• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bokse

Resultater for

Bokse - Import eksport

 1. RMZ OFIS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden RMZ OFIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den opererer også inden for bokse, metalskabe, hæftemaskiner til kontor, kontormøbler, Metalskabe, arkivmøbler, reoler til kontorer, Skoleskabe, og Værdigenstande - bankbokse brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. L'ITALIANA CASSEFORTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden L'ITALIANA CASSEFORTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pengeskabe og bankbokse branchen. Den opererer også inden for Bokse, pengeskab på gulvet, væghængt pengeskab, Bokse, pansret lokale, armerede skudsikre skillevægge, og pansret skab brancherne. Den er baseret i Castelfiorentino, Italien.

 3. PLIENINIS SKYDAS, UAB

  Litauen

  JSC PLIENINIS SKYDAS producerer pansrede sikkerhedsdøre (sikkerhedsklasse RC2, RC3 og RC4 efter EN 1627: 2011), brandsikre (EI30/45/60/120), skudsikre FB4 og indgangsdøre. Vores andre produkter omfatter sikkerhedsvinduer, -porte og sikkerhedsrum. Dørene er afprøvet på IFT Rosenheimlaboratoriet i Tyskland. Fabrikken er ISO-certificeret. Ubegrænsede designmuligheder kombineret med højt sikkerhedsniveau gør SKYDAS døre unikke. Skydas døre – sikker og flot!

 4. IP COM

  Ukraine

  Virksomheden IP COM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pengeskabe og bankbokse branchen. Den opererer også inden for bokse brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 5. TURKEYRAF

  Tyrkiet

  Virksomheden TURKEYRAF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hylder til forretninger branchen. Den opererer også inden for køjesenge, bokse, metalskabe, og pallereol brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PARITET-K

  Ukraine

  Virksomheden PARITET-K, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pengeskabe, elektroniske branchen. Den opererer også inden for Pengeskabe og bankbokse, Bokse, Pengeskabe og bankbokse, Brandsikre Skabe, pengeskabe til kontorer, og Bokse brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 2. GOKDOGAN SHELVING SYSTEMS COMPANY LIMITED

  Tyrkiet

  Virksomheden GOKDOGAN SHELVING SYSTEMS COMPANY LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigvarer i metal branchen. Den opererer også inden for arbejdspost, bokse, reoler, og reolsystemer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 3. KLUISSHOP.BE

  Belgien

  Virksomheden KLUISSHOP.BE, er en Detailsalg, der opererer inden for Bokse branchen. Den er baseret i Hoogstraten, Belgien.

 4. SIMPLYSAFES.CO.UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SIMPLYSAFES.CO.UK, er en Engrossalg, der opererer inden for Bokse branchen. Den opererer også inden for brandskabe brancherne. Den er baseret i Chester, Det Forenede Kongerige.

 5. OUTLETKLUIZEN.BE

  Belgien

  Virksomheden OUTLETKLUIZEN.BE, er en Detailsalg, der opererer inden for Bokse branchen. Den opererer også inden for pengeskabe, brandskabe, pengeskabe til kontorer, og pengeskab brancherne. Den er baseret i Hoogstraten, Belgien.

 1. IPEK ENDUSTRI

  Tyrkiet

  Virksomheden IPEK ENDUSTRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bokse branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. KILIC RAY DOLAP

  Tyrkiet

  Virksomheden KILIC RAY DOLAP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Arbejdsbænke branchen. Den opererer også inden for Værktøjsvogne med skuffer, bokse, og ringbind til opbevaring brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. SHELVING STORE UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SHELVING STORE UK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kontorhylder og arkiveringssystemer branchen. Den opererer også inden for skoleskabe, bokse, reoler, og reoler til kontorer brancherne. Den er baseret i Chester, Det Forenede Kongerige.

 2. LUOYANG SOPOWER IMP & EXP CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden LUOYANG SOPOWER IMP & EXP CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalmøbler branchen. Den opererer også inden for bokse, og arkivmøbler brancherne. Den er baseret i Luoyang City, Kina.

 3. LIOTTI VITTORIO

  Italien

  Virksomheden LIOTTI VITTORIO, der opererer inden for Bokse branchen. Den opererer også inden for personaliserede pansrede døre, låse til metaldøre, sikkerhedslåse, og jernbeklædte rammer brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

 4. ABC SECURITY

  Belgien

  Virksomheden ABC SECURITY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Døre, industrielle branchen. Den opererer også inden for Døre, armerede og brandsikrede - industrielle, Pengeskabe og bankbokse, Bokse, Døre, armerede og brandsikrede - industrielle, Pengeskabe og bankbokse, automatiske gitre, døre og indgangsporte, og Bokse brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. RAFSOR

  Tyrkiet

  Virksomheden RAFSOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værkstedsmøbler og -tilbehør branchen. Den opererer også inden for hylder i stål, og bokse brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. GUNNEBO LUXEMBOURG

  Luxembourg

  Virksomheden GUNNEBO LUXEMBOURG, er en Distributør, der opererer inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø branchen. Den opererer også inden for Alarmer og overvågning - systemer og udstyr, Bokse, pengeskabe, elektriske sikkerhedsanordninger, Alarmer og overvågning - systemer og udstyr, og Bokse brancherne. Den er baseret i Schifflange, Luxembourg.

 7. LIAONING SMILE TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden LIAONING SMILE TECHNOLOGY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for madbeholder, Bokse, bokse, og CNC bearbejdning brancherne. Den er baseret i Liaoyang, Kina.

 8. LOXMET METAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden LOXMET METAL SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalmøbler branchen. Den opererer også inden for Kontorhylder og arkiveringssystemer, Kontorskab, kontorskabe, bokse, Kontorhylder og arkiveringssystemer, og Kontorskab brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. SFS LOCHER GMBH

  Østrig

  Virksomheden SFS LOCHER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, stål-, Bokse, Tråd og kabler, stål-, Stålplader og båndstål, Rør og slanger, stål-, Bokse, Tråd og kabler, stål-, og Stålplader og båndstål brancherne. Den er baseret i Klaus, Østrig.

 2. JUWEL S.P.A.

  Italien

  Virksomheden JUWEL S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pengeskabe og bankbokse branchen. Den opererer også inden for Bankbokse, Bokse, Bankbokse, og Bokse brancherne. Den er baseret i Vanzago, Italien.

 3. TOTAL SCHOOL LOCKERS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TOTAL SCHOOL LOCKERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skolemøbler branchen. Den opererer også inden for bokse brancherne. Den er baseret i Bury St Edmunds, Det Forenede Kongerige.

 4. DUJARDIN BRANDKASTEN B.V.

  Holland

  Virksomheden DUJARDIN BRANDKASTEN B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Bokse branchen. Den opererer også inden for brandskabe, og pengeskab brancherne. Den er baseret i Leerdam, Holland.

 5. LA FORGIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LA FORGIA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pengeskabe og bankbokse branchen. Den opererer også inden for Bankbokse, Bokse, Bankbokse, og Bokse brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 6. PARMA ANTONIO & FIGLI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden PARMA ANTONIO & FIGLI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pengeskabe og bankbokse branchen. Den opererer også inden for Bankbokse, Bokse, Bankbokse, og Bokse brancherne. Den er baseret i Solaro, Italien.

 7. SIDERTECK DI LOBERTO TOMMASO

  Italien

  Virksomheden SIDERTECK DI LOBERTO TOMMASO, der opererer inden for Pengeskabe og bankbokse branchen. Den opererer også inden for Bankbokse, Bokse, Bankbokse, og Bokse brancherne. Den er baseret i Crispiano, Italien.

 8. METAL DESIGN SLOVAKIA A.S.

  Slovakiet

  Virksomheden METAL DESIGN SLOVAKIA A.S., der opererer inden for Metalmøbler branchen. Den opererer også inden for kontorskabe, og bokse brancherne. Den er baseret i Hrnciarovce Nad Parnou (trnava), Slovakiet.

 9. APEX CASSEFORTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden APEX CASSEFORTI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pengeskabe og bankbokse branchen. Den opererer også inden for Bankbokse, Bokse, Bankbokse, og Bokse brancherne. Den er baseret i San Giovanni Lupatoto, Italien.

 10. TECHNOMAX S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECHNOMAX S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Pengeskabe og bankbokse branchen. Den opererer også inden for Bankbokse, Bokse, Bankbokse, og Bokse brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Croce, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis