• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bankbokse

Resultater for

Bankbokse - Import eksport

 1. IZOL PACK

  Tyrkiet

  Grundlagt i 1977 har Izol PACK være en pioner inden for produktion af stive æsker og foldbare bokse. Med 45 års erfaring i industrien har vi udviklet os til en førende leverandør af unikke designede emballageløsninger. Vores ekspertise omfatter sektorer såsom kosmetik, smykker, tekstiler, beklædning, fødevarer, glasprodukter, e-commerce, detail og mange flere. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vi lytter altid til vores kunders behov, og arbejder tæt sammen med dem for at levere enestående produkter. Vores omfattende produktudvalg omfatter stive æsker såsom smykkeæsker, gaveæsker, reklameæsker og industrielle bokse. Derudover tilbyder vi foldbare bokse som kan bruges til kosmetik, smykker, industrielle anvendelser, papkasser, e-commercebokse, reklameprodukter, gaveæsker, tekstil- og beklædningsæsker, flaskebokse, sushi-bokse, take-away bokse og emballage til fast food. Derudover leverer vi papirsposer og papposer til forskellige emballagebehov. Hos Izol PACK sikrer vores højteknologiske produktionsfacilitet at vi kan tilbyde et bredt udvalg af printtjenester, inklusive offset-print, folieforgyldning og print samt silkeprint. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger. Vi er klar til at hjælpe dig med alle dine emballagekrav!

 2. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  PROTECTO er producent og specialist i miljørigtig lagerteknik. Siden 1993 har Protectoplus planlagt, fremstillet og monteret produkter til sikker oplagring af vandmiljøskadelige og brændbare stoffer. Overalt, hvor man håndterer farlige materialer, driftsmidler eller affaldsstoffer, gælder det om at forhindre forurening af vand og jord og beskytte mennesket. Fra oplagring over transport til nødsæt tilbyder Protectoplus et bredt spektrum af kvalitetsprodukter. Protectoplus er et fagfirma iht. §19I i tysk lov om vandmiljø (WHG) og fremstiller standardiserede eller individuelle lagerløsninger. Alle produkter, uanset om det er opfangsbeholdere af stål, rustfrit stål, PE, GFK eller polymerbeton, reolcontainere og brandsikre lagre eller komplette lagerhaller til miljøfarlige stoffer, fremstilles altid efter det aktuelle juridiske og tekniske niveau. Med produkter af 6 materialer (stål, rustfrit stål, beton, GFK, plast PE og PVC).

 3. UZN PACK

  Tyrkiet

  Vores virksomhed blev grundlagt af en familievirksomhed i Cağaloğlu i 1973. I 1995 fortsatte vi vores drift på vores egen facilitet bestående af 1.000 m2 ved Matbaacılar Sitesi. Siden 2014 har vi drevet virksomheden som Uzunlar Printing, Packaging, and Promotion takket være vores 47 års erfaring, viden, kvalitet og kundefokuseret tilgang, ved at overholde alle etiske regler. Fra 2021, hvor vi flyttede til nye faciliteter på 3.000 m2 i İkitelli OSB Ipkas Sanayi Sitesi, har vi tilbudt vores ydelser til forskellige lande, takket være et team af 50 erfarne medarbejdere. Vores serviceområder inkluderer produktion af premium papirposer, Bristol papirposer, madbokse, bokse i hård pap samt produkter som anvendes i mange industrier. Vi arbejder på at skabe bæredygtige alternativer baseret på vores kunders behov og forventninger, og udvikler vores markedsføringsstrategier i overensstemmelse med deres krav. Ved ikke at begrænse os selv til en form for materiale i vores arbejde, er vi åbne over for integrationen af flere medier, samtidig med vi skaber nye ideer. Som en ansvarlig virksomhed der er åben over for innovation og ændring, er vores mål at imødese vores kunders behov med en høj kvalitet og til den aftalte tid, med de visuelle løsninger vi leverer, og samtidig sikre en absolut kundetilfredshed med alternative muligheder. Vores vision er at blive en banebrydende virksomhed, ved at tilbyde alle visuelle løsninger sammen med alternativer, som individer og virksomheder har brug for i deres forretning. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger.

 4. FEIG ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FEIG ELECTRONIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Weilburg, Tyskland.

 5. PREISS ELEKTROANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PREISS ELEKTROANLAGENBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. IFM ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IFM ELECTRONIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 2. ELEKTROTECHNIK WOLFGANG LAY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELEKTROTECHNIK WOLFGANG LAY GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. CARL FUHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden CARL FUHR GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Heiligenhaus, Tyskland.

 4. SCHNEIDER INTERCOM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHNEIDER INTERCOM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Erkrath, Tyskland.

 5. IBBW GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden IBBW GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Bad Honnef, Tyskland.

 1. CAREIOT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CAREIOT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Schwalmstadt, Tyskland.

 2. LIMBACH-SECUR SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIMBACH-SECUR SICHERHEITSTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Meckenheim, Tyskland.

 1. BÜROTECHNIK & BÜROEINRICHTUNG STIEGLER

  Tyskland

  Virksomheden BÜROTECHNIK & BÜROEINRICHTUNG STIEGLER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Lichtenstein/sachsen, Tyskland.

 2. STÖHR GMBH METALLTECHNOLOGIE

  Tyskland

  Virksomheden STÖHR GMBH METALLTECHNOLOGIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den opererer også inden for Stansedele brancherne. Den er baseret i Königsbach-Stein, Tyskland.

 3. MATEC GEBÄUDEAUTOMATISIERUNG – SICHERHEITSTECHNIK INH. FRANK MAUERSBERGER

  Tyskland

  Virksomheden MATEC GEBÄUDEAUTOMATISIERUNG – SICHERHEITSTECHNIK INH. FRANK MAUERSBERGER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Riesa, Tyskland.

 4. MAYSER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MAYSER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Lindenberg, Tyskland.

 5. VAROLUX GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden VAROLUX GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Barleben, Tyskland.

 6. GÜNTER JUNGCK UMSITEC UMWELT- UND SICHERHEITSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden GÜNTER JUNGCK UMSITEC UMWELT- UND SICHERHEITSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Denkendorf, Tyskland.

 7. WINKLER ALARMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WINKLER ALARMTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 8. WOERTZ DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WOERTZ DEUTSCHLAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Eisenach, Tyskland.

 1. AM SAFETY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AM SAFETY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Velen, Tyskland.

 2. NORBERT RÜSCH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NORBERT RÜSCH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 3. SANDER HEBE- UND SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SANDER HEBE- UND SICHERHEITSTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Neustadt, Tyskland.

 4. ZEITDIENST WALTER SORGE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden ZEITDIENST WALTER SORGE E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 5. PAGO ELEKTRIC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PAGO ELEKTRIC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Reutlingen, Tyskland.

 6. HT PROTECT FEUERSCHUTZ UND SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HT PROTECT FEUERSCHUTZ UND SICHERHEITSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Hartmannsdorf, Tyskland.

 7. ELEKTRO-HELDELE GMBH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELEKTRO-HELDELE GMBH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Göppingen, Tyskland.

 8. SAUERLAND ELEKTROANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAUERLAND ELEKTROANLAGEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Schwarzenbek, Tyskland.

 9. CE-LAB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CE-LAB GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Ilmenau, Tyskland.

 10. ALLTEC AUTOMATISIERUNGS- UND KOMMUNIKATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALLTEC AUTOMATISIERUNGS- UND KOMMUNIKATIONSTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bankbokse branchen. Den er baseret i Borna, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis