• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • administrationssoftware til virksomheder

Resultater for

Administrationssoftware til virksomheder - Import eksport

 1. SYNKO GMBH

  Tyskland

 2. TAMPLO

  Frankrig

 3. QAD EUROPE

  Frankrig

 4. PROACTIS GMBH

  Tyskland

 5. NORTHWIND - PAYROLL SERVICE & HR CONSULTING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PAYCHEX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 2. VLC - STRATEGIC DIGITAL SOLUTIONS

  Belgien

 3. SPACEWELL

  Belgien

 4. SOGELIS

  Luxembourg

  SOGELIS er en uundgåelig partner for dig, der søger integrering af it-løsninger for at styre dine virksomhedsprojekter og planlægningen af dine aktiviteter. Vi tilbyder praktiske værktøjer til: Planlægning af aktiviteter - optimering af dataklassificering efter endt projekt - forøgelse af rentabilitet og konkurrencedygtighed - forøgelse af kundens tilfredsstillelse - forbedring af komminukationen mellem dine teams og dine kunder. Virksomheden SOGELIS udgiver it-løsninger inden for projektstyring og støtter sig til knowhow fra gruppen EASYSOLUTIONS. EASYSOLUTIONS, der har eksisteret lokalt i 10 år, er blevet en vigtig partner inden for integrering af software til projektstyring, og især i ejendomsbranchen. Gruppen tæller i dag 600 kunder i de fransktalende lande i EU, hvoraf de 280 befinder sig i Luxembourg.

 5. TERMISOUND SRL

  Italien

  Termisound er dannet som en kombination af en passion for musik og lang erfaring inden for elektronisk design. Uddannet i anvendt elektronik, især inden for industriel automatisering med systemer designet og fremstillet i overensstemmelse med kundernes krav, robotik, store installationer inden for metallurgi og forskellige applikationer inden for mange andre områder. Over tid har vi anvendt mange mikroprocessorer fra den første Intel 8085, Zilog Z80, Rockwell 6502, Motorola 68000 og afledninger, herunder DSP, NEC, HITACHI mv. til de nyeste, AVR og ARM. Fremstilling af softwaren har fulgt den samme udvikling, med start i assemblersproget, for derefter at skifte til c og c++ på forskellige operativsystemer som Windows, Linux og Android.

 1. LEADONANCE

  Rusland

  Leadonance er et automatiseret marketingsbureau der leverer B2B-tjenester inden for onlinemarkedsføring på Marketo eller Pardot platformene. Konsulenter inden for direkte markedsføring hjælper virksomhederne med at automatisere markedsføringsstrategier, administrere kunderejsen for deres kunder baseret på erfaringen fra globale markedsledere. Leadonance skaber transparente og skalerbare programmer for at øge konversionshastigheden, og skabe en stabil kommunikationskanal med kunderne. Bureauets tjenester inkluderer: reklamekampagner; markedsføringsanalyse og lead-administrering; skabelse af internetpunkter, landingssider og formularer; integrere håndskrevet CRM og apps med Marketo; udvikling af applikationssoftware til salgs- og markedsføringssektoren for at udvide funktionaliteten af Marketo. Bureauet tilbyder deres B2B-klienter et stort udvalg af tjenester, fra rådgivning angående brugen af Marketo til en opsætning af systemet, og fra hjemmesideintegration til programstyring.

 2. BEWIN SOLUTIONS

  Belgien

  ! ! UNIK: et ERP software til 25€/måned ALT INKLUSIVE! ! Målet med BeWin Solutions ERP er at give håndværkere og små og mellemstore virksomheder bedre mulighed for at styre deres aktiviteter, deres relationer, deres projekter, deres medarbejdere og administrative opgaver uden at skulle bruge mange penge på software og it-konsulentvirksomhed. Udover sin overkommelige pris er vores ERP ultra-komplet: du finder forskellige moduler til at styre alt i en enkelt grænseflade: En CRM (Customer Relationship Management) der giver dig mulighed for at administrere dine relationer, dine markedsundersøgelser og dine salgsudgifter. Et "projektmodul", der giver dig mulighed for at styre og følge op på virksomhedens projekter. Et "administrationsmodul" til at administrere virksomhedens administrative opgaver. Et "Human Resources Management" modul til at styre informationen om dine medarbejdere. Et ultra-omfattende dashboard til at styre t dagligdagen i din virksomhed.

 1. ISS ART

  Kasakhstan

  Hej! Du er landet hos en web-udviklingsvirksomhed. Hvad enten du er en stor eller mellemstor virksomhed, familievirksomhed eller nystartet, kan du finde et team her, som vil sikre en succesfuld projektlevering. ISS Art har siden 2003 arbejdet globalt. Vores rejse begyndte med UpWork - vi var en af de første udviklere af oDesk-platformen. Nu er vi mere end 80 ansatte på teamet, og har leveret mere end 500 projekter. Vores PRIMÆRE YDELSER: web (Java, Python) og mobil (SwiftUI, Flutter) applikationer og AI, udvikling af maskinindlæring og computer visionsløsninger. Vores PRIMÆRE BRANCHER: FCMG, produktion, medie, genbrug, uddannelse, sundhed. Folk som ABB/Cassantec/, JnetDirect, BigBrassBand, Cerulean Studios, oDesk osv. STOLER PÅ OS. Vi har arbejdet med disse klienter i mere end 6 år. Din projektudvikling vil ikke tage så lang tid. Vi vil blot sige, at vi har udviklet et produkt som vores klienter stadig bruger og forbedrer.

 2. UMBRACO A/S

  Danmark

  Umbraco CMS - Verdens venligste CMS. Umbraco er et Open Source ASP .NET Content Management System, som blev udgivet for første gang den 16. februar 2005. Det blev udviklet af danske Niels Hartvig med hjælp fra Umbraco Core Team, der siden starten har udviklet sig til i dag at bestå over 50 medarbejdere verden over. Umbraco CMS har i dag over 500.000 aktive installationer verden over og er en af de hurtigst voksende .NET CMS'er. Siden lanceringen har Umbraco A/S ligeledes udvidet med øvrige produkter og services, såsom; - Dedikeret Umbraco Support - Umbraco Cloud - Umbraco Forms - Umbraco TV - Umbraco Headless Udover sine core produkter udbydes der også officielle træningskurser, der videreuddanner udviklere i best practices indenfor en lang række områder relateret til Umbraco.

 3. READUNIT

  Danmark

  Readunit er en softwareudviklingsvirksomhed, der specialiserer sig i overvågning og lovpligtige inspektioner af udstyr som f.eks. vindmøller, boreplatforme, containere, osv. Virksomheden udvikler systemer, der kører efter logic-to-use og intuitive-principper, der gør virksomhedens produkter meget overskuelige og nemme at bruge for brugeren. Med software fra Readunit er det også muligt at opkoble din virksomheds værktøj, så man kan se, om værktøjet er sikkert at bruge. Det vil altså sige, at du via vores software kan scanne dit værktøj og se, om det er sikkert at bruge, allerede inden du har haft det i hænderne. Readunits hovedkontor er placeret i Brande.

 4. EMAILPLATFORM

  Danmark

  eMailPlatform er en dansk virksomhed. Vi har selskaber i flere end 10 lande, og servicerer omkring 10.000 kunder. Virksomheden blev grundlagt i 2011 af Kim Østergaard. Den er stadig ejet af grundlæggeren og ledende medarbejdere. I dag beskæftiger vi flere end 50 medarbejdere på hovedkontorerne i Danmark og Makedonien. Herudover har hvert landekontor egen organisation til onboarding, support og salg. For os er det vigtigt at være tæt på vore kunder. Vi tror på at konstant innovation er vejen til en langvarig succes for vore kunder og partnere. Derfor lancerer vi hver eneste måned nye funktioner og opdateringer til eMailPlatform. eMailPlatform er en sund virksomhed, der har realiseret overskud alle år.

 5. MB SOLUTIONS A/S

  Danmark

  MB Solutions er cloud specialister og hjælper dig med at flytte din virksomheds it til Azure. MB Solutions har arbejdet med it-drift siden 1994, hvilket er ensbetydende med at du får en samarbejdspartner hvor du trykt kan overlade driftsansvaret. Vores virksomhed er bygget op omkring tre overordnede ydelser: 1) Beslutningsgrundlaget for flytning til cloud Vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning omkring en eventuel flytning til cloud. Din nuværende it analyseres, og der udarbejdes en rapport for om din platform kan flyttes til azure, samt hvordan dette gøres. Dine nuværende applikationer mappes i Azure, og du får et overblik over hvordan du kommer til Azure. 2) Flytning til cloud Når du har truffet den endelig beslutning om at du ønsker at komme i cloud, så hjælper vi dig med alt det praktiske i flytningen. Vi sørger for der ikke kommer nogle forsinkelser, samt at det hele sker uden nedbrud eller fejl. 3) Drift i cloud Den efterfølgende drift i azure er her hvor du for alvoer kan spare penge. Mulighederne er enorme i Azure, og det er her at vi kan hjælpe dig med at finde løsninger som virker for dig og din virksomhed.

 6. 365 SOLUTIONS

  Danmark

  365 Solutions er specialister i implementering og support af Office 365. Vi hjælper dig med at komme i Office 365 hele vejen fra start til den efterfølgende migrering og drift. Slip for at spekulerer på driften og problemerne med brugersupport - vi skal nok hjælpe dig med det. Istedet kan du koncentrere dig om at udvikle din forretning. Alt hvad du skal gøre er, at ringe ind til vores Servicedesk-afdeling, og så hjælper de dig med dit problem, uanset hvad det er. 365 Solutions er en underafdeling i MB Solutions A/S som er et it-specialist-hus med erfaring siden 1994.

 7. STAFFHOST EUROPE

  Det Forenede Kongerige

  På et hårdt konkurrencepræget marked står vi ud fra mængden. Vores innovative tilgang og omfattende netværk af kandidater og kunder betyder, at vi fortsat forbinder store mennesker med store mærker. Vi er betroede af nogle af verdens førende organisationer og leverer på vores løfter. Vores dybe markedskompetence og innovative tilgang gør det muligt for os at forblive inden for området på specialmarkeder. Vi placerer ServiceNow, Salesforce, Cyber ​​Security og Cloud fagfolk i hele Europa i faste og kontraktlige stillinger; og tilbyde en bred vifte af professionelle tjenester for at imødekomme kravene fra de organisationer, vi samarbejder med. Vores folk er kernen i vores succes og sikrer, at vi forbliver den valgte rekrutteringspartner for teknologibedrifter over hele kloden. Vores specialiteter omfatter: • Cyber ​​Security • Cloud • ServiceNow • Salgsstyrke Rekruttering | ITSM | Cyber ​​Security | ServiceNow | Cloud Computing | Salesforce

 8. AMERO APS

  Danmark

  Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige POS-løsninger baseret på FlexPOS kassesoftware til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. POS-løsninger fra Amero gør det nemt og hurtigt at betjene kunder, tage imod betaling, håndtere gæster og optimere lagerstyring. Vores kunder sparer tid med automatisk integration til både regnskabsprogram og webshop. Vi er en vækstvirksomhed, der ønsker at fortsætte væksten ved at skabe succes sammen - i Amero, med vores kunder og vores samarbejdspartnere - samt levere kundeservice i særklasse. Vi har fire værdier, som er tydelige pejlemærker for os i hverdagen. Vi agere rsom ét team, for det er som ét team, at vi lykkes og gør en forskel. Vi gør det, vi siger, så vi holder ord og overholder aftaler. Vi er dedikeret til fingerspidserne, hvor vi er nysgerrig på at løfte vores løsninger, og vi kører først, når vores løsninger virker. Vi har en klar mission om at give branchens bedste support, hvor vi tager telefonen inden for 10 sekunder, så vores kunder kan fokusere på deres egen forretning og ikke skal bekymre sig om, om deres kassesystem nu fungerer. Vi stræber efter at vores kassesystem er så brugervenligt som muligt, så kunderne nemt kan anvende det og ikke skal bruge lang tid på at læres op. Det giver værdi til kunderne i hverdagen, så de kan fokusere på at drive deres forretning.

 1. BACKUP BIRD

  Danmark

  Backup bird er en perfekt løsning til dig som ønsker en cloud back up server til dine servere. Vi laver back up til små virksomheder. Vi kan sikkerhedskopiere alle servere, lige fra Linux til Windows servere. Hvis der skulle gå noget galt når du laver en backup får du en automatisk og hurtig besked om det og hvad der skal ske. Vi har et højt fokus på sikkerhed og databeskyttelse. Når du bliver kunde hos os sørger vi for at du får den bedste backup strategy til netop dine og din virksomheds behov. Backup Bird laver backups på databaser, og du kan hurtigt finde alle dine filer, databaser og servers. Det eneste du skal gøre er at installere backup softwaren på din server, vælg hvilken data der skal laves backup af og hvortil. Nemt og hurtigt. Du vil med det samme overvåge hele processen i dit dashboard og få advarsler via mail hvis der skulle ske nogle fejl. Vi giver dig support i verdensklasse, og kan endda hjælpe dig med opsætningen og backuppen, hvis det skulle være. Backup Bird er lavet af det danske software firma West Soft Development.

 2. TWENTYFOUR APS

  Danmark

  Twentyfour er et webbureau i København, der er specialister i at udvikle, integrere og vedligeholde komplekse løsninger og hjemmesider. Vi har arbejdet intenst med udvikling og integrationer de seneste 10 år og har bl.a. samarbejdet med virksomheder som HOFOR, DR Koncerthuset, Falcon.io og mange flere. Vi sætter en stor ære i at være realistiske og ærlige - det betyder nogle gange også, at vi må takke nej til en opgave, hvis vi ikke føler, at vi kan levere det allerbedste resultat. Det er vigtigt for os at have os selv med i hele processen og ikke love guld og grønne skove, hvis vi ikke kan levere nogle af delene. Med vores tre ben - webudvikling, integrationer og vedligeholdelse - har vi bygget videre på vores erfaring og hjælper nu også mange kunder med at simplificere deres dagligdag og at sørge for at deres side altid er oppe at køre via vores overvågning døgnet rundt. Vi har udviklet noget, vi kalder KOEBT, som er vores integrationsplatform, hvor vi minimere tidskrævende dobbeltarbejde. Udover vores ERP integrationer, så har vi også udviklet integrationer der spiller sammen med UNI-login, NemID og FMK. Tag fat i os, hvis du vil høre mere - vi byder gerne på en kop kaffe på vores kontor på Amager : -)

 3. RIB A/S

  Danmark

  IT virksomheden RIB tilbyder intelligente projektstyringsværktøjer til byggebranchen. Som global virksomhed er de førende leverandør, som skaber og videreudvikler software specialudviklet til byggebranchens krav og behov. Med kontor i København Ø i Danmark, har de mulighed for at levere IT løsninger, der tilgodeser de behov, den danske byggebranche har. Med over 800 projekter bag sig, har de en bred viden og erfaring, og er i dag den dominerende og førende leverandør af software til byggebranchen. Ud fra en vision om at skabe stor værdi for deres mange kunder tilbyder de ITWOfm samt IKT værktøjer, der har til formål at støtte byggebranchen i processer lige fra design, udførelse og selve driften. Projektweb er i dag en del af RIB, der globalt søger at udvikle end-to-end værdi i værdikæden i byggebranchen. Søger du en leverandør af innovativt software til din virksomhed inden for byggebranchen, kan RIB’s løsninger bidrage til synlige og værdiskabende resultater. Du kan finde yderligere information om RIB på deres hjemmeside . Ønsker du at kontakte RIB, kan de kontaktes på telefon 35 24 52 50 eller via mail. RIB A/S Ryesgade 19C, 3. sal 2200 København N. 35 24 52 50

 4. EASYPRACTICE

  Danmark

  EasyPractice giver dig mulighed for at administrere og automatisere store dele af din klinik eller terapeut praksis. Vi startede som en platform til online booking, men har siden udvidet mulighederne i systemet, så du kan simplificere hele din praksis - og vi hjælper i dag mere end 25.000 klinikker verden over. Her har du muligheden for at styre det hele fra ét sted. Du kan her styre hele forløbet fra kunden bliver oprettet i dit system til at holde styr på online bookinger, bevare overblikket over patientjournaler i den indbyggede kalender, tage mod betaling fra dine kunder og give adgang til dine medarbejdere. Vi har et meget skarpt fokus på sikkerhed - derfor er alle vores løsninger også 100% i overensstemmelse med GDPR. Det er vigtigt for os, at alle har mulighed for at bruge tiden på det, de er gode til - nemlig behandling af klienter. Derfor har vi også prissat vores system, så alle kan være med. Hvis dit behov er lille, så kan du komme i gang gratis, men ellers følger prisen dit behov - det synes vi er mest fair for alle. Vi er altid klar til at vejlede dig i hvilken løsning, der er bedst for dig - men du kan også droppe snakken med os og komme direkte i gang på vores hjemmeside.

 5. OSP GROUP IVS

  Danmark

  Få professionelle spiltips fra Danmarks førende oddsere. Vil du lære fra nogle af markedets bedste eksperter, så bliv medlem hos OddsProfit. Vi giver vi dig alle værktøjer for at hjælpe dig til et overskud på dine bets. Med adgang til branchens bedste eksperter, dybdegående analyser, sportsnyheder, odds-sammenligninger og meget mere… Så har du alt hvad der skal til for at blive succesrig på betting. Vi har den holdning at et godt odds forslag, i sidste ende kun er godt, hvis det giver dig et afkast. For at opnå vores mål har vores eksperter hver deres faglighed. Som medlem hos OddsProfit har du mulighed for at modtage spiltips på både fodbold, motorsport, E-sport og tennis. Hos OddsProfit er vi drevet af at skabe gode resultater for vores medlemmer. Vores verificerede oddseksperter bliver altid bedømt på deres resultater i form af et månedligt regnskab. På den måde sikrer vi os, at du altid får de bedste spiltips.

 6. ONE TEC

  Belgien

  ONETEC Group er udbyder af teknologiske tjenester til sektoren for møder og events (MICE & Live Communication Industry). Deres slogan er "Køb ikke det, vi gør... men hvorfor vi gør det". Deres opgave er at gøre livet lettere for arrangørerne, gøre dem mere effektive og øge værdien af deres arrangementer. Kort sagt omfatter deres tjenester: websteder; e-mailing; integration af de socialer medier...

 7. ACCOUNT-IT.LU

  Luxembourg

  Account-IT.lu: Styringssoftware. Account-IT.lu er jeres specialist i programmer til regnskab, fakturering, lagerstyring, budgetstyring, styring af aktiver og passiver og styring af bankkonti. Installation - målrettede kurser - Helpdesk - Assistance (telefonisk eller ved fjernbetjening af din pc).

 8. BODET SOFTWARE

  Frankrig

  Førende franske virksomhed inden for tidsstyring i virksomheden, datterselskab i koncernen Bodet, som er førende i Europa inden for tidsstyring. - Styring af fremmøde/fravær - Styring af personale/ SIRH - Adgangs- & sikkerhedskontrol af bygninger - MES/Værkstedsstyring. Bodet Software udvikler software og fremstiller badgeapparater og apparater til adgangskontrol. Alt software og udstyr, SIRH og adgangskontrol fremstilles i Frankrig og markedsføres i over 40 lande.

 9. RAILWAYMEN

  Polen

  Railwaymen er et hold af fagpersoner, der er engageret i udvikling af software til internettet og mobile apps. Vi leverer innovative løsninger. Vores projekter er baseret på Ruby on Rails med iOS- og Android-teknologier. Vi yder støtte på alle trin og hjælper med implementering af nye koncepter. Vi arbejder med mange udenlandske og nystartede virksomheder. Vores firma har afsluttet mange mobil- og webbaserede projekter. I 2015 var vi blandt de bedste software- og internetudviklere i Polen.

 10. BODET

  Frankrig

  BODET SOFWARE udgiver software til tidsstyring. Firmaet tilbyder softwareløsninger til tidsstyring til virksomheder og institutioner. BODET SOFTWARE udvikler professionelt software tilpasset behovet inden for alle aktivitetssektorer. BODET SOFTWARE fokuserer på ergonomi og brugervenlighed for sit software samt hurtig iværksættelse og tilpasning til kundernes planlægning.

Filtre

Resultater for

Administrationssoftware til virksomheder - Import eksport

Antal resultater

15.808 virksomheder