• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • arbejds- og beskyttelsesbeklædning

Resultater for

Arbejds- og beskyttelsesbeklædning - Import eksport

 1. ALSACE PROTECTION

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  ALSACE PROTECTION er en familievirksomhed beliggende i Alsace i Frankrig. Vi er begyndt at producere alle typer af medicinske forbrugsvarer med det mål kun at fremstille de bedste produkter. Vi arbejder i mere end 137 lande og tilbyder det største udvalg af materiale til ethvert behov. Vores virksomhed tilbyder udelukkende produkter og materialer af den højeste kvalitet. Siden marts 2020 har vi påbegyndt en produktion af masker i Frankrig for at imødekomme efterspørgslen på kvalitetsrige produkter. Med baggrund i vores knowhow inden for industri, teknologi og design har vi skabt vores egne kirurgiske masker, af typen IIR med en høj filtrerende evne.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. MBC

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Virksomheden MBC har siden 2017 været specialiseret i distribution af franske innovative produkter til diverse brancher. Vi forhandlede det første LED-lysbånd til trafiksikkerhed til private og professionelle. Under den nuværende sundhedskrise distribuerer vi medicinske artikler og helbredsbeskyttende engangsudstyr såsom overtrækssko, handsker i nitril, handsker i latex, uniformer, lægekitler, udsmidelige KN95-masker, gennemsigtige masker, masker til børn, håndsprit, hårnet samt pandetermometre og blodtryksmålere. Vi har engageret os for at imødekomme det stigende behov for medicinske engangsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vores produkter er fremstillet efter strenge, internationale og europæiske standarder og gennemgår adskillelige kvalitetskontroller. Vi har et stort lager til rådighed.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. NIERHAUS GMBH MARKE WOHLTAT KNIESCHONER

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som pålidelig leverandør af professionel knæbeskyttelse inden for minedrift blev DIN-standard 23311 for minedrift udarbejdet i 1953 i samarbejde med udvalget for minedriftsstandarder. Derved blev det fastslået, at brugeren skal have optimal beskyttelse, og internt blev en høj kvalitetsstandard fastlagt. Kravene i den nye europæiske standard DIN EN 14404 fra 2005 opfyldes naturligvis, mens de hidtidige kvalitetsstandarder fastholdes. Med det beskyttede varemærke Wohltat® er der med vores produkter som altid garanti for robuste knæbeskyttere af høj kvalitet til et voksende antal målgrupper af forskellige brugere. De udgør en effektiv og vedvarende beskyttelse af knæene under alle former for knælende arbejde. Det, der begyndte med fremstilling af knæbeskyttere til minearbejde, er nu en virksomhed, der fremstiller knæbeskyttere for større sikkerhed inden for mange håndværksbrancher.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. AREM ITALIA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Arem Italia har siden 1979 fremstillet personaliserede produkter til virksomhederne i form af f.eks. personaliseret beklædning, broderier, tryk af alle typer på T-shirts, jakker, kitler, sweatshirts til arbejde, sport og reklamebrug. Herudover talrige andre personaliserede produkter som f.eks. broderede lapper, stofetiketter, nøgleringe i stof, vimpler. Virksomheden råder over et fabriksanlæg på 2500 km2 og et personale på 25 medarbejdere og masser af know how. Vi fremstiller personaliserede produkter og sender dem i 18 lande i verden med gennemsnitlige leveringstider fra 7 til 15 dage.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. RESPIREX INTERNATIONAL LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Verified by Europages badge

  Respirex er en verdensførende leverandør af personligt beskyttelsesudstyr (PPE), og har specialiseret sig i design og fremstilling af højtydende kemisk, partikel og åndedræts beskyttelsesbeklædning samt specialiseret beskyttelsesfodtøj. Vores produktsortiment inkluderer gastætte dragter, kemiske stænkdragter og CBRN udstyr til brand- og nødhjælpsteams og reddere; kemisk arbejdstøj og kemisk beskyttende dragter med lufttilførsel til de petrokemiske, kemiske og farmaceutiske brancher; samt partikeldragter med lufttilførsel og hætter til atom- og farmaceutiske brancher. Vores enestående automatiserede fabrik til fodtøj fremstiller et udvalg af innovative støvler og overstøvler der beskytter mod farlige kemikalier og højspænding, sammen med specialiseret støvler til fødevarebranchen og generelle sikkerhedsstøvler. Vi er unikke idet vi tilbyder en komplet service der inkluderer standard eller skræddersyet udstyrsløsninger kombineret med en enestående træning, efterpleje og support.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge

  KONSTANT - den bedste løsning til arbejdspladsbeskyttelse Økonomien stiller stadig højere krav til sikkerhed og arbejdspladsbeskyttelse. I samarbejde med vores kunder består vores opgave netop i gennem produkter med konstant høj kvalitet til de bedst tænkelige priser at sikre vores kunder maksimal fleksibilitet og leveringsdygtighed med et minimum af tidsforbrug til informationssøgning og bestilling. Også af den grund har vi udvidet vores allerede effektive bestillingsmuligheder til også at omfatte internettet.Import og engroshandel med individuel beskyttelsesbeklædning (EPI) fra top til tå, f.eks. sikkerhedssko, arbejdstøj, handsker, hjælme, høreværn, åndedrætsværn og beskyttelsestøj med høj synlighed ISO 20471, samt vintertøj og regntøj. Vi printer eller broderer dit logo på tøjet efter bestilling.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Engroshandel med internetshop for medicinalprodukter: Handsker, sprøjter, kanyler, i.v. katetere, vingekanyler, medicinske plastre, kinesiologisk tape, in- & transfusion, røntgentilbehør

  Hjemmeside Open In New icon
 3. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Goebel er en familiestyret, internationalt aktiv virksomhedsgruppe inden for forbindelses- og monteringsteknik. Vi betragter os som specialist i udvikling af innovative forbindelseselementer af høj kvalitet og tilhørende bearbejdningssystemer. Vores venlige og erfarne medarbejdere, afdelinger og salgspartnere sørger for tilfredshed blandt vores kunder og aktiv support af den samlede indkøbs- og værdiskabelseskæde. Kvalitet har højeste prioritet. Dette gælder for både produkter og serviceydelser og for den tekniske og organisatoriske videreudvikling af virksomheden. Goebel vil være en fair partner for sine kunder, leverandører og medarbejdere. Gensidig respekt, ærlighed og venlighed er grundlaget for et tillidsfuldt partnerskab. Vi vokser i takt med opgaverne fra vores kunder.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. NOI DEFENCE

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Etableret i 2016 er Noi Groups Inc. en global handels-, leverandør- og logistikvirksomhed. Vi fremstiller militærprodukter med maksimal holdbarhed, fremstillet med højteknologisk udstyr til de mest udfordrende forhold. Noi Group Inc. har unikke systemer når det kommer til organisationer, aktiviteter, oplysninger og ressourcer – inklusive flytning af et produkt eller en tjeneste fra leverandører til kunder. Noi Groups Inc. har et system der inkluderer alle logistik- og administrationsaktiviteter samt fremstillingsprocesser. Derudover leverer vi koordination af processer og aktiviteter med og på tværs af markedsføring, salg, produktdesign, finansiering og informationsteknologi. Vi har et omfattende produktsortiment som inkluderer: -Militærhjelm, -Nano tekstilhat, -Camouflagehat, -Gasmaske, -Militær camouflagesæt, -Camouflageparka, -Nano tekstil militær parkasovepose som kan modstå fra 20 til -40 grader, -Militærpyjamas, -Militærudstyr, -Militærstøvler, -Militærrygsæk, -Militærtelte, tæpper, dyner, dynesæt, puder, campingsenge og meget mere som kan ses på vores hjemmeside! Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. DIE ARBEITSBEKLEIDUNG BY PETRACH E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Arbejdstøj skal sikre bekvemmelighed og komfort. Rimelige priser, effektivitet, højt serviceniveau og individuel tilgang til hver klient - dette er hovedkriterierne, hvilket er grunden til, at virksomheden strongAnt er i stor efterspørgsel blandt kunderne. Den akkumulerede erfaring og en enorm database giver os mulighed for at behandle ordrer eller udvikle en ny model, hurtigt og effektivt. Et særligt træk ved virksomheden strongAnt er den individuelle støtte af kunderne. Fremstilling af fritids-, arbejds- og sportstøj af høj kvalitet

  Hjemmeside Open In New icon
 1. FUNCTEX GMBH - TINEZ WORKWEAR

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  TINEZ™ arbejdstøj startede i 2019 med ideen om at tilbyde alle industrielle klatrere og håndværkere, der arbejder i højder, funktionelt arbejdstøj af høj kvalitet. Kravene til tøj inden for dette aktivitetsområde er så udfordrende og specielle, at vi som Firma functex GmbH ønsker at udfordre status quo med vores egen kollektion. I samarbejde med forskellige industrielle klatrevirksomheder udvikler vi vores produkter og kombinerer topkvalitets grundmaterialer med innovative ideer og et attraktivt design. Mange funktioner i TINEZ™-arbejdstøjet er unikke for tøj til rebteknologi: Positionsjusterbare bukselommer, ekstra længde på buksebenene og udskiftelige knæpudelommer garanterer en lang og bæredygtig brug af arbejdstøjet. Kontinuerlige ny- og videreudviklinger, vil også fremover sikre den beklædning, der kræves i dette særlige arbejdsmiljø.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. INDUETEX SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Produktion af NBC-beskyttelsesdragter, nukleare beskyttelsesdragter, biologiske beskyttelsesdragter og kemikaliebeskyttelsesdragter. Indutex, som er europæisk leder inden for produktionen og salget af kemikaliebeskyttelsesdragter, biologiske beskyttelsesdragter og beskyttelsesdragter mod stråleforurenede partiker, har med sin lange erfaring gjort innovationen til sit styrkepunkt med kontinuerlig forskning i materialer med højere ydeevner og teknologier, der forstærker kvalitets- og beskyttelsesstandarderne.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. TOP TROCK HGMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge

  Siden 1986 har TOP TROCK® sat standarden inden for innovative tørresystemer og tilbudt professionelle løsninger til alle områder, der kræver tørring af fugtige eller våde sko, sports-, arbejds- og indsatsbeklædning samt diverse udstyrsdele. De patenterede tørresystemer stammer fra vores egen forsknings- og udviklingsafdeling. Produktionen varetages af erfarne fagfolk i Graz, hvor man udelukkende forarbejder materialer af bedste kvalitet. Så godt som alle artikler er TÜV + ÖVE testede, de har Austria kvalitetsmærket og er CE-certificerede. Produktionen kontrolleres fortløbende af en neutral instans. Den høje fremstillingskvalitet gør det muligt for TOP TROCK® at yde 10 års garanti globalt på alle specialstål-systemer.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

  Holland

  Verified by Europages badge

  Selskabet Dolfing har fremstillet beklædning siden 1919 og benyttet højfrekvens-svejseteknikker siden 1958. Ud over vandtæt arbejdsbeklædning forsyner virksomheden nu andre markeder, herunder vandsenge, medicin, automotive & shipping etc. Produktionsafdelingen i Druten fremstiller også oppustelige og andre HF-svejsede specialprodukter. I mere end 60 år har Dolfing været et velkendt navn inden for professionel beskyttelses-/arbejdsbeklædning.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. JENESSCO INDUSTRIES, INC

  Forenede Stater

  Verified by Europages badge
 6. DENETHYSE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 7. DRESS CODE PRO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 8. UCHTEPA NUR TEKSTIL

  Usbekistan

  Verified by Europages badge
 9. SYMROCK GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 10. BHL - BERATUNG, HANDEL, LEASING INH. PETRA BUCH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. VITMO HANDELS- UND AUSFÜHRUNGS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. ZAYAN TEXTILE COMPANY

  Tunisien

  Verified by Europages badge
 3. MSK PRODUCTION GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. SES GMBH SANIERUNGS-UND ENTSORGUNGSSYSTEME

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. FF MEDICAL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. ROBOEXPERT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. AGENTUR PFLICHTFELD

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. ÜBLEIS SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 9. UNIVENT MEDICAL

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. 4BUSINESS WERBEMITTEL & VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Filtre

Resultater for

Arbejds- og beskyttelsesbeklædning - Import eksport

Antal resultater

3.364 virksomheder