• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • affaldssortering - maskiner og udstyr

Resultater for

Affaldssortering - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. MEVATEC S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  MEVA er en tjekkisk virksomhed som blandt andet specialiserer sig i fremstilling af affaldscontainere, opbevarings- og håndteringsudstyr eller urban-faciliteter. Mere specifikt omfatter vores produktudvalg interiør og eksteriør affaldsspande, regnvandstanke, containere til farligt affald, containere til medicinsk affald, liftplatforme, pallelastbiler, plast- eller træpaller samt bænke, borde og drikkefontæner til kommuner. Grundlagt i 1898 er vi stolte over vores omfattende historie, viden og erfaring. Vi har en individuel tilgang til hver kunde for at garantere, at vi imødeser deres særlige behov, og sammen finder den bedste løsning. Vi kan tilbyde skræddersyede produkter i henhold til kundernes anmodninger. Derudover har vi de fleste af vores produkter på lager, hvilket sikrer en hurtig levering. Siden vores grundlæggelse har MEVA altid bevaret de samme værdier: tillid og pålidelighed. Vi ønsker at skabe langvarige og succesfulde partnerskaber med vores kunder. Vores styrke ligger i vores evne til at tilpasse os kravene på et marked der altid ændrer sig. Vores mål er at udvikle tiltrækkende produkter, som adskiller sig på grund af deres kvalitet og design. Vi tilbyder også tjenester relateret til vores produkter, fra montering til transport. Tøv ikke med at kontakte os og se vores hjemmeside for flere oplysninger! Vi vil med glæde tilbyde alle råd som du måske har brug for.

 2. ALUMINIUM KRÜGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUMINIUM KRÜGER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ikke-jernholdige metaller og legeringer, genbrug affald, og genbrug affald brancherne. Den er baseret i Verl, Tyskland.

 3. BINDER+CO AG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BINDER+CO AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Gleisdorf, Østrig.

 4. ALTOLA AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALTOLA AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Olten, Schweiz.

 5. BINOLOGY LLC

  Rusland

  Binology LLC er en udvikler og producent af smart city løsninger, som giver en prisreducering på op til 70 % inden for affaldshåndtering. Vores populære modeller er de følgende: SmartCity Bin 120 - automatiseret solcelledrevet IoT Smart Bin med indbygget presse, påfyldningsniveau målesystem, vejrstations, smart energibesparelse og brandforebyggende algoritmer, i et galvaniseret stålhus som er stødsikkert; SmartCity Separation Station 2 og 3 - adskillelsesstationer til affald på et grundlag af biologiske smart containere, til genbrugsindsamling; SmartCity Indoor TV - indendørs løsning med fuld HD sideskærme og højttalere; SmartCity WSens - ultrasonisk niveausensor til affald der passer til enhver 0, 08 - 24 m3 affaldscontainere og bunkere. De leveres med et stødsikkert hus og indbygget temperatursensor; Intellektuelt cloud-software og mobilappen "SmartCity Management" for en effektiv personalestyring, dynamisk rutefunktion, sporing af affaldstype, avanceret kontrol- og rapporteringsværktøjer inden for affaldsstyring og affaldsindsamling.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunisien

  NIELSEN fabrikerer materiel og tilhører gruppen Aramis. Virksomheden har arbejdet inden for miljø, affaldsindsamling, sortering og genvinding af affald og materialer siden 1988. I 2004 besluttede den at lancere en ny serie af lodrette ballepresser. Målet var at nå en af de laveste komprimerede kilopriser og nedsætte mængden af affald i løs vægt med 90 %. Siden da har andre produkter set dagens lys såsom containere, knusemaskiner og affaldspresser.

 2. ALREC-TEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALREC-TEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Behandling og genbrug af affald, Affaldssortering - maskiner og udstyr, sorteringssystemer, metaldetektor, Behandling og genbrug af affald, og Affaldssortering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mömbris, Tyskland.

 3. EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS

  Tyrkiet

  Virksomheden EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knuse- og formalingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr, anlæg til genindvinding og genbrug af affald, og Affaldssortering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 4. BIOTRANS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BIOTRANS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Schwerte, Tyskland.

 5. MENART

  Belgien

  Virksomheden MENART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Genbrug - maskiner og installationer, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, industrielle knusemaskiner til genbrug af affald, Kompaktorer og knusemaskiner, Genbrug - maskiner og installationer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Dour, Belgien.

 1. CRETES

  Belgien

  Virksomheden CRETES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, og Trykluftstransportsystemer brancherne. Den er baseret i Gullegem-Wevelgem, Belgien.

 2. CONDEBO

  Belgien

  Virksomheden CONDEBO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Miljørengøringstjenester, Kompaktorer og knusemaskiner, Opbevaring og indsamling af affald - udstyr, Affaldssortering - maskiner og udstyr, og Miljørengøringstjenester brancherne. Den er baseret i Lokeren, Belgien.

 1. GREENBANK COMPACTORS LLP

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GREENBANK COMPACTORS LLP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ballepresser til affaldsbortskaffelse brancherne. Den er baseret i Middlesbrough, Det Forenede Kongerige.

 2. ASSOCIATION KONSORT

  Ukraine

  Virksomheden ASSOCIATION KONSORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Transportørsystemer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Transportørsystemer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, og anlæg og udstyr til sortering og udvælgelse af frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Poltava, Ukraine.

 3. ILVA

  Belgien

  Virksomheden ILVA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Miljøet - tjenester branchen. Den opererer også inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, og indsamling af affald brancherne. Den er baseret i Erembodegem, Belgien.

 4. SORTEERCENTRUM SORET

  Belgien

  Virksomheden SORTEERCENTRUM SORET, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Benzinbrændstoffer og additiver branchen. Den opererer også inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr, Affaldssortering - maskiner og udstyr, containerservice, Affaldsbeholder, og forvaltning affald brancherne. Den er baseret i Nijvel, Belgien.

 5. HAMBURGER ABFALLSERVICE SCHAERIG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAMBURGER ABFALLSERVICE SCHAERIG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kornformaling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Vejtransport - informationsservice, Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Affaldsspande, skrald, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Vejtransport - informationsservice, og Genbrug og genanvendelse - diverse materialer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. MALAMAN CTC

  Italien

  Virksomheden MALAMAN CTC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Travagliato, Italien.

 7. GALLOO KONSTRUKTIE

  Belgien

  Virksomheden GALLOO KONSTRUKTIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Genbrug - maskiner og installationer, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldssortering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Menen, Belgien.

 8. THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Genbrug - maskiner og installationer, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, og Genbrug - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Eppingen, Tyskland.

 1. MILTEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MILTEK NORDEST ITALIA S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bovolone, Italien.

 2. ORTUNGSSYSTEME - RÖHER INH. MATTHIAS W. RÖHER KAUFMANN DER GRSTK. U. WW

  Tyskland

  Virksomheden ORTUNGSSYSTEME - RÖHER INH. MATTHIAS W. RÖHER KAUFMANN DER GRSTK. U. WW, er en Distributør, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Miljøbeskyttelse - maskiner og udstyr, Køretøj - Telematik, Overvågnings- og kontroludstyr, Genbrug - maskiner og installationer, Miljøbeskyttelse - maskiner og udstyr, Køretøj - Telematik, og Overvågnings- og kontroludstyr brancherne. Den er baseret i Niederkassel, Tyskland.

 3. SR SPEZIALMASCHINEN & RECYCLINGTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden SR SPEZIALMASCHINEN & RECYCLINGTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Genbrug - maskiner og installationer, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, og Genbrug - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 4. TERRA WASTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TERRA WASTE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Gosheim, Tyskland.

 5. CONTAINERUTLEIE OSLO

  Norge

  Virksomheden CONTAINERUTLEIE OSLO, er en Distributør, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr, Affaldsbehandling - firmaer, Behandling og genbrug af affald, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Affaldsbehandling - firmaer, og Behandling og genbrug af affald brancherne. Den er baseret i Oslo, Norge.

 6. AMYECO

  Mexico

  Virksomheden AMYECO, er en Distributør, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for nedrivning af industrielle værker, og høvlemaskiner brancherne. Den er baseret i Ecatepec, Mexico.

 7. IGEAN-MILIEU EN VEILIGHEID

  Belgien

  Virksomheden IGEAN-MILIEU EN VEILIGHEID, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Socialvæsnet branchen. Den opererer også inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr, Civile- og sociale sammenslutninger, miljø- og kvalitetssikkerhed, Affaldssortering - maskiner og udstyr, og Civile- og sociale sammenslutninger brancherne. Den er baseret i Wommelgem, Belgien.

 8. JONO RECYCLING TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden JONO RECYCLING TECHNOLOGY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for industrielle knusemaskiner til genbrug af affald brancherne. Den er baseret i Suzhou, Kina.

 9. NUGGETS - JUERGEN DAHLMANN - +49 (0) 700 DETEKTOR

  Østrig

  Virksomheden NUGGETS - JUERGEN DAHLMANN - +49 (0) 700 DETEKTOR, er en Engrossalg, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Miljøbeskyttelse - maskiner og udstyr, Køretøj - Telematik, Overvågnings- og kontroludstyr, Genbrug - maskiner og installationer, Miljøbeskyttelse - maskiner og udstyr, Køretøj - Telematik, og Overvågnings- og kontroludstyr brancherne. Den er baseret i Klagenfurt, Østrig.

 10. RW RECYCLING WORLD GMBH

  Schweiz

  Virksomheden RW RECYCLING WORLD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Plast - industrielt maskiner og udstyr, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Plast - industrielt maskiner og udstyr, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, og Affaldssortering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Merishausen, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Affaldssortering - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.701 Virksomheder