• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • biler

Resultater for

Biler - Import eksport

 1. VINCE COMPANY

  Frankrig

  Virksomheden Vince Company startede i 2022 og er et internationalt handelsagentur beliggende i Toulouse. Vi forhandler engrosvarer på dine vegne med vores forskellige leverandører. Vi henvender os hovedsageligt til professionelle i erhvervsbranchen, der ønsker vareleverancer. Vi arbejder desuden med håndværkere og private, der ønsker levering af meget store varepartier. Vi kan levere til dig gennem et netværk af partnere. Vi sørger for alt fra levering af produkter via vores leverandører til transport af varerne til slutadressen. Så snart vi har modtaget ordren, sætter vi alt til værks for at levere dine varer hurtigst muligt, så du kan drive forretning uden afbrydelser. Vi sørger dernæst for transport af varer fra Frankrig til: - Frankrig - Oversøiske departementer (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Fransk Guyana, Ny Kaledonien, Fransk Polynesioen, Wallis- og Futunaøerne), - Europa. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Kun det, der er perfekt ned til mindst detalje kan fungere problemfrit i helheden. Denne grundsætning er den kontinuerlige virksomhedsfilosofi siden grundlæggelsen i 1950. Hans Berg GmbH & Co. KG er en international producent af dybtrækningsemner og rørkomponenter af metal til brug i vidt forskellige industrigrene. Virksomhedsgruppen med lokaliteter i Reichshof (hovedkontor), Florstadt og Dilovasi/Istanbul (Tyrkiet) beskæftiger godt 600 medarbejdere og har specialiseret på koldbearbejdning, sammenføjnings-, gevind- og spåntagningsteknik. Berg er førende i teknologien og på markedet inden for tilslutningsteknikken for varmelegemer, radiatorer og konvektorer. Vigtige områder på markedet er desuden varmeudvikling, klimateknik samt bilindustrien, som Berg, som udviklingspartner for store, specialiserede underleverandører, fremstiller præcisions- og sikkerhedskomponenter for, f.eks. til vibrationsdæmpning og airbag-gasgeneratorer.

 3. MEFFERT INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. BENDER RECYCLING GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. ATLAS AUTO-LEASING GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SONNLEITNER GMBH & CO.KG.

  Østrig

 2. PIACENTI ALESSANDRO

  Italien

 3. AUTEX AUTOTEILE EXPORT GMBH

  Tyskland

 4. ERICH MAYER LKW-VERLEIH GMBH

  Tyskland

 5. ZENDER GERMANY GMBH

  Tyskland

 1. FLEXFUEL ENERGY DEVELOPMENT

  Frankrig

 2. UNIMOTOR

  Italien

 1. RAU W. U. E.GMBH & CO KG

  Tyskland

 2. FRIKA GMBH

  Tyskland

 3. STUDIO CONSULENZA AUTOMOBILISTICA IVAN S.R.L.

  Italien

 4. SOUEI DEPANNAGE

  Frankrig

 5. AUTOLÅSESMED MARSCHALL

  Danmark

  Autolåsesmed Marschall er din bedste ven, når du har brug for en ny låse eller har mistet din bilnøgle. Vi specialiserer os i autonøgler og kan derfor hjælpe dig med alle dine oplukningsproblemer. Vi er tilgængelige i hele Storkøbenhavn og Sjælland, og vi kan ofte være hos dig inden for få minutter. Autolåsesmed Marschall kan hjælpe dig med en ny bilnøgle eller låsesystem, næsten ligegyldigt hvilken bil, du ejer. Vores personale er altid opdateret på den seneste teknologi inden for branchen, så selvom din bil er splinterny, kan vi løse problemet. Autolåsesmed Marschall er også Danmarks førende autolåsesmed for VW-biler. Vi kender den tyske vognmodel bedre end vores egen baglomme, og vi kan (næsten) med et enkelt blik se, hvad der er galt eller skal laves. Vi kan rådgive og vejlede dig til den bedste lås og sikreste låsesystem - vi har både klassiske autonøgler og topmoderne bilnøgler med fjernbetjening. Vi kan med andre ord, hjælpe dig med lige netop det, du har brug for Du kan altid løse mere om Autolåsesmed Marschall på vores hjemmeside autolaasesmed.dk eller ringe til os på 60 13 50 50. Vi står klar, når du har spørgsmål eller brug for akut hjælp.

  Alle produkter for "biler"

 6. LLC «REXON DISTRIBUTION»

  Rusland

  VI SKABER EN TREND! REXXON er en international virksomhed der består af flere handelsvirksomheder, med et veludviklet distributionsnetværk over hele verden. REXXON er en troværdig partner med tilbud med fantastisk værdi, og unikke salgskoncepter som er skræddersyet til alle former for detailhandel. Med et stort udvalg af produkter, inklusive bilpleje, bilkemikalier og biltilbehør, er vi blevet en pålidelig partner for mange detailkæder, traditionelle butikker og DIY butikker. Vores multibranding og tilbud inden for ethvert prisinterval imødeser behovene og kravene hos alle vores kunder. Vi leverer produkter til stort set alle benzinstationsnetværker i Europa. Virksomheden distribuerer produkter til 30 lande i Europa og Asien, hvor vi servicerer slutbrugerne i områder fra Frankrig til Kamchatka, fra Skandinavien til Kazakhstan. Takket være et veludviklet distributionsnetværk, kan vi effektivt, og uden afbrydelser, dække kravene fra enhver detailhandler, uanset format og specialisering.

 7. INNOVATIVE TRANSPORT PLANT

  Rusland

  Siden 2009 har Innovative Transport Plant designet og produceret kraftfulde, rummelige, brændstofeffektive, højtmobile dieselkøretøjer - et uundværligt transportmiddel, når der ikke findes veje: Højhastigheds-amifibiekøretøjer til alle slags terræn; Trækkøretøjer til skiløbere; Sumpbåde med forskellig passager kapacitet og installationer til dem; Jetbåde med skrog af plastik og aluminium; Nerpa passager- og cargo-hovercraft til alle slags terræn; Nerpa Arctic hovercraft med en bæreevne på op til 30 ton til alle slags terræn. Unge specialister - kandidater fra Kuzbass State Technical University arbejder i Innovative Transport Plants konstruktionsafdeling, højtkvalificerede mekanikere og svejsere inden argon-buesvejsning monterer hovercrafts til alle slags terræn. Succesen af vedvarende researchaktiviteter inden for konstruktionen af innovativ transport for Arktis bekræftes af den årlige registrering af nye patenter - der er allerede 38 patenterede innovationer.

 8. VIA BILER

  Danmark

  Via Biler er din foretrukne partner i de fleste områder vedrørende biler. Vi har afdelinger og personer ansat, der er specialister i henholdsvis brugte biler, erhvervsbiler - herunder salg og leasing, nye biler og lejebiler. Vi kan stå inde for vores service på alle områder. Vi elsker biler og køreglæde. Det er vores mission og mål, at du også føler dig forstået og mødt. Derfor vil vi altid møde dig med hjælpsomhed og et smil, uanset om du er i kontakt med os i forbindelse med leasing, leje eller køb af bil. Ligemeget om der er for erhvervsbiler, brugte biler eller nye biler. Er du her for en brugt bil? Så sikrer vi din mavefornemmelse med vores "Tryghedsgaranti". Det kan godt være, at bilen ikke er helt ny. Men derfor kan man godt køre væk fra vores forhandlere med fornemmelsen af, at du sidder i en ny bil. Og når du holder hjemme i carporten, kan du stadig føle dig tryg i dit køb. Ligeledes når du køber eller leaser erhvervsbiler hos Via Biler, skræddersyer vi en løsning til dig, så du kun betaler for det, som du har brug for. Og til en fornuftig pris selvfølgelig. Det skal aldrig være en engangskontakt, når du gør forretning med os. Vi er din samarbejdspartner i alt med biler. Hos Via Biler handler det om mere end biler!

 1. FARSTAD OPTIK

  Danmark

  Farstad Optik er den OptikTeam - som er en uafhængig optiker kæde med 153 butikker fordelt over hele landet. Hos Farsted Optik bruger vi udelukkende faguddannet med personale. Og vi gør meget ud af, at vores personale er uddannet i de nyeste teknologier inden for optikerfaget. Vi er ikke underlagt at forhandle bestemt brands. Men sammensætter selv sortiment i butikken, så vi altid er med på de nyeste trends inden for brillemode. Vi sætter en ære i, at have de bedste medarbejdere, som kan råde og vejlede kunderne ud fra deres behov. I vores butik i Søndergade i Silkeborg tilbyder vi altid gratis synsprøve. Når du er kunde hos Farstad Optik, er du sikker på det altid er den samme optiker, som hjælper dig.

 2. EVNERIFOKUS.DK

  Danmark

  Behøver du hjælp til en håndværkeropgave? På Evnerifokus.dk kan du læse om, hvordan du gratis og uforpligtende få tre 100% stærke tilbud fra firmaer i nærheden af dig, der gerne vil løse din håndværkeropgave. De firmaer vi anvender, udfører deres job med stor glæde fordi de vil det - ikke fordi de er nødt til det. Høj faglig stolthed kendetegner disse håndværkerfirmaer, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte de bedste materialer til hver enkelt job. Du vælger helt selv, hvilket firma du ønsker at bruge til jobbet.

 3. FREESPORTS.DK

  Danmark

  Behøver du hjælp til en vesværlig håndværkeropgave? På Danskfokus.dk kan du læse om, hvordan du 100 pct gratis og uforpligtende få tiltalende tilbud fra håndværkerfirmaer i nærheden af dig, der gerne vil løse din håndværkeropgave. De firmaer vi benytter, udfører deres job med stor glæde fordi de både kan og vil. Høj faglig stolthed kendetegner samtlige disse håndværkerfirmaer, som alle har adskillige års erfaring med at benytte de bedste materialer til hver enkelt opgave. Du vælger helt selv, hvilket firma du ønsker at bruge til din håndværkeropgave. Alt benyttet udstyr og materialer er inkluderet i prisen. Udfyld skemaet online på 8½ minut og bestil en fast attraktiv pris på solidt håndværkerarbejde. De effektive håndværkerfirmaer tilbyder løsninger med opmærksomhed på høj kvalitet til fordelagtige priser. Hensigten er altid at gøre kunderne tilfredse. Derfor tilbydes alle kunder 100% tilfredshedsgaranti. Har du brug for en håndværker til f.eks. murerarbejde eller tømrerarbejde, så kan du på Danskfokus.dk modtage 3 tiltalende tilbud på netop dette fra lokale virksomheder.

 4. NYKØBING AUTOLAKERING

  Danmark

  Autolakering & Mercasol-center Nykøbing Sjælland er dit lokale malerværksted i Nykøbing Sjælland og omegn. Så uanset om du mangler autolakering, industrilakering eller undervognsbehandling, så yder vi professionel hjælp. Vi laver alle typeropgaver inden for auto- og industrilakering. Så ligemeget om du ønsker at få lavet dine lakskader på bilen, ønsker en hel-larkering eller ny farve på fælgerne, så kan du komme til os, uanset størrelse og omfang på opgaven. Du kan være sikker på at vi løser opgaverne professionelt, effektivt og kvalitetsbevidst.​ Som fagudlærte vognmalere lægger vi en stor ære i at levere et professionelt arbejde i højeste kvalitet - og det er vi stolte af. Vi bestræber os altid lefter at være opdaterede på den nyeste teknologi og viden i branchen, hvilket er hvorfor vi konstant opdaterer os på de løbende trends og udførelse, ved at tage de rette kurser, brug af det bedste vækrtøj og de bedste og nyeste produkter på markedet. På den måde kan vi også selv stolt stå inde for hver opgave, vi udfører.

 5. AUTOHUSET FYN

  Danmark

  Har du behov for at erhvervs bilparken aldrig står stille? Reparationer kommer altid uventet og ubelejligt. Hos Autohuset Fyn sørger vi at dine biler altid er på vejen. Mens din bil er til reparation kan du benytte vores lånebiler kvit og frit ekskl. brændstof. Oveni hatten sørger vi for op til 130% prismatch på alle faste ydelser. Det betyder, at uagtet hvilken pris du finder hos et andet autoværksted, så matcher vi priser og giver yderligere op til 30%. Som erhvervskunde hos Autohuset Fyn er du fra start sikret nogle favorable priser på ydelser, eksempelvis afslag på timelønnen, serviceeftersyn og meget mere. Du har ligeledes mulighed for at benytte dig af en masse gratis ydelser som gratis hente/bringe service på hele Fyn, gratis servicetjek, gratis sprinklervæske, gratis mobilitetsservice og gratis dækhotel. Ydermere tilbyder vi hos Autohuset Fyn en loyalitetsbonus, så du som kunde modtager rabat på 100 kr. hver gang du bruger 1000. Med en attraktiv firmaaftale hos Autohuset Fyn får I gode rabatter for både firmaets erhvervsbilpark, samt medarbejdere og deres husstands private biler.

 6. SMAG PÅ THY - 3 GRATIS TILBUD

  Danmark

  Behøver du hjælp til en eller flere håndværkeropgaver? På smagpaathy.dk kan du læse om, hvordan du gratis og uforpligtende kan indhente 2-3 100% valide tilbud fra firmaer i nærheden af dig, der gerne vil løse din håndværkeropgave. De firmaer vi anvender, udfører deres job med stor glæde fordi de vil det - ikke fordi de skal. Høj faglig stolthed kendetegner alle disse professionelle håndværkerfirmaer, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte de bedste materialer til hver enkelt job. Du vælger selv, hvilket håndværkerfirma du ønsker at benytte til jobbet. Råd om montering Rendejernene skal være monteret med maksimalt 60 cm indbyrdes afstand, og de yderste jern bør sidde 15 cm fra vindskeden. Tagrenden skal have et lille men jævnt fald mod nedløbsrøret. At det er tilfældet, kan man kontrollere ved at fastgøre to snore stramt mellem henholdsvis bund og forkant af det højeste rendejern (ved vindskeden) og det laveste rendejern (ved nedløbets tudstykke). Snorene skal have et fald mod nedløbet på mindst 3 cm for hver 10 m. Juster om nødvendigt højden af de mellemliggende rendejern. Rendejernene skal være bukket så meget, at tagrendens forkant ligger ca. 2 mm lavere end bagkanten. Til afkortning og tilpasning af tagrender og nedløbsrør bruges en fintandet sav med bred klinge eller en nedstryger. Benyt en skærekasse for at få lige og rene snit. Smergellærred eller ståluld benyttes til at fjerne grater efter oversavning.

 7. STJERNQVIST.DK

  Danmark

  Står du og skal til at tage kørekort til bil, mc, trailer eller til storvogn, så er Stjernqvist det rette valg. Køreskolen har hovedsæde på Frederiksberg, er blandt landets ældste og ikke mindst førende køreskoler. Du kan altid være sikker på, at få den bedste undervisning, uanset om du skal tage et almindeligt kørekort eller du er på udkig efter et sted at tage et lastbilkørekort. En af årsagerne til at du kan være sikker på, altid at få undervisning der er lige præcis som den skal være, er at de ikke kun er kommende billister, der bliver undervist på Stjernqvist. Køreskolen uddanner også danske kørelærere, hvilket naturligvis betyder, at de altid er på forkant med alle udvikler der sker på på området. Det betyder at rigtig mange af de "normale" køreskoler, højst sandsynligt har fået deres uddannelse ved Stjernqvist. Det er blevet meget populært at tage kørelæreruddannelsen, da de er en spændende karriere med mange muligheder for selv at sætte sit præg på dagligdagen, og samtidig er det en branche, hvor der er lav arbejdsløshed. Kontakt Stjernqvist hvis du vil igang med kørekort.

 8. DEN ROLIGE KØRESKOLE

  Danmark

  Den Rolige Køreskole uddanner elever på egen Køreskole i Ølstykke og Jyllinge. Vi tilbyder både kørekort og trailerkørekort i Ølstykke, Jyllinge og Slangerup. Hos os kommer du igennem et traditionelt forløb hvor du både modtager teori undervisning og køreundervisning. Du skal i følge loven i gennem 29 teoritimer og 16 køretimer af 45 minutter. Du vil i løbet af processen både komme på manøvrebane og glatbane, samt naturligvis både teoriprøve og køreprøve. Vi underviser i egne lokaler, og har kvalificerede instruktører til rådighed. Du vil blive tilknyttet en fast kørelærer, som er med dig i bilen i alle køretimer. Han eller hun vil ligeledes tage dig op til køreprøven, som dog udføres af en sagkyndig. Vi sørger for at klæde dig godt på til at få dit kørekort i Ølstykke og Jyllinge. Har du nogle spørgsmål vedr. køreprøve, teoriundervisning, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil vende tilbage med et svar så hurtigt som muligt. Vi håber at du vælger Den Rolige Køreskole i Ølstykke og Jyllinge, når du skal tage dit kørekort.

 9. WAS-CATOR.DK 3 GRATIS TILBUD

  Danmark

  Behøver du hjælp til en håndværkeropgave? På was-cator.dk kan du læse om, hvordan du gratis og uforpligtende få tre 100% stærke tilbud fra firmaer i nærheden af dig, der gerne vil løse din håndværkeropgave. De firmaer vi anvender, udfører deres job med stor glæde fordi de vil det - ikke fordi de er nødt til det. Høj faglig stolthed kendetegner disse håndværkerfirmaer, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte de bedste materialer til hver enkelt job. Du vælger helt selv, hvilket firma du ønsker at bruge til jobbet. Torvedage blev fra tid til anden reguleret, der var en turnus mellem byerne. Byhierarkiet var dog ikke helt udglattet, idet Nakskov indtog en klart dominerede position. Målt efter betaling af kongelige skatter vejede Nakskov 1550-1658 lige så tungt som de øvrige købstæder på Lolland og Falster tilsammen. Nakskovs beliggenhed som et sydligt centrum beliggende på god landbrugsjord tæt ved Tyskland var dog langt fra ensbetydende med en sikker økonomisk centralitet. Kampen for at sætte købstadens oplandsdominans igennem havde her meget dybe historiske rødder. Så tidligt som 1307 kendes en bestemmelse om, at ingen, der ikke deltager i byens ydelser, må drive handel til skade for byen. I 1440´erne og 1450´erne blev der gjort flere forsøg på at beskytte købstadens privilegier ved at henvise handelen til Nakskovs havn sideløbende med fællesprivilegiernes begrænsninger af bøndernes sejlads på Tyskland og fremmede købmænds høkeri.

 10. NORH DIN SIKKERHED - VORES ANSVAR

  Danmark

  Hurtig udrykning, pålidelig service Hundredevis af tilfredse kunder på Sjælland og København. Norh Låseservice tilbyder låsesmed på døgnvagt hele ugen rundt . Vi er altid ved telefonen, når uheldet er ude. Vi tilbyder oplukning og biloplukning helt ned til 495, -, værdi- og pengeskabs-oplukning, sikkerhedsopgraderinger, AIA- og SKAL-sikring, og meget mere. Hos Norh Låseservice sætter vi pris på glade kunder, og bestræber os altid på at give en god oplevelse med i hatten. Vi hjælper også med både at forebygge indbrud og DNA-mærke diverse genstande. Yderligere tilbyder vi såkaldte "aftalte indbrud", altså en fysisk sikkerhedstest af dit hjem. Vi kommer med gode tips og råd undervejs, og tilbyder også overvågning og bedre sikkerhed til din bolig. EKSEMPLER PÅ SERVICES: Udskiftning af låse: Vi kommer og hjælper med at udskifte dine låse og sikkerhedssystemer i dit hjem. Hvis du har brug for et gratis sikkerhedstjek, kommer vi også og rådgiver dig i at forbedre sikkerheden i dit hjem. Oplukning af låse: Vi låser din dør, din hængelås og dit skur op, når uheldet er ude, og nøglen er væk. Når døren er låst bag dig, er vi altid klar. Vi kommer og lukker op fra kun 495, -. Også din bil! installation af sikkerhed: Vi tilbyder mange forskellige løsninger der kan sikre din bolig imod tyveri. Vi installerer alt fra el-låse til alarmer og overvågningssystemer.

Filtre

Resultater for

Biler - Import eksport

Antal resultater

45.949 virksomheder

Land