• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • administrationssoftware til virksomheder

Resultater for

Administrationssoftware til virksomheder - Import eksport

 1. UNICRAFT

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Unicraft er en it-virksomhed, der leverer løsninger til fjernuddannelse af medarbejdere. Unicrafts hovedprodukt er et læringsadministrationssystem til uddannelse af medarbejdere. Ved hjælp af online-tjenesten er det muligt hurtigt at beskrive virksomhedens teknologier, implementere disse teknologier i uddannelsesforløbene, tildele uddannelse til medarbejderne samt styre forståelsen og den praktiske anvendelse af denne viden. Dermed bliver det muligt at holde al viden om virksomhedens teknologier i virksomheden og hurtigt dele dem via uddannelse af primært nyt personale. Det bliver også muligt hurtigt at oplære nye medarbejdere, forbedre eksisterende medarbejderes kompetencer og gennemføre regelmæssige certificeringer. Unicraft leverer et komplet udbud af tjenester til lancering af fjernundervisning: gennemgang af det aktuelle uddannelsessystem, katalog over færdige kurser til hver forretningsfunktion, udvikling af specialkurser samt omfattende projekter til indførelse af uddannelse i virksomheden.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. «ROBOCLAIM» LIMITED LIABILITY COMPANY

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Roboclaim virksomheden, som blev grundlagt i 2019, udvikler applikationssoftware til banker, finansielle brancher og forsikringsselskaber, samt parkeringspladser og forbrugsvirksomheder. Roboclaim skaber softwareløsninger der optimerer organisationens virksomhedsaktiviteter, automatiserer juridiske transaktioner og håndterer udestående gæld. Elektronisk databehandlingssoftware fra Roboclaim hjælper med at udvikle opdaterede løsninger, og skaber betingelserne for udvikling og skalering af en virksomhed. En af virksomhedens succesfulde udviklinger er cloud-platformen URROBOT, som automatiserer debitorstyring for organisationer, domstole og fogeder. Platformen understøtter alle trin: fra automatiseret telefonopkald til skyldnere, til at oprette anmodninger til skattemyndighederne og banker for fogeden. URROBOT gør det 45 gange hurtigere at håndtere skyldnere, forudsige gæld og betaling vha. kunstig intelligens samt en automatisering af alle former for beregninger.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. SYNKO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. TAMPLO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. QAD EUROPE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. PROACTIS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. NORTHWIND - PAYROLL SERVICE & HR CONSULTING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. PAYCHEX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. VLC - STRATEGIC DIGITAL SOLUTIONS

  Belgien

  Verified by Europages badge
 5. SPACEWELL

  Belgien

  Verified by Europages badge
 1. WOODSWALLOW S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 2. TERCIEL

  Luxembourg

  Verified by Europages badge
 3. SOGELIS

  Luxembourg

  SOGELIS er en uundgåelig partner for dig, der søger integrering af it-løsninger for at styre dine virksomhedsprojekter og planlægningen af dine aktiviteter. Vi tilbyder praktiske værktøjer til: Planlægning af aktiviteter - optimering af dataklassificering efter endt projekt - forøgelse af rentabilitet og konkurrencedygtighed - forøgelse af kundens tilfredsstillelse - forbedring af komminukationen mellem dine teams og dine kunder. Virksomheden SOGELIS udgiver it-løsninger inden for projektstyring og støtter sig til knowhow fra gruppen EASYSOLUTIONS. EASYSOLUTIONS, der har eksisteret lokalt i 10 år, er blevet en vigtig partner inden for integrering af software til projektstyring, og især i ejendomsbranchen. Gruppen tæller i dag 600 kunder i de fransktalende lande i EU, hvoraf de 280 befinder sig i Luxembourg.

 4. TERMISOUND SRL

  Italien

  Termisound er dannet som en kombination af en passion for musik og lang erfaring inden for elektronisk design. Uddannet i anvendt elektronik, især inden for industriel automatisering med systemer designet og fremstillet i overensstemmelse med kundernes krav, robotik, store installationer inden for metallurgi og forskellige applikationer inden for mange andre områder. Over tid har vi anvendt mange mikroprocessorer fra den første Intel 8085, Zilog Z80, Rockwell 6502, Motorola 68000 og afledninger, herunder DSP, NEC, HITACHI mv. til de nyeste, AVR og ARM. Fremstilling af softwaren har fulgt den samme udvikling, med start i assemblersproget, for derefter at skifte til c og c++ på forskellige operativsystemer som Windows, Linux og Android.

 5. LEADONANCE

  Rusland

  Leadonance er et automatiseret marketingsbureau der leverer B2B-tjenester inden for onlinemarkedsføring på Marketo eller Pardot platformene. Konsulenter inden for direkte markedsføring hjælper virksomhederne med at automatisere markedsføringsstrategier, administrere kunderejsen for deres kunder baseret på erfaringen fra globale markedsledere. Leadonance skaber transparente og skalerbare programmer for at øge konversionshastigheden, og skabe en stabil kommunikationskanal med kunderne. Bureauets tjenester inkluderer: reklamekampagner; markedsføringsanalyse og lead-administrering; skabelse af internetpunkter, landingssider og formularer; integrere håndskrevet CRM og apps med Marketo; udvikling af applikationssoftware til salgs- og markedsføringssektoren for at udvide funktionaliteten af Marketo. Bureauet tilbyder deres B2B-klienter et stort udvalg af tjenester, fra rådgivning angående brugen af Marketo til en opsætning af systemet, og fra hjemmesideintegration til programstyring.

 6. BEWIN SOLUTIONS

  Belgien

  ! ! UNIK: et ERP software til 25€/måned ALT INKLUSIVE! ! Målet med BeWin Solutions ERP er at give håndværkere og små og mellemstore virksomheder bedre mulighed for at styre deres aktiviteter, deres relationer, deres projekter, deres medarbejdere og administrative opgaver uden at skulle bruge mange penge på software og it-konsulentvirksomhed. Udover sin overkommelige pris er vores ERP ultra-komplet: du finder forskellige moduler til at styre alt i en enkelt grænseflade: En CRM (Customer Relationship Management) der giver dig mulighed for at administrere dine relationer, dine markedsundersøgelser og dine salgsudgifter. Et "projektmodul", der giver dig mulighed for at styre og følge op på virksomhedens projekter. Et "administrationsmodul" til at administrere virksomhedens administrative opgaver. Et "Human Resources Management" modul til at styre informationen om dine medarbejdere. Et ultra-omfattende dashboard til at styre t dagligdagen i din virksomhed.

 7. ISS ART

  Rusland

  Hej! Du er landet hos en web-udviklingsvirksomhed. Hvad enten du er en stor eller mellemstor virksomhed, familievirksomhed eller nystartet, kan du finde et team her, som vil sikre en succesfuld projektlevering. ISS Art har siden 2003 arbejdet globalt. Vores rejse begyndte med UpWork - vi var en af de første udviklere af oDesk-platformen. Nu er vi mere end 80 ansatte på teamet, og har leveret mere end 500 projekter. Vores PRIMÆRE YDELSER: web (Java, Python) og mobil (SwiftUI, Flutter) applikationer og AI, udvikling af maskinindlæring og computer visionsløsninger. Vores PRIMÆRE BRANCHER: FCMG, produktion, medie, genbrug, uddannelse, sundhed. Folk som ABB/Cassantec/, JnetDirect, BigBrassBand, Cerulean Studios, oDesk osv. STOLER PÅ OS. Vi har arbejdet med disse klienter i mere end 6 år. Din projektudvikling vil ikke tage så lang tid. Vi vil blot sige, at vi har udviklet et produkt som vores klienter stadig bruger og forbedrer.

 8. CLOUD4Y (FLEX LLC)

  Rusland

  Grundlagt i 2009 er Cloud4Y en on-demand cloud-computing platform hvis hovedkvarter er placeret i Moskva, Rusland, der leverer cloud-services til virksomheder på en målt pay-as-you-go. I dag findes Cloud4Y over hele verden, og er en top 10 laaS udbyder i Rusland. Blandt vores klienter: Heineken, Viasat, Sberbank, Rosneft og mange andre. POPULÆRE LØSNINGER: Virtual server (IaaS); Hosting af persondata og beskyttelse i Rusland; Disaster recovery (DRaaS); Lagringsløsninger (inkl. S3); GPU computing; SaaS løsninger: DaaS, cloud backup, sikkerhedsløsninger og mere. SPECIELLE FUNKTIONER: 11 års erfaring inden for bygning af cloud-løsninger; SLA 99, 982 % - 99, 99 % systemtilgængelighed; Datacentre Tier III (Rusland, Tyskland og Holland); Overensstemmelse med persondatalovgivningerne (242-FZ, 152-FZ, GDPR); Geofordelte løsninger (DRaaS, BaaS); 24/7 live personlig teknisk support på engelsk, arabisk og russisk, samt en personlig manager; Timepris og pay-as-you-go. Ingen reservation; Enorm økonomi.

 9. UMBRACO A/S

  Danmark

  Umbraco CMS - Verdens venligste CMS. Umbraco er et Open Source ASP .NET Content Management System, som blev udgivet for første gang den 16. februar 2005. Det blev udviklet af danske Niels Hartvig med hjælp fra Umbraco Core Team, der siden starten har udviklet sig til i dag at bestå over 50 medarbejdere verden over. Umbraco CMS har i dag over 500.000 aktive installationer verden over og er en af de hurtigst voksende .NET CMS'er. Siden lanceringen har Umbraco A/S ligeledes udvidet med øvrige produkter og services, såsom; - Dedikeret Umbraco Support - Umbraco Cloud - Umbraco Forms - Umbraco TV - Umbraco Headless Udover sine core produkter udbydes der også officielle træningskurser, der videreuddanner udviklere i best practices indenfor en lang række områder relateret til Umbraco.

 10. GETREALPRICE

  Rusland

  Getrealprice - er en tjeneste til at overvåge priser og udbyd på internettet, med den efterfølgende behandling af de modtagne data. Der er mange forskellige onlinebutikker i dit land, og i verden. De handler alle med forskellige varer. Visse af produkterne i forskellige onlinebutikker er de samme. Vi finder disse produkter, og begynder at spore deres priser. Sådan fungerer det: Priser fra onlinebutikkerne indsamles af specielle robotter (persere). Getrealprice indsamler oplysninger på > 10.000.000 priser om dagen, for forskellige klienter. Hjemmesider er beskyttet mod dataindsamling. Getrealprice er i stand til at omgå eksisterende dataindsamlingsbeskyttelser, uden de ekstra tiltag som onlinebutikkerne har. Alle data lagres på Getrealprice servere, og sendes jævnligt til vores klienter. Derudover leverer vi data for: Internetbutikker i dit land; Producentmærker; Marketingsforskning; Trænere fra neutrale netværk; Forskningscentre.

 1. EMAILPLATFORM

  Danmark

  eMailPlatform er en dansk virksomhed. Vi har selskaber i flere end 10 lande, og servicerer omkring 10.000 kunder. Virksomheden blev grundlagt i 2011 af Kim Østergaard. Den er stadig ejet af grundlæggeren og ledende medarbejdere. I dag beskæftiger vi flere end 50 medarbejdere på hovedkontorerne i Danmark og Makedonien. Herudover har hvert landekontor egen organisation til onboarding, support og salg. For os er det vigtigt at være tæt på vore kunder. Vi tror på at konstant innovation er vejen til en langvarig succes for vore kunder og partnere. Derfor lancerer vi hver eneste måned nye funktioner og opdateringer til eMailPlatform. eMailPlatform er en sund virksomhed, der har realiseret overskud alle år.

 2. TESS FRANCE

  Frankrig

  ROAD MANAGER TMS er et styringssoftware til transportfirmaer udgivet af Trans-Europe Software Services (TESS France), et europæisk firma specialiseret i udvikling af it-løsnnger til den europæiske transportsektor. TESS er repræsenteret i Frankrig, Belgien, Storbritannien, Luxembourg og Nordafrika. TESS, der har over 15 års erfaring inden for sektoren, distribuerer sit transportsoftware (TMS) Road Manager til vognmænd, industrivirksomheder og speditører i Den Europæiske Union og Nordafrika, assistance- og kursuscentre i Bretagne, PACA, Bordeaux, Liège og Casablanca. Softwaret har komplette funktioner, ledere af virksomheder af alle størrelser: transport af hele læs, store læs, transport af paller, distribution, vognpark, industriaffald, bulk, containere, vin, friske og frosne varer, drikkevarer, kolonialvarer, almindelige varer.

 3. AMERO APS

  Danmark

  Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige POS-løsninger baseret på FlexPOS kassesoftware til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. POS-løsninger fra Amero gør det nemt og hurtigt at betjene kunder, tage imod betaling, håndtere gæster og optimere lagerstyring. Vores kunder sparer tid med automatisk integration til både regnskabsprogram og webshop. Vi er en vækstvirksomhed, der ønsker at fortsætte væksten ved at skabe succes sammen - i Amero, med vores kunder og vores samarbejdspartnere - samt levere kundeservice i særklasse. Vi har fire værdier, som er tydelige pejlemærker for os i hverdagen. Vi agere rsom ét team, for det er som ét team, at vi lykkes og gør en forskel. Vi gør det, vi siger, så vi holder ord og overholder aftaler. Vi er dedikeret til fingerspidserne, hvor vi er nysgerrig på at løfte vores løsninger, og vi kører først, når vores løsninger virker. Vi har en klar mission om at give branchens bedste support, hvor vi tager telefonen inden for 10 sekunder, så vores kunder kan fokusere på deres egen forretning og ikke skal bekymre sig om, om deres kassesystem nu fungerer. Vi stræber efter at vores kassesystem er så brugervenligt som muligt, så kunderne nemt kan anvende det og ikke skal bruge lang tid på at læres op. Det giver værdi til kunderne i hverdagen, så de kan fokusere på at drive deres forretning.

 4. READUNIT

  Danmark

  Readunit er en softwareudviklingsvirksomhed, der specialiserer sig i overvågning og lovpligtige inspektioner af udstyr som f.eks. vindmøller, boreplatforme, containere, osv. Virksomheden udvikler systemer, der kører efter logic-to-use og intuitive-principper, der gør virksomhedens produkter meget overskuelige og nemme at bruge for brugeren. Med software fra Readunit er det også muligt at opkoble din virksomheds værktøj, så man kan se, om værktøjet er sikkert at bruge. Det vil altså sige, at du via vores software kan scanne dit værktøj og se, om det er sikkert at bruge, allerede inden du har haft det i hænderne. Readunits hovedkontor er placeret i Brande.

 5. STAFFHOST EUROPE

  Det Forenede Kongerige

  På et hårdt konkurrencepræget marked står vi ud fra mængden. Vores innovative tilgang og omfattende netværk af kandidater og kunder betyder, at vi fortsat forbinder store mennesker med store mærker. Vi er betroede af nogle af verdens førende organisationer og leverer på vores løfter. Vores dybe markedskompetence og innovative tilgang gør det muligt for os at forblive inden for området på specialmarkeder. Vi placerer ServiceNow, Salesforce, Cyber ​​Security og Cloud fagfolk i hele Europa i faste og kontraktlige stillinger; og tilbyde en bred vifte af professionelle tjenester for at imødekomme kravene fra de organisationer, vi samarbejder med. Vores folk er kernen i vores succes og sikrer, at vi forbliver den valgte rekrutteringspartner for teknologibedrifter over hele kloden. Vores specialiteter omfatter: • Cyber ​​Security • Cloud • ServiceNow • Salgsstyrke Rekruttering | ITSM | Cyber ​​Security | ServiceNow | Cloud Computing | Salesforce

 6. MB SOLUTIONS A/S

  Danmark

  MB Solutions er cloud specialister og hjælper dig med at flytte din virksomheds it til Azure. MB Solutions har arbejdet med it-drift siden 1994, hvilket er ensbetydende med at du får en samarbejdspartner hvor du trykt kan overlade driftsansvaret. Vores virksomhed er bygget op omkring tre overordnede ydelser: 1) Beslutningsgrundlaget for flytning til cloud Vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning omkring en eventuel flytning til cloud. Din nuværende it analyseres, og der udarbejdes en rapport for om din platform kan flyttes til azure, samt hvordan dette gøres. Dine nuværende applikationer mappes i Azure, og du får et overblik over hvordan du kommer til Azure. 2) Flytning til cloud Når du har truffet den endelig beslutning om at du ønsker at komme i cloud, så hjælper vi dig med alt det praktiske i flytningen. Vi sørger for der ikke kommer nogle forsinkelser, samt at det hele sker uden nedbrud eller fejl. 3) Drift i cloud Den efterfølgende drift i azure er her hvor du for alvoer kan spare penge. Mulighederne er enorme i Azure, og det er her at vi kan hjælpe dig med at finde løsninger som virker for dig og din virksomhed.

 7. 365 SOLUTIONS

  Danmark

  365 Solutions er specialister i implementering og support af Office 365. Vi hjælper dig med at komme i Office 365 hele vejen fra start til den efterfølgende migrering og drift. Slip for at spekulerer på driften og problemerne med brugersupport - vi skal nok hjælpe dig med det. Istedet kan du koncentrere dig om at udvikle din forretning. Alt hvad du skal gøre er, at ringe ind til vores Servicedesk-afdeling, og så hjælper de dig med dit problem, uanset hvad det er. 365 Solutions er en underafdeling i MB Solutions A/S som er et it-specialist-hus med erfaring siden 1994.

 8. BACKUP BIRD

  Danmark

  Backup bird er en perfekt løsning til dig som ønsker en cloud back up server til dine servere. Vi laver back up til små virksomheder. Vi kan sikkerhedskopiere alle servere, lige fra Linux til Windows servere. Hvis der skulle gå noget galt når du laver en backup får du en automatisk og hurtig besked om det og hvad der skal ske. Vi har et højt fokus på sikkerhed og databeskyttelse. Når du bliver kunde hos os sørger vi for at du får den bedste backup strategy til netop dine og din virksomheds behov. Backup Bird laver backups på databaser, og du kan hurtigt finde alle dine filer, databaser og servers. Det eneste du skal gøre er at installere backup softwaren på din server, vælg hvilken data der skal laves backup af og hvortil. Nemt og hurtigt. Du vil med det samme overvåge hele processen i dit dashboard og få advarsler via mail hvis der skulle ske nogle fejl. Vi giver dig support i verdensklasse, og kan endda hjælpe dig med opsætningen og backuppen, hvis det skulle være. Backup Bird er lavet af det danske software firma West Soft Development.

 9. TWENTYFOUR APS

  Danmark

  Twentyfour er et webbureau i København, der er specialister i at udvikle, integrere og vedligeholde komplekse løsninger og hjemmesider. Vi har arbejdet intenst med udvikling og integrationer de seneste 10 år og har bl.a. samarbejdet med virksomheder som HOFOR, DR Koncerthuset, Falcon.io og mange flere. Vi sætter en stor ære i at være realistiske og ærlige - det betyder nogle gange også, at vi må takke nej til en opgave, hvis vi ikke føler, at vi kan levere det allerbedste resultat. Det er vigtigt for os at have os selv med i hele processen og ikke love guld og grønne skove, hvis vi ikke kan levere nogle af delene. Med vores tre ben - webudvikling, integrationer og vedligeholdelse - har vi bygget videre på vores erfaring og hjælper nu også mange kunder med at simplificere deres dagligdag og at sørge for at deres side altid er oppe at køre via vores overvågning døgnet rundt. Vi har udviklet noget, vi kalder KOEBT, som er vores integrationsplatform, hvor vi minimere tidskrævende dobbeltarbejde. Udover vores ERP integrationer, så har vi også udviklet integrationer der spiller sammen med UNI-login, NemID og FMK. Tag fat i os, hvis du vil høre mere - vi byder gerne på en kop kaffe på vores kontor på Amager : -)

 10. RIB A/S

  Danmark

  IT virksomheden RIB tilbyder intelligente projektstyringsværktøjer til byggebranchen. Som global virksomhed er de førende leverandør, som skaber og videreudvikler software specialudviklet til byggebranchens krav og behov. Med kontor i København Ø i Danmark, har de mulighed for at levere IT løsninger, der tilgodeser de behov, den danske byggebranche har. Med over 800 projekter bag sig, har de en bred viden og erfaring, og er i dag den dominerende og førende leverandør af software til byggebranchen. Ud fra en vision om at skabe stor værdi for deres mange kunder tilbyder de ITWOfm samt IKT værktøjer, der har til formål at støtte byggebranchen i processer lige fra design, udførelse og selve driften. Projektweb er i dag en del af RIB, der globalt søger at udvikle end-to-end værdi i værdikæden i byggebranchen. Søger du en leverandør af innovativt software til din virksomhed inden for byggebranchen, kan RIB’s løsninger bidrage til synlige og værdiskabende resultater. Du kan finde yderligere information om RIB på deres hjemmeside . Ønsker du at kontakte RIB, kan de kontaktes på telefon 35 24 52 50 eller via mail. RIB A/S Ryesgade 19C, 3. sal 2200 København N. 35 24 52 50

Filtre

Resultater for

Administrationssoftware til virksomheder - Import eksport

Antal resultater

17.293 virksomheder