POWER TOOLS

  Forenede Stater

  Virksomheden WHOLESALE POWER TOOLS, er en Engrossalg, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Fort Myers, Forenede Stater.

 4. JOSEF SCHNURRER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden JOSEF SCHNURRER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, og Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Weiden i.d.OPf, Tyskland.

 5. BUILDINGTOOLS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BUILDINGTOOLS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, og Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 6. ALKALAA FOR POWER TOOLS & TRADING AGENCIES

  Ægypten

  Virksomheden ALKALAA FOR POWER TOOLS & TRADING AGENCIES, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Cairo, Ægypten.

 7. ETABLISSEMENTS BAISE

  Belgien

  Virksomheden ETABLISSEMENTS BAISE, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål, rå branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Beslag, bygge og anlæg, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Industrielle beslag, Beslag, bygge og anlæg, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, og Renseprodukter - til industri og handel brancherne. Den er baseret i Boussu, Belgien.

 8. VALEITALY

  Italien

  Virksomheden VALEITALY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Perugia, Italien.

 9. LOCATOU

  Belgien

  Virksomheden LOCATOU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for udlejning af værktøj, og udlejning af tørklosetter brancherne. Den er baseret i Seraing, Belgien.

 10. GRAMA-TRADE, EXPORT-IMPORT-TRANSIT GMBH

  Østrig

  Virksomheden GRAMA-TRADE, EXPORT-IMPORT-TRANSIT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Tagdækningsmaterialer, Malinger og lakker, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Aluminiumplader og bånd, Tagdækningsmaterialer, Malinger og lakker, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, og Aluminiumplader og bånd brancherne. Den er baseret i Graz-Neuhart, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj - Import eksport

Antal resultater

1.529 Virksomheder