• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brevkasser

Resultater for

Brevkasser - Import eksport

 1. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  UAB Glori Ir Ko er en fremstillingsvirksomhed som specialiserer sig i forarbejdning af plademetal. Vi fremstiller postkasser, pakkebokse, adgangspaneler, vejrhaner, brandkurve, skilte osv. Skræddersyet produktion er en betydelig del af fremstillingsprocessen. Der er dog stadig et udvalg af standardiserede serieproduktioner. Vi anvender følgende teknologier: laserskæring, stempling, bøjning, svejsning, pulverlakering. Vores ydelser omfatter produktdesign, fremstillingsproces, emballage og transport.

 2. MORELLI STYLE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MORELLI STYLE, er en Distributør, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for Plader og skilte, pulte, og Plader og skilte brancherne. Den er baseret i Zola Predosa, Italien.

 3. EXPERT-SECURITY GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXPERT-SECURITY GMBH & CO.KG, er en Distributør, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 4. BAUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BAUER SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Au, Tyskland.

 5. ULRICH LIPPERT GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ULRICH LIPPERT GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BRIEFKASTENERSATZTEILSHOP SVEN KÜNSTLER

  Tyskland

  Dette er en fag-shop omkring brevkasser, dørklokkeanlæg, brevkasselåse og vitriner samt de tilhørende reservedele. Det er lettere, end mange tror, at få moderniseret sit dørklokke- eller brevkasseanlæg. Vi rådgiver dig gerne og bistår dig også gerne efter købet. For det kan være så enkelt at sikre sig. Alle gængse mærker findes i vores udvalg, f.eks. Renz, JU, Klauke, DAD, Basi, Lira og Sykon. Vores sortiment omfatter også profilcylindre fra BKS og Legallais. Dette udvalg har vi tænkt os at udvide yderligere. Prøv at komme forbi hos os, og oplev vores nyheder. Skulle du ikke kunne finde det ønskede produkt i vores shop, hjælper vi dig gerne. Hos os slutter forretningsforholdet ikke ved salget, for vi ønsker, at du er tilfreds.

 2. BRUCH PATRICK

  Belgien

  Virksomheden BRUCH PATRICK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, Trapper, sten-, Sten, tag-, Brevkasser, Trapper, sten-, Sten, tag-, og dekorative sten brancherne. Den er baseret i Welkenraedt, Belgien.

 3. ALMACENES AGRUPADOS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden ALMACENES AGRUPADOS, S.L., er en Distributør, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for byplanlægning brancherne. Den er baseret i Riba-Roja del Turía (Valencia), Spanien.

 4. S&Z ZÄUNE OG

  Østrig

  Virksomheden S&Z ZÄUNE OG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Pöchlarn, Østrig.

 5. SCHLÜSSELDIENST MILDEBRATH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHLÜSSELDIENST MILDEBRATH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Neubrandenburg, Tyskland.

 1. RAUM-BLICK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RAUM-BLICK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Murr, Tyskland.

 2. HUMER & PARTNER KG

  Østrig

  Virksomheden HUMER & PARTNER KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Micheldorf, Østrig.

 1. BRIEFKASTENDIREKT.CH

  Schweiz

  Virksomheden BRIEFKASTENDIREKT.CH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Triesen, Schweiz.

 2. SAFETEC TIMO DURCHDEWALD SICHERUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden SAFETEC TIMO DURCHDEWALD SICHERUNGSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Friedberg, Tyskland.

 3. LOY GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden LOY GESELLSCHAFT M.B.H., er en Distributør, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. OLIVEIRA & SAMPAIO LDA

  Portugal

  Virksomheden OLIVEIRA & SAMPAIO LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æsker, karton branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, pizzaæsker, og Brevkasser brancherne. Den er baseret i Guimarães, Portugal.

 5. VARBOX S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VARBOX S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for postkasser til ejendomme, og skabe til værdigenstande brancherne. Den er baseret i Dresano, Italien.

 6. HA-WA SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HA-WA SICHERHEITSTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Freital, Tyskland.

 7. EPC SIGN

  Belgien

  Virksomheden EPC SIGN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for Plader og skilte, askebæger, affaldskurve, skiltning, og Plader og skilte brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 8. BÖSCH MASCHINENBAU

  Schweiz

  Virksomheden BÖSCH MASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Bearbejdning af stål og metaller, træbearbejdningsmaskiner, Brevkasser, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, og Bearbejdning af stål og metaller brancherne. Den er baseret i Zuzwil, Schweiz.

 1. SCHMITT - SMARTES WOHNEN

  Tyskland

  Virksomheden SCHMITT - SMARTES WOHNEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for Postkasser i specialstål, postbokse til samtaleanlæg, og postkasse brancherne. Den er baseret i Eltmann-Limbach, Tyskland.

 2. MR GROUP

  Portugal

  Virksomheden MR GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, og Brevkasser brancherne. Den er baseret i Águeda, Portugal.

 3. ETS DECAYEUX

  Frankrig

  Virksomheden ETS DECAYEUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for Låse, branddøre, Metallåse, og Låse brancherne. Den er baseret i Feuquières En Vimeu, Frankrig.

 4. ARGENT ALU

  Belgien

  Virksomheden ARGENT ALU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, Brevkasser, og Tilbehør til skydedøre brancherne. Den er baseret i Kruishoutem, Belgien.

 5. RENZ

  Frankrig

  Virksomheden RENZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for Pakkekasser, levering, styring af pakkeforsendelser, og metalpostkasser brancherne. Den er baseret i Woustviller, Frankrig.

 6. ESAFE

  Belgien

  Virksomheden ESAFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Kruisem, Belgien.

 7. SIRANDRE

  Frankrig

  Virksomheden SIRANDRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, Brevkasser, postkasse, Kabinetter med postkasser, og metalpostkasser brancherne. Den er baseret i Bobigny, Frankrig.

 8. VANIERSCHOT

  Belgien

  Virksomheden VANIERSCHOT, er en Multi-Category, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, keramikfliser, keramik til gulve og belægninger, og Brevkasser brancherne. Den er baseret i Beringen, Belgien.

 9. METEORIC POTENTIAL LDA

  Portugal

  Virksomheden METEORIC POTENTIAL LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for æsker i bølgepap, og kartonæske brancherne. Den er baseret i Marinha Grande, Portugal.

 10. LAROB

  Belgien

  Virksomheden LAROB, er en Multi-Category, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for Postkasser til lejligheder brancherne. Den er baseret i Brecht, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis