• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • boremaskiner

Resultater for

Boremaskiner - Import eksport

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Emsil blev grundlagt i Rumænien i 1995 og designede, producerede og solgte i starten CNC-maskinværktøj. Det første CNC-maskinværktøj blev installeret i Finland i 1997. Emsils strategi var at diversificere og udvide sine kapaciteter inden for produktionen af en bred vifte af produkter inden for en bred vifte af industrier. Emsil er en åben virksomhed og påtager sig tekniske udfordringer, uanset om det er inden for maskinværktøj eller svejsning og ståfremstilling, og er i gang med at blive en stærk leverandør og partner for sine kunder over tid. Af disse årsager ekspanderede Emsil i 2007. Gemils fokus var på svejsning af store stålprodukter for at dække efterspørgslen efter sådanne tjenester. Desuden begyndte Emsil med at skifte produktionen af hovedkomponenter til maskinværktøj fra støbt stål til kulstofstålsvejsede strukturer. Siltech, den tredje virksomhed, blev dannet i 2007 til at rådgive og blev i sidste ende omdannet til en virksomhed inden for stålfremstilling i 2012. I dag er Siltech etableret i Aiud, den tredje lokalitet. I 2011 købte Emsil en fransk teknikvirksomheds rumænske datterselskab og gik ind i luftfartsindustrien. Hovedprodukterne, vi fremstiller, er enheder og stålkonstruktioner til montage af flykomponenter. I dag er vi aktive i 3 rumænske byer, fremstiller højteknologisk CNC-maskinværktøj og stålprodukter i kulstofstål og rustfrit stål. Vi arbejder inden for følgende industrier: søfart, energi, olie&gas, luft- og verdensrum, transport og vakuum.

  Alle produkter for "boremaskiner"

 2. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  NITTO KOHKI Europe GmbH er en verdensberømt japansk konstruktør og producent af pumper og kompressorer, lynkoblinger og værktøj. Trykluftskompressorer, vakuumpumper og væskepumper er velegnede til f.eks. analyse, medicinteknik og måleteknik. Vores patenterede ventilationskompressorer anvendes i små renseanlæg og biogasanlæg. Lynkoblingerne til middelhøjt tryk, lavtryk og højtryk samt vores multikoblinger (manuelle og automatiske) dækker næsten alle tænkelige anvendelsesområder: f.eks. renrumsteknik, tæthedsprøvning inden for kulde- og klimateknik, hydraulik og pneumatik. De transporterer olie, vand, luft og gas. Desuden tilbyder vi trykluftværktøj til den maritime- og stålbearbejdende industri som f.eks. pneumatiske sømrustfjernere, rundslibere, vinkelslibere, overfladeslibere, kantfræsere, excenterslibere, bærbare boremaskiner osv.

 3. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Efter grundlæggelsen i 1987 ved handelsmanden Reimund Freund og teknikeren Raimund Foidl er Rover Technik Freund und Foidl GmbH i dag en veletableret virksomhed med sæde i Lennestadt (Südwestfalen) med kerneaktiviteter inden for produktion, salg og rådgivning om underjordisk rørlægning. Herunder fokuseres især på bore- og rammeteknik, såvel vandret som lodret. Pålidelighed, kombineret med hurtighed og fleksibilitet. Med denne filosofi tilbyder vi, i modsætning til store koncerner, vores kunder alle de fordele, der kendetegner en virksomhed med korte tjenesteveje og hurtige beslutninger. I mere end 20 år med Rover Technik har vi gennemført og varetaget mange krævende projekter inden for underjordisk rørlægning, både i og uden for Tyskland. De konstant gode resultater understreger den effektive anvendelse af vores udstyr og kvaliteten af vores rådgivning.

 4. UNITED PROARC CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1966 er United ProArc Corporation en førende fabrikant af CNC professionelle systemer. Vi specialiserer os inden for CNC skæring, boring samt et stort udvalg af automatiserede svejsesystemer. ProArc har indarbejdet de seneste teknologiske fremskridt og udstyr, inden for metalfabrikation i vores CNC branche. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til strømlaser strømforsyning baseret på plasma og fiber. Ved at kombinere vores store erfaring og uforlignelige kundeservice, leverer ProArc en førsteklasses service som en ekstra værdi til vores mange kunder fra hele verden, i stort udvalg af metalomdannende sektorer: stålbranchen, marinekonstruktion, bro- og automobilteknik osv. Vi arbejder konstant med innovation, og nedbryder alle barrierer for at kunne imødeser vores kunders behov! Med mere end 50 års erfaring inden for skære- og svejsebranchen, sikrer vi, at vores kunder altid er tilfredse, ved at hjælpe dem med passion og professionalisme.

 5. THOMSON MACHINERY BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Hos Thomson Machinery BV specialiserer vi os i indkøb og handel med et omfattende udvalg af udstyr til forskellige brancher, inklusive byggekonstruktion, marinekonstruktion, udgravning, beton-/vejarbejde, minearbejde over og under jorden, landudvikling, landbrug, lastbiler og. Vores mål er at være din ultimative destination for alle dine udstyrskrav. Vi er forpligtet til at levere nøjagtige repræsentationer af den ægte tilstand af enhver maskine som vi sælger, og dermed sikre, at du modtager nøjagtigt hvad du har brug for. Med ekspertise inden for køb og salg af udstyr af alle mærker, modeller og modelår, er vi her til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge eller købe. Husk, at spørge om vores finansieringsmuligheder. Vores omfattende udvalg af tjenester og værdifulde funktioner, adskiller os på markedet. Vores personaliserede og omhyggelige tjenester anvender banebrydende fysiske og digitale værktøjer, hvilket gør os førende på markedet. Vi leverer erfaren handelshjælp gennem industrielle maskintransaktioner, som dækker forskellige kategorier: Maskiner til metalbearbejdning, maskiner til træarbejde, printmaskiner, industriel automatiseret teknologi, fremdrift og transportørteknologi, gaffeltrucks og industrielle trucks, maskiner til førevarebearbejdning, maskiner til konstruktion og materialehåndtering. Dine behov er vores prioritet. Vores tjenester er designet til at levere omfattende support under hele processen, og består af rådgivning, reklamering, køb og salg af dine industrielle maskiner.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HSM SEUBERT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hvem vi er? Vi er et ungt, dynamisk team inden for kontraktfremstilling. Virksomheden blev grundlagt i 2001 som enkeltmandsvirksomhed og er vokset til en pålidelig tjenesteyder på partnerbasis, som er ISO 9001: 2015-certificeret. Med vores 3 lokaliteter tilbyder på et areal på 2.000 m² forskellige bearbejdningsmetoder inden for kontraktfremstilling. P.t. beskæftiger vi 100 medarbejdere i fuld- og deltidsstillinger, som delvist arbejder i 3 skiftehold. Vi tilbyder vores ydelser inden for følgende områder: Sigtning, sortering, efterbearbejdning, montering, emballering, måling manuel afgratning, idriftsættelse. Fandt du ikke, hvad du søgte? Kontakt os og lad vores styrke være din fordel. Med vores egen vognpark, som står til rådighed for dig, er vi fleksible. Nyd også godt af vores Helt-uden-bekymringer-pakke. Det ville glæde os også snart at kunne byde dig velkommen som vores kunde! HSM – din partner til alt omkring kontraktfremstilling!

 2. RONIX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Ronix blev grundlagt i Tyskland i 2004. Da virksomhedens forretningsaktiviteter ekspanderede yderligere, åbnede vi to nye afdelinger i to populære forretningscentrer: I U.A.E (Dubai) og Kina. Vi forpligter os til at levere værktøj i "topkvalitet". Vores forsknings- og udviklingsteam varetager alle faser i kundebehovsanalysen, fastlæggelsen af kvalitetsstandarder og produktprøvningen i det virkelige liv. Vi elsker at stå ved din side ved alle bygge- og vedligeholdelsesarbejder, og med over 2000 forskellige slags værktøj og 34000 typer reservedele er vi der for dig til at klare næsten enhver opgave. Hos Ronix handler det om tilbyde et bredt sortiment af værktøj af høj kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet, mangfoldighed, rimelige priser, kundeservice og ansvar over for vores teammedlemmer og kunder; det er de fem grundlæggende værdier, som alle Ronix-medlemmer altid føler sig helt og holdent forpligtet over for. Vi stræber efter perfektion, vi stræber ufortrøden efter det. Vi har kun et mål: At være den første, du kommer i tanker om, når det handler om ydelse og innovation.

 3. PROJECT DRILL

  Italien

  Verified by europages badge

  Handel med nye og bearbejdede maskiner og udstyr til perforering til brønde, pæle, mikropæle, stikprøver. Slampumper, rotationshoveder, skruestik, ankerspil. Borerig, boremaskiner, pumper, alle forsynet med overensstemmelsescertificering og CE-mærke, godkendelses- og typegodkendelsessager. Assistance på byggepladser og reparation med specialiseret personale. Salg af 100 % istandsatte og funktionsdygtige maskiner i hele verden.

 4. ERO PROJEKT D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERO PROJEKT D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - stansning, Industriel design, aluminiumsforme, støbning af aluminium, Værktøjsmaskiner - stansning, plader, former til stålarbejde, forme stål, og formning af metal brancherne. Den er baseret i Ljubljana, Slovenien.

 5. LORDAVENUE.COM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LORDAVENUE.COM, er en Distributør, der opererer inden for Ikke-automatisk håndværktøj til bilreparation branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Redskaber - have-, Kompressorer, rundsav, boremaskine, og Redskaber - have- brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 1. ERMAFA SONDERMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH WERK AUERBACH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERMAFA SONDERMASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH WERK AUERBACH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boremaskiner branchen. Den er baseret i Ellefeld, Tyskland.

 2. WALDEMAR LOESER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WALDEMAR LOESER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Justering - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Polering, metaller - værktøjsmaskiner, manuelle poleremaskiner, Polering, metaller - værktøjsmaskiner, boremaskiner, båndslibemaskiner, børster til afgratning, slibemaskiner, og rundslibemaskine brancherne. Den er baseret i Speyer, Tyskland.

 1. CLIMAX GMBH - EUROPEAN HEADQUARTERS

  Tyskland

  I 1966 var CLIMAX banebrydende for revolutionen inden for transportabel bearbejdning. I mere end 50 år har Climax været en innovatør og teknologileder inden for den branche, vi har udviklet. Der er ikke noget at sige til, at vi er de bedste! Men vi er aldrig tilfredse med det, vi har opnået: Med mere end 75 standardprodukter og tjenester solgt fra mere end 100 placeringer rundt om i verden, tilbyder CLIMAX alle forsyninger fra en enkelt kilde - og vi er den eneste globale virksomhed, der ALDRIG konkurrerer med sine kunder.

 2. KONRAD SEIDLER MASCHINENBAU-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Velkommen hos Konrad Seidler Maschinenbau-Werkzeugmaschinen GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vores produkter og serviceydelser: Drejebænke, CNC-styrede; Karruseldrejebænke; Specialmaskinfremstilling; Revolverboremaskiner; Værktøjsmaskiner; Handel med værktøjsmaskiner; Værktøjsmaskinservice.

 3. SIS NORD-KRAN E. K.

  Tyskland

  Vores firma tilbyder et stort udvalg af forskelligt byggeteknisk udstyr til rimelige priser. Der er vores opgave med vores udbud af byggeteknisk udstyr af enhver art at bidrage til udviklingen af infrastrukturen i den respektive region. Vores produkter: Byggekraner, byggemaskiner, brugte byggemaskiner, nedramningsudstyr til pilotering, kompressorer, teleskopkraner, reservedele til gravemaskiner, brugte kraner, brugt jordboreudstyr, reservedele til byggemaskiner

 4. FICEP SPA

  Italien

  FICEP SPA udvikler, fremstiller og sælger numerisk styrede anlæg samt fjernstyrede maskiner i hele verden til stål-, jern- og byggeindustrien.

 5. MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Boremaskiner, industrielle drejebænke, Boremaskiner, cnc boring, og fræsere brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 6. INTERTECHNICS BOHRGERÄTE UND KRANE

  Tyrkiet

  Virksomheden INTERTECHNICS BOHRGERÄTE UND KRANE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Boremaskiner branchen. Den opererer også inden for perforeringsmaskiner til jordforankring brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. BOZKANDRILLING

  Tyrkiet

  Virksomheden BOZKANDRILLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boremaskiner branchen. Den opererer også inden for brøndboringer til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 8. REPAR2

  Italien

  Virksomheden REPAR2, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø branchen. Den opererer også inden for beskyttelsesskærme, boremaskine, industrielle taphulsmaskiner, og sikkerhedssystem brancherne. Den er baseret i Gorla Minore, Italien.

 1. SONDAJCI MARKET

  Tyrkiet

  Virksomheden SONDAJCI MARKET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boremaskiner branchen. Den opererer også inden for undersøgelse, maskiner optagning af gulerødder, reservedele til slampumper, og boringer til minesøgning brancherne. Den er baseret i Çorum, Tyrkiet.

 2. RETOSAN MAKINE SANAYI VE TICARET A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden RETOSAN MAKINE SANAYI VE TICARET A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Indsatser og værktøjer til gevindskæring, boremaskiner, og boremaskine brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 3. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring, anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, boremaskine, udboreværktøj, og Boring og testboring - udstyr brancherne. Den er baseret i Meinersen, Tyskland.

 4. SPARK MACHINERY

  Italien

  Virksomheden SPARK MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastik - maskiner og materiel til industrien branchen. Den opererer også inden for boremaskiner brancherne. Den er baseret i Perignano, Italien.

 5. ERAY ONLINE YEDEK PARÇA

  Tyrkiet

  Virksomheden ERAY ONLINE YEDEK PARÇA, er en Engrossalg, der opererer inden for Erhvervskøretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele branchen. Den opererer også inden for boremaskine, og slibning brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. FELDER KG

  Østrig

  Virksomheden FELDER KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boremaskiner branchen. Den opererer også inden for fræsere, træarbejde, rundsav, og båndsave brancherne. Den er baseret i Hall In Tirol, Østrig.

 7. MAKITA

  Belgien

  Virksomheden MAKITA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den opererer også inden for høvlemaskiner, slibemaskiner, skruetrækkere, og boremaskiner brancherne. Den er baseret i Kortenberg, Belgien.

 8. ASEDO GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ASEDO GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fræsning - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for laserskærere, boremaskiner, og elskabe brancherne. Den er baseret i Dombühl, Tyskland.

 9. CARAT

  Belgien

  Virksomheden CARAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Værktøj til fliselæggere, boremaskiner, og præcist diamantværktøj brancherne. Den er baseret i Westerlo, Belgien.

 10. M&G DRILLING SERVICES

  Forenede Stater

  Virksomheden M&G DRILLING SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Offshoreboring branchen. Den opererer også inden for perforation, boring og udgravning af brønde, konstruktion af platforme til offshore olieudvinding, boring til udvinding af naturgas, og boremaskiner brancherne. Den er baseret i Houston, Forenede Stater.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis