• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • betonpumper

Resultater for

Betonpumper - Import eksport

 1. AS RUBBER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Vi er Rubber, en producent af betonpumper og blandereservedele i Tyrkiet. Med mere end tredive års erfaring i branchen fremstiller vi reservedele til førende virksomheder i branchen, i en høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Derudover kan vi fremstille tilpassede produkter i henhold til dine behov. Vi specialiserer os i gummiprodukter, betonpumpestempler og pakningssæt. Vi fremstiller OEM-reservedele for: Putzmeister reservedele, Zoomlion reservedele, Schwing reservedele, Cifa reservedele, Sermac reservedele, OEM reservedele til lastbiler og mange flere som kan findes på vores hjemmeside. Vores produkter kan udskiftes uden problemer; vi bruger de bedste kvalitetsstandarder og de samme teknologiske processer som de oprindelige producenter. Vores stempler har en 20 % længere holdbarhed end andre produkter. Vi sætter altid vores kunders tilfredshed øverst, samtidig med vi tilbyder løsninger med fremragende og korrekte produkter. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. WOPFINGER TRANSPORTBETON GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOPFINGER TRANSPORTBETON GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den er baseret i Oberwaltersdorf, Østrig.

 3. ELKON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELKON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonblandere branchen. Den opererer også inden for Betonpumper, Betonpumper, påhængsvogn, blandemaskiner til byggesektoren, og betonblandemaskine til byggeri brancherne. Den er baseret i Leichlingen, Tyskland.

 4. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Tyskland

  Vi tilbyder førsteklasses kvalitet. Vores produkter gennemgår løbende kvalitetskontroller og er sikret gennem et certificeret kvalitetsstyringssystem. De opfylder også særlige anvendelsesspecifikke krav. Vi holder, hvad vores service-løfte lover. Høj produktydelse, korte leveringstider og hurtig behandling – det er det, vi sætter vores målestok efter. Resultatet: Materialer=Kvalitet=CEMEX. Vi er lige der, hvor du gerne vil have os. Sammen med vores partnere har vi over 100 filialer i Tyskland. Vores betonbiler og silokøretøjer bringer vores produkter ud til vores kunder i hele Tyskland "just in time". På den måde kan vi også håndtere omfattende opgaver lige til tiden. Vi er en del af en internationalt opererende virksomhed. CEMEX Deutschland AG hører til CEMEX S. A. B. de C. V., en verdensomspændende virksomhed med hovedsæde i Monterrey, Mexiko.

 5. AURAMA

  Frankrig

  Virksomheden AURAMA, er en Distributør, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den opererer også inden for assistance gaffeltruck og transportvogne, gaffeltrucks, tilbehør til gaffeltrucks, og diesel gaffeltrucker brancherne. Den er baseret i Genas, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MEG MACHINERY / MEG DIS TICARET (CONCRETE PUMP SPARE PARTS)

  Tyrkiet

  Virksomheden MEG MACHINERY / MEG DIS TICARET (CONCRETE PUMP SPARE PARTS), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. TRAMAK MACHINERY CONCRETE PUMP SPARE PARTS

  Tyrkiet

  Virksomheden TRAMAK MACHINERY CONCRETE PUMP SPARE PARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. FLÜGEL FUNKTECHNIK UG

  Tyskland

  Virksomheden FLÜGEL FUNKTECHNIK UG, er en Engrossalg, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den er baseret i Steinfurt, Tyskland.

 4. ETYEMEZLER

  Tyrkiet

  Virksomheden ETYEMEZLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den opererer også inden for oppumpning af beton på byggeplads, byggeudstyr, blæsere, og afpudsningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BADISCHE BAUTECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, Betonpumper, slanger, Betonblandere, Betonpumper, og Rengøringstilbehør til betonpumper brancherne. Den er baseret i Willstätt (eckartsweier), Tyskland.

 1. DM MAKINA OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden DM MAKINA OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. TP GRUP

  Tyrkiet

  Virksomheden TP GRUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den opererer også inden for dele til maskiner til jordarbejde, og dele til landbrugstraktorer brancherne. Den er baseret i ANKARA, Tyrkiet.

 1. ESSER BETON GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ESSER BETON GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den er baseret i Euskirchen, Tyskland.

 2. ALPINA CONSTRUCTION MACHINERY SRL

  Italien

  Virksomheden ALPINA CONSTRUCTION MACHINERY SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den opererer også inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr, reservedele til betonpumper, tilbehør til betonpumper, Betonforberedelse - maskiner og udstyr, og mudderpumper brancherne. Den er baseret i Baranzate, Italien.

 3. DOGUS TEKNIK MAKINA INSAAT LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden DOGUS TEKNIK MAKINA INSAAT LTD., er en Distributør, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den opererer også inden for oppumpning af beton på byggeplads brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. GOKER CONSTRUCTION MACHINARY IND. AND TRADE INC

  Tyrkiet

  Virksomheden GOKER CONSTRUCTION MACHINARY IND. AND TRADE INC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonblandere, Betonpumper, Byggesektoren - maskiner og udstyr, Betonblandere, Betonpumper, og Byggesektoren - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. PUMPPAR DOOEL

  Nordmakedonien

  Virksomheden PUMPPAR DOOEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den opererer også inden for beton, og tilbehør og reservedele brancherne. Den er baseret i Gostivar, Nordmakedonien.

 6. MMB MACHINES

  Belgien

  Virksomheden MMB MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggepladsinstallationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonpumper, og Betonpumper brancherne. Den er baseret i Erembodegem (aalst), Belgien.

 7. STAR TEKNIK MAKINE DIŞ TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden STAR TEKNIK MAKINE DIŞ TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. GOIJENS

  Belgien

  Virksomheden GOIJENS, er en Multi-Category, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for Betonpumper, Materialer til vejsystemer, genbrug af murbrokker, beton, og Betonpumper brancherne. Den er baseret i Bree, Belgien.

 1. H. KEULEN

  Belgien

  Virksomheden H. KEULEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonprodukter og konglomerater branchen. Den opererer også inden for Cement og additiver, Betonblandere, Betonblokke, Betonpumper, Cement og additiver, Betonblandere, Betonblokke, og Betonpumper brancherne. Den er baseret i Lanaken, Belgien.

 2. WINIGER PUMP SYSTEM AG

  Schweiz

  Virksomheden WINIGER PUMP SYSTEM AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Navarra branchen. Den opererer også inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Marmor og natursten, Betonpumper, Pæle, beton-, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Marmor og natursten, Betonpumper, og Pæle, beton- brancherne. Den er baseret i Wald, Schweiz.

 3. GCE MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden GCE MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 4. DINC GRUP IS MAKINA YEDEK PARCA IMALAT SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden DINC GRUP IS MAKINA YEDEK PARCA IMALAT SAN.TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. MERMANS BETON

  Belgien

  Virksomheden MERMANS BETON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonblokke branchen. Den opererer også inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Betonpumper, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, færdigpræpareret beton, Betonpumper, og betonstationer brancherne. Den er baseret i Arendonk, Belgien.

 6. BMS BETON MAKINA SERVIS LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden BMS BETON MAKINA SERVIS LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den er baseret i Eyüp, Tyrkiet.

 7. SEMIX CENTRALE A BETON

  Tyrkiet

  Virksomheden SEMIX CENTRALE A BETON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonpumper, Betonblandere, cement fra højovn til vandopdæmning, betonstationer, Betonpumper, og Betonblandere brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. NA-MAK MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden NA-MAK MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den opererer også inden for dele til hydraulisk udstyr brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. STAR TECH MAC

  Tyrkiet

  Virksomheden STAR TECH MAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den opererer også inden for tilbehør til betonpumper, og reservedele til betonpumper brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. LASPARSAN COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden LASPARSAN COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonpumper branchen. Den opererer også inden for Mørtler og cementer, ildfast, gunitants ///til beton og mørtel, Mørtler og cementer, ildfast, og Plastposer brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis