• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • børnetøj

Resultater for

Børnetøj - Import eksport

 1. KIDDYSTORES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Kiddystores online salg af baby- og børnetøj forbeholdt fagfolk. Kiddystores, leverandør og grossist af licenseret børne- og spædbarnstøj og ulicenseret børnetøj. Kiddystores er specialist i salg af børnetøj engros i Europa. Konfektionstøj til børn i pakker eller små partier. Vi er leverandører af følgende mærker: Reine des neiges ( Frozen ), Violetta, Monster High, Peppa pig, Planes, Cars, Hello kitty, Spiderman, Sam le pompier ( Fireman Sam ), Minnie, Mickey, Superman, Batman, Simpsons, Titi, Princesse, Barbie men også vore egne mærker uden licens ( no Name ) Tom og kiddy, Tom og Jo og Lee cooper. I vores online modebutik Kiddystores har du mulighed for at se hele vores kollektion af børnetøj. Kom og besøg vores showroom for børnetøj på 3000 m2 i Ile de France i Aubervilliers, det største professionelle showroom i Frankrig med mere end 3000 varenumre i afdelingen.

 2. REMTU TEXTILE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Remtu Textile er en førende producent af modetøj som er beliggende i Istanbul i Tyrkiet. Med mere end 25 års erfaring i branchen, specialiserer vi os i fremstilling af beklædning af høj kvalitet til kvinder, herrer og børn. Vores omfattende produktudvalg omfatter trøjer, sneakers, t-shirts, shorts, bukser, jakkesæt og meget mere, som er designet til at dække alle modebehov. Foruden vores beklædningsproduktion fremstiller vi også gardiner i et omfattende udvalg af tekstiler og farver, som passer til enhver indretningsstil. Vores hold af professionelle holder sig opdateret med de seneste modetrends, og garanterer dermed, at vi altid leverer banebrydende designs af den bedste kvalitet til vores kunder. Hos Remtu Textile er vi stolte over vores tætte samarbejde med vores kunder, ved at gøre dem til vores topprioritet. Vi forstår vigtigheden bag kundetilfredshed, og arbejder på at overgå forventningerne fra vores kunder, takket være vores enestående service og opmærksomhed på detaljer. Vores engagement til kundetilfredshed har hjulpet os med at udvide vores kundebase, og vi servicerer nu kunder over hele verden. Vores succes er et bevis på vores passion for kvalitet, innovation og kundeservice. Idet vi fortsætter med at udvide vores forretning, forbliver vi forpligtet til at fremstille beklædning af høj kvalitet, samt gardiner som imødeser vores kunders behov og overstiger deres forventninger. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. MILEON AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Yabelo.com er en online B2B-grossist og distributør af autentiske mærketøj og tilbehør til detailhandlere over hele verden. Vi leverer udsalgslagervarer med en rabat på op til 95 % af detailprisen. Vi er førende leverandører inden for grossistmode, inklusive et omfattende udvalg af mærketøj, sko, sportstøj, sportssko, tasker, smykker og tilbehør såsom bælter, solbriller, ure, halstørklæder, hatte, kasketter, punge og meget mere. Vores lager af de bedste europæiske mærker købes fra lande i Europa, og er tilgængelig for detailhandlere og grossister over hele verden. Vi leverer modetilbehør i højeste kvalitet til de mest konkurrencedygtige priser. Vi handler kun med produkter af den bedste kvalitet, uden at gå på kompromis med vores høje standarder. Vi sætter pris på vores klienter, og ser os som et team der arbejder sammen. Vi er ansvarlig for at levere excellence i forbindelse med ethvert produkt og tjeneste som vi yder. Vi ser en 100 % kundetilfredshed som vores topprioritet, altid. Hvis du ejer en detailbutik, er en online modeforretningsejer eller en individuel sælger på platforme som Amazon og EBay, vil Yabelo være din ideelle forretningspartner. Du kan vælge mellem et kæmpe udvalg af modetøj og tilbehør, som du nemt kan bestille med hurtig forsendelse og levering. Tøv ikke med at kontakte os!

 4. HAPPY BABY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  HAPPY BABY er en import- eksportvirksomhed, der siden 1992 har drevet engrossalg af alle slags tekstilprodukter samt fremstilling og distribution af artikler til babyer og børn. Vores udvalg omfatter artikler til barnepleje såsom pusletasker og sutteflasker, krammedyr, sparkedragter og hagesmække, sko og strømper. Ud over gaveæsker og gaveposer tilbyder vi desuden artikler af kendte mærker med godkendelse såsom T-shirts, nattøj, paraplyer, boligtekstiler (dynebetræk, tæpper, plaider, håndklæder). Vi besidder et lager med mere end 4.000 artikler og fornyer jævnligt gennem hele året vores kollektioner for at imødekomme en stor efterspørgsel. Vi eksporterer i dag i hele verden og har stået til rådighed for kunderne i næsten 30 år. For at sikre disses tilfredsstillelse tilbyder vi produkter og services af en stadig bedre kvalitet og leverer inden for hurtige frister.

 5. FERAX SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  FERAX Co, som ejer mærkerne GATTA og WOLA, blev grundlagt i 1993 i Zduńska Wola, og er førende inden for fremstillingen af trikotageprodukter. Vi er en af de første producenter af nylonstrømper og strømpebukser i Polen. FERAX Co ejer en af de største og mest moderne fabrikker i Europa, og takket være denne facilitet, kan vi udvikle nye teknologier og produktinnovationer og dermed levere produkter af den højeste kvalitet. WOLA Company blev grundlagt i 1945, og fra begyndelsen har virksomheden investeret i udvikling ved gradvist at udvide maskinerne og samtidig øge salgstilbuddene. WOLA Co tilbyder trikotageprodukter til børn og voksne. Hele produktionen er fremstillet af naturlige og syntetiske råmaterialer af høj kvalitet, som endvidere er hudvenlige. Som en bekræftelse på de høje kvalitetsstandarder, har WOLA Co opnået certifikatet "OEKO TEX Professional". Gatta er uden tvivl den bedste inden for produkt- og teknologiinnovationer, hvilket bekræftes af årlige kundeundersøgelser hvor kvalitet og innovation er angivet som værende en af mærkets vigtigste styrker. Modebranchen er et område hvor GATTA med succes konkurrerer med velkendte polske og europæiske mærker. Dette er effekten af at skabe produkter med en fremragende forståelse af kvinders behov, reagere på nutidens trends og kontinuerligt forbedre kvaliteten. GATTA-produkterne er tilgængelig i 130 udstillingslokaler i alle store polske byer, samt velkendte undertøjs- og leggingsbutikker. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SUPRAKNITS

  Madagascar

  Verified by europages badge

  SUPRAKNITS er en virksomhed beliggende i Antananarivo med speciale i konfektion af strikkede tøjartikler og andre tekstilartikler. Vi fremstiller strikketøj og sweatere til herrer, damer og børn. Vi kombinerer moderne teknikker med traditionel knowhow for at tilbyde kunden tøj af fremragende kvalitet. Vi forpligter os til at efterleve de højeste kvalitetsstandarder. Ekspertise, lidenskab og fortræffelighed er vores nøgleord. Hver eneste af vores kreationer er inspireret af Madagascars rige kultur og skønhed og afspejler landets rige arv inden for tekstilfremstilling. Vi gør vores yderste for at tilfredsstille kundernes behov og samtidigt tage forbehold for sociale, økonomiske og miljømæssige forhold. Anvendelsen af disse principper gør os i stand til at bidrage til en miljøvenlig tekstilindustri og blive en førende virksomhed i branchen. Vores produktionskapacitet er for nuværende på 25.000 tøjartikler pr. måned. Siden sin oprettelse i 2001, har SUPRAKNITS arbejdet for at fremme strikkekunsten. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 2. FASARDI

  Polen

  Verified by europages badge

  Velkommen til Farsadi, hvor mode møder selvstændiggørelse. Vores omfattende udvalg af modetøjsmuligheder som inkluderer kjoler, matchende sæt, jumpsuits, jakkesæt, nederdele, bluser og sweatere, passer til enhver kvindes smag. Hos Farsadi mener vi, at beklædning er et lærred som udtrykker ens personlighed og selvtillid. Vores kreative team skaber kontinuerligt avantgarde modeller som passer til en moderne stil. Med Farsadi har kvinder adgang til stilfuld beklædning til flere formål, fra iøjnefaldende outfits til professionelle jakkesæt. Vores udvalg af moderne bluser, nederdele, afslappende sweatere og elegante jumpsuits garanterer kundetilfredshed med enestående materialer og erfaren håndværk. Ved at forenkle dropshipping, tilbyder Farsadi en problemfri mulighed for alle som elsker e-handel. Integrér vores omfattende udvalg i din onlinebutik, og lad os håndtere en hurtig behandling og sikker levering, så du kan fokusere på at få din forretning til at vokse. Opdag kjoler, matchende sæt, jumpsuits, jakkesæt, shorts, nederdele, bluser og sweatere som er skræddersyet til at holde dig i fronten når det kommer til de seneste modetrends. Hvert produkt gennemgår strenge kvalitetskontroller for at garantere et enestående design og holdbarhed. Vores dedikerede kundesupport leverer en skræddersyet vejledning og hurtige løsninger. Hvad enten du er en dropshipper, grossist eller detailhandlende, så er Farsadi din ideelle partner. Redefinér din stil med vores eksklusive udvalg af damebeklædning på tværs af Europa og videre. Arbejd sammen med Farsadi allerede fra i dag, og selvstændiggør kvinder gennem moden.

 3. AMIRATEX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Velkommen til Amiratex France, din specialist i tøjpartier af høj kvalitet til alle årstider samt førsteklasses genbrugstøj. Vores virksomhed har mange års erfaring bag med afdelinger i markedets nøgleregioner for kvalitetsgenbrugstøj såsom Vestafrika, Østafrika, de tropiske lande, Østeuropa samt Mellemøsten. Hos Amiratex France sorterer vi grundigt produkterne på vores særlige sorteringscenter. Vi tilbyder et bredt udvalg af 130 produktkategorier, der alle udvælges med stor omhu. Uanset om du er en privat eller en professionel, står vi til rådighed efter aftale. Der er fleksible muligheder for enten at købe et enkelt parti eller en container for at imødekomme kundens specifikke behov. Vi varetager desuden eksporten og fortoldningen af partierne mod følgende lande: Mali, Guinea Conakry, Congo Pointe-Noire, Benin, Gabon, Burkina Faso, Senegal, Elfenbenskysten, Cameroun, Togo, Niger, Nigeria. Som grossist i genbrugstøj tilbyder vi et bredt udvalg inden for tøj til mænd, damer, børn og spædbørn samt sko, lædervarer og tilbehør til alle årstider. Leder du efter artikler til vinter eller sommer, så har vi det hele. Derudover tilbyder vi også yderligere produkter som creme og andre artikler af topkvalitet.

 4. MAJOR TEXTILE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Major Textile er et dynamisk tyrkisk bureau som blev grundlagt i 2018. Vi er stolte over at afdække ethvert område af tekstilbranchen, fra fremstilling af tekstiler til fremstilling af beklædning og tekniske tekstilprodukter. Vores omfattende udvalg af tekstilprodukter dækker forskellige behov, og leverer løsninger til forskellige anvendelser. Inden for beklædning specialiserer vi os i fremstilling af beklædning til både herrer og damer. Vores kollektion omfatter forskellige dele såsom bukser, nederdele, jakker, bluser, undertøj, pyjamas, t-shirts, sweaters og mere. Hvad enten det er modetøj til dagligdagen, eller specialiseret beklædning til særlige lejligheder, har vi alt hvad du har brug for. Vi anvender materialer af den højeste kvalitet, samt innovative teknikker til at skabe komfortabel og stilfuld beklædning som imødeser dine behov. I forbindelse med tekstiler til hjemmet tilbyder vi et omfattende udvalg af produkter, som giver varme og stil til ethvert område. Vores produktudvalg omfatter tæpper, gulvtæpper i forskellige farver og designs. Vi tilbyder også et omfattende udvalg af gardiner, pudebetræk, servietter, håndklæder og tekstiler, så du kan dekorere dit hjem med elegance og praktiske elementer. Derudover omfatter vores portefølje sengetøj, møbeltekstiler, duge, puder, pudebetræk, tæpper, badeforhæng, forklæder og mere. Vores produkter er fremstillet af højkvalitetsmaterialer og kommer i forskellige designs, så du kan forvandle dit hjem til et afslappende sted. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. GENC BURSA TEXTILE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Genc Bursa Textile en tekstilvirksomhed i vækst fra Bursa i Tyrkiet. I mere end to årtier har vi dedikeret os til at levere excellence inden for tekstilproduktion til herrer, damer, babyer og børn. Vores ekspertise kan ses i vores omfattende udvalg af casual beklædning, fra almindelige tekstiler til tekstiler med print og broderier, inklusive t-shirts, hoodies, sweatshirts, shorts, bukser, nederdele og mere. Vores forpligtelse er at bringe vores kunders valgte modeller til live. Hvad der virkelig adskiller os fra konkurrenterne, er vores fokus på tilpasning. Vi fremstiller under vores kundernes mærker, så det passer til deres unikke ønsker og specifikationer. Derudover er vi stolte over at præsentere vores registrerede mærke MONMIEL©, som et bevis på vores enestående dedikation til kvalitet og innovation. Vores proces er omhyggelig. Vi begynder med at evaluere sandsynligheden af dine valgte modeller, og angive en foreløbig pris. Når vi har fået din feedback, vil vi omhyggeligt fortsætte til prøve- og produktionsfaserne, så vi kan garantere, at din vision bliver virkelighed. Vores alsidige portefølje af enestående tekstiler danner grundlag for vores tekstiler, inklusive et udvalg af muligheder såsom bukser, bluser, kjoler, jakker, trøjer, nederdele og mere. Som en reaktion på vores kunders anmodninger, fremstiller vi strikkede og vævede tekstiler med viskose, bomuld, lærred, polyester, polyamid og blandinger, og tilbyder også farvet garn, samt ensartet farvning af tekstiler og tekstiler med print. Vi er din pålidelige partner når det kommer til de bedste tekstiler. Kontakt os for flere oplysninger!

 1. MAXI FASHION TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAXI FASHION TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sweatshirts branchen. Den opererer også inden for Tøj, til kvinder, Klæder - import-eksport, Jeans og fritidstøj, Konfektionstøj, T-shirts, casual beklædning, Tøj, til kvinder, skrædder af jakkesæt, og tøjeksport brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. STY DESIGN

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  STY DESIGN er en virksomhed, der opererer i Türkiye. Det er en veletableret virksomhed og har mange produktionssteder. Vi formidler produkternes produktionsstadier til dig. Ønsker du at producere specialprodukter til dit eget mærke, gør vi dette og kan bruge det stof du ønsker. Vi laver specielle etiketter og emballager til dit brand. Du kan fremhæve din kvalitet med økologiske stoffer ved at bruge høje GSM-stoffer. De produkter, vi producerer, er lavet af materialer, der ikke skader menneskers sundhed og er velegnede til genbrug. Sweatshirts, T-shirts, hættetrøjer, bukser, nederdele, strømpebukser, jeans, sko, undertøj, undertøj, shorts, badeshorts, sportstrøjer, sportstøj, uniformer, sokker, sneakers, frakker, sweatere, kæledyrstøj Vi kan producere trykte t- skjorter, sweatshirts med tryk, hættetrøjer med tryk, jakker, kjoler, seler, tasker, rygsække, skoleuniformer, basketballtrøjer, fodboldtrøjer, regnfrakker og mange andre tekstilprodukter. Vores prioritet er at sikre et langsigtet og kvalitetsmæssigt samarbejde. Vi ville være glade for at arbejde sammen med jer, vores værdsatte kunder.

 1. BCR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed BCR BOROWY, der er beliggende i Saint-Andiol, er specialiseret i engrossalg og semi-engrossalg af brugt tøj og brugte klude til import og eksport. Vi tilbyder også sko, lædervarer og linned til hjemmet. Vi tilbyder sommer- og vinterartikler til mænd, kvinder og børn. Vi sælger pr. kilo. Vi vælger altid tøj i topkvalitet, der derefter sorteres efter kategorier.

 2. CLORE NEW PRODUCTS IN STOCK

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi køber og sælger varer på lager. Vi distribuerer 90 % af varerne uden for Italien i over 60 lande takket være vores team af internationale sælgere. Vi samarbejder med de største internationale modemærker for at reducere spild og tillade genbrug, så vi undgår spild. Med et 10.000 kvadratmeter stort lager og et 1.000 kvadratmeter stort showroom møder vi erhvervskunder direkte på stedet eller gennem virtuelle besøg via video.

 3. TIGER EYE APPARELS PTY LTD.

  Bangladesh

  Verified by europages badge

  Tiger Eye Apparels Pty Ltd startede deres eventyr i 1998 i Bangladesh som leverandør af beklædning. I 2016 udvidede vi vores forretning ved at indkøbe beklædning. Som et resultat af vores ambitiøse og innovative holdning, lancerede vi i 2021 vores eget brand "Tiger Eye", som nu kan ses på vores poloshirts, t-shirts, fleecejakker, dameleggings, hoodies, cowboybukser, badekåber, sweaters og meget mere til både herrer, damer og børn.\nVi tilbyder OEM-services for skræddersyet mærketøj

 4. KKAMI

  Holland

  Verified by europages badge

  KKAMI er leverandør af sidste mode fra Korea til detailhandlen verden over. KKAMI er et online engrosmarked for kvinder, teenagere, piger, drenge og babyer fra 50+ trendy brands. Vi har mere end 5, 000 nye produkter hver sæson. KKAMI er den bedste grossist at Koreansk mode: let online bestilling, direkte tilgængelighed, fremragende service og en lav minimumsordre. De fleste af produkterne er lavet i Korea, hvilket betyder, at det er af høj kvalitet, men overkommelige i pris, og designene er unikke og følger de nyeste modetrends.

 5. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer branchen. Den opererer også inden for Håndklæder, badeværelses-, Tøj, til mænd, Tøj, til kvinder, Babytøj, T-shirts, Tilbehør - beklædning, Tekstiler - import-eksport, jumpere, og betræk brancherne. Den er baseret i Sao Salvador Do Campo, Portugal.

 6. ASPINA TEKSTIL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASPINA TEKSTIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klæder - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - import-eksport, Konfektionstøj, Tøj, til mænd, Tøj, til kvinder, Sweatshirts, Stoffer til konfektion, Sportstøj, Frakker og regnfrakker, og Tekstiler - import-eksport brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. STOCK2BE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden STOCK2BE, er en Engrossalg, der opererer inden for Klæder - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Butikker, tøj fra 70'erne, sko, tøj, tøjlager, strømper engros, Butikker, herretøj, og damebeklædning brancherne. Den er baseret i Loenhout, Belgien.

 8. NOVA READY-MADE GARMENT

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOVA READY-MADE GARMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - tekstiler og klæder branchen. Den opererer også inden for Sweatshirts, Tøj, til kvinder, Tøj, til mænd, Nattøj, Konfektionstøj, festskjorter, T-shirts med personligt præg, poloer, og herrekonfektioner brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. THEPROJECT.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden THEPROJECT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klæder - import-eksport branchen. Den opererer også inden for damefrakke, t-shirts, jakker, sweatshirt, skjorter, jeans, børnetøj, damebeklædning, og beklædningsfremstilling brancherne. Den er baseret i Coín | Málaga, Spanien.

 2. CALIKA BABY UNIPESSOAL LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALIKA BABY UNIPESSOAL LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babytøj branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - import-eksport, Tekstiler - import-eksport, babydragter, pyjamas til børn, pyjamas til nyfødte, tøj, børnetøj, børnetøj, og tøj til nyfødte brancherne. Den er baseret i Irivo-Penafiel, Portugal.

 3. FRINGOKILO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRINGOKILO, er en Distributør, der opererer inden for Tøj - brugt branchen. Den opererer også inden for børnetøj, handel og eksport, marskandiserhandel, og damebeklædning brancherne. Den er baseret i Marc En Baroeul, Frankrig.

 4. TURKISH MANUFACTURERS UNION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden TURKISH MANUFACTURERS UNION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Motorcykler, Kosmetik, Import-eksport - virkemidler, International handel - konsulenter, Marketingstrategi, konsulenter, Indpakning, frisk frugt, og rengøringsmidler brancherne. Den er baseret i Yalova, Tyrkiet.

 5. EFFE.GI.BI. DI GAZZOTTI & C. SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EFFE.GI.BI. DI GAZZOTTI & C. SPA, er en Distributør, der opererer inden for Trikotage, undertøj og indendørstøj branchen. Den opererer også inden for Tøj, børne- og baby-, undertøj engros, børnetøj, Tøj, børne- og baby-, undertøjssæt til damer, korsetteri, natskjorter, strømpebukser, og bh brancherne. Den er baseret i Argelato, Italien.

 6. GROUPE STC TUNTEX

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROUPE STC TUNTEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigsyet tøj - til damer branchen. Den opererer også inden for Tøj til mænd, færdigsyet, Børnetøj, Tekstiler - import-eksport, Tøj til mænd, færdigsyet, babytøj, Børnetøj, damebeklædning, herretøj, og Tekstiler - import-eksport brancherne. Den er baseret i Tunis, Tunisien.

 7. F.CAMPELOS LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden F.CAMPELOS LDA, er en Multi-Category, der opererer inden for Erhvervs- og industrilinned branchen. Den opererer også inden for Babytøj, Tekstiler - import-eksport, madrasbetræk, sengelinnedsæt, håndklædesæt, manufakturvarer, trikotagevarer, børnetøj, og damebeklædning brancherne. Den er baseret i Vizela, Portugal.

 8. PAUL SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAUL SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jeans og fritidstøj branchen. Den opererer også inden for Klæder - import-eksport, Selskabstøj, Butikker, tøj engros, børnetøj, Klæder - import-eksport, dametøj, Selskabstøj, og fabriksudsalg brancherne. Den er baseret i Ostra, Italien.

 9. BLADE & ROSE UK

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLADE & ROSE UK, er en Detailsalg, der opererer inden for Tøj, børne- og baby- branchen. Den opererer også inden for Babytøj, Børnetøj, børnetøj, Babytøj, Børnetøj, strømpebukser til børn og unge, børnesko, og badetøj til børn og unge brancherne. Den er baseret i Kendal, Det Forenede Kongerige.

 10. THERMIDORSADOU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden THERMIDORSADOU, er en Distributør, der opererer inden for Børnetøj branchen. Den opererer også inden for Klæder - import-eksport, Babytøj, Klæder - import-eksport, damebeklædning, Babytøj, og tøj brancherne. Den er baseret i Le Port-Marly, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Børnetøj - Import eksport

Antal resultater

1.110 Virksomheder