• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • brevkasser

Resultater for

Brevkasser - Import eksport

 1. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  UAB Glori Ir Ko er en fremstillingsvirksomhed som specialiserer sig i forarbejdning af plademetal. Vi fremstiller postkasser, pakkebokse, adgangspaneler, vejrhaner, brandkurve, skilte osv. Skræddersyet produktion er en betydelig del af fremstillingsprocessen. Der er dog stadig et udvalg af standardiserede serieproduktioner. Vi anvender følgende teknologier: laserskæring, stempling, bøjning, svejsning, pulverlakering. Vores ydelser omfatter produktdesign, fremstillingsproces, emballage og transport.

 2. ULRICH LIPPERT GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ULRICH LIPPERT GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 3. BAUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BAUER SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Au, Tyskland.

 4. EXPERT-SECURITY GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXPERT-SECURITY GMBH & CO.KG, er en Distributør, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 5. BRIEFKASTENERSATZTEILSHOP SVEN KÜNSTLER

  Tyskland

  Dette er en fag-shop omkring brevkasser, dørklokkeanlæg, brevkasselåse og vitriner samt de tilhørende reservedele. Det er lettere, end mange tror, at få moderniseret sit dørklokke- eller brevkasseanlæg. Vi rådgiver dig gerne og bistår dig også gerne efter købet. For det kan være så enkelt at sikre sig. Alle gængse mærker findes i vores udvalg, f.eks. Renz, JU, Klauke, DAD, Basi, Lira og Sykon. Vores sortiment omfatter også profilcylindre fra BKS og Legallais. Dette udvalg har vi tænkt os at udvide yderligere. Prøv at komme forbi hos os, og oplev vores nyheder. Skulle du ikke kunne finde det ønskede produkt i vores shop, hjælper vi dig gerne. Hos os slutter forretningsforholdet ikke ved salget, for vi ønsker, at du er tilfreds.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BRUCH PATRICK

  Belgien

  Virksomheden BRUCH PATRICK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, Trapper, sten-, Sten, tag-, Brevkasser, Trapper, sten-, Sten, tag-, og dekorative sten brancherne. Den er baseret i Welkenraedt, Belgien.

 2. ALMACENES AGRUPADOS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden ALMACENES AGRUPADOS, S.L., er en Distributør, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for byplanlægning brancherne. Den er baseret i Riba-Roja del Turía (Valencia), Spanien.

 3. SCHLÜSSELDIENST MILDEBRATH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHLÜSSELDIENST MILDEBRATH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Neubrandenburg, Tyskland.

 4. BRIEFKASTENDIREKT.CH

  Schweiz

  Virksomheden BRIEFKASTENDIREKT.CH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Triesen, Schweiz.

 5. SAFETEC TIMO DURCHDEWALD SICHERUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden SAFETEC TIMO DURCHDEWALD SICHERUNGSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Friedberg, Tyskland.

 1. RAUM-BLICK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RAUM-BLICK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Murr, Tyskland.

 2. HUMER & PARTNER KG

  Østrig

  Virksomheden HUMER & PARTNER KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Micheldorf, Østrig.

 1. S&Z ZÄUNE OG

  Østrig

  Virksomheden S&Z ZÄUNE OG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Pöchlarn, Østrig.

 2. OLIVEIRA & SAMPAIO LDA

  Portugal

  Virksomheden OLIVEIRA & SAMPAIO LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æsker, karton branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, pizzaæsker, og Brevkasser brancherne. Den er baseret i Guimarães, Portugal.

 3. LOY GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden LOY GESELLSCHAFT M.B.H., er en Distributør, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. VARBOX S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VARBOX S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for postkasser til ejendomme, og skabe til værdigenstande brancherne. Den er baseret i Dresano, Italien.

 5. HA-WA SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HA-WA SICHERHEITSTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Freital, Tyskland.

 6. BÖSCH MASCHINENBAU

  Schweiz

  Virksomheden BÖSCH MASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Bearbejdning af stål og metaller, træbearbejdningsmaskiner, Brevkasser, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, og Bearbejdning af stål og metaller brancherne. Den er baseret i Zuzwil, Schweiz.

 7. EPC SIGN

  Belgien

  Virksomheden EPC SIGN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for Plader og skilte, askebæger, affaldskurve, skiltning, og Plader og skilte brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 8. LAROB

  Belgien

  Virksomheden LAROB, er en Multi-Category, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for Postkasser til lejligheder brancherne. Den er baseret i Brecht, Belgien.

 1. HOFFMANN & PARTNER SCHLIESSANLAGEN SERVICEGES. MBH

  Tyskland

  Virksomheden HOFFMANN & PARTNER SCHLIESSANLAGEN SERVICEGES. MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, Låse, Pengeskabe og bankbokse, Hængelås - produktionsudstyr, Brevkasser, Låse, Pengeskabe og bankbokse, og Hængelås - produktionsudstyr brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. MR GROUP

  Portugal

  Virksomheden MR GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, og Brevkasser brancherne. Den er baseret i Águeda, Portugal.

 3. CASTING K.S. POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden CASTING K.S. POLAND SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Lysarmaturer, dekorative branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, Brevkasser, håndvaske, havebelysning, og lamper brancherne. Den er baseret i Bydgoszcz, Polen.

 4. ARGENT ALU

  Belgien

  Virksomheden ARGENT ALU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, Brevkasser, og Tilbehør til skydedøre brancherne. Den er baseret i Kruishoutem, Belgien.

 5. SIRANDRE

  Frankrig

  Virksomheden SIRANDRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Brevkasser, Brevkasser, postkasse, Kabinetter med postkasser, og metalpostkasser brancherne. Den er baseret i Bobigny, Frankrig.

 6. GILBERT

  Luxembourg

  Virksomheden GILBERT, er en Distributør, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr, Vvs-installationer og tilbehør, Brevkasser, Godshåndtering - maskiner og udstyr, løftebroer, Vvs-installationer og tilbehør, og Brevkasser brancherne. Den er baseret i Ehlerange, Luxembourg.

 7. BOVEN YVO

  Belgien

  Virksomheden BOVEN YVO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skalkonstruktion - bygning branchen. Den opererer også inden for Vinduer, aluminiums-, Brevkasser, Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr, Glas - skillevægge og døre, Vinduer, aluminiums-, Brevkasser, Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr, og Glas - skillevægge og døre brancherne. Den er baseret i Beveren-Waas, Belgien.

 8. MAX KNOBLOCH NACHF. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MAX KNOBLOCH NACHF. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den er baseret i Döbeln, Tyskland.

 9. METEORIC POTENTIAL LDA

  Portugal

  Virksomheden METEORIC POTENTIAL LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for æsker i bølgepap, og kartonæske brancherne. Den er baseret i Marinha Grande, Portugal.

 10. SCHMITT - SMARTES WOHNEN

  Tyskland

  Virksomheden SCHMITT - SMARTES WOHNEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Brevkasser branchen. Den opererer også inden for Postkasser i specialstål, postbokse til samtaleanlæg, og postkasse brancherne. Den er baseret i Eltmann-Limbach, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis