• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • bær

Resultater for

Bær

Fabrikant/producentHonning
  1. YAGODY KARELII

    Rusland

    Yagody Karelii virksomheden er førende inden for indsamling og bearbejdning af vilde bær (multebær, blåbær, tyttebær, tranebær, havtorn), samt vilde champignoner (karl johan, aspenbolete, brun skælrørhat, xerocomus) i Rusland og Europa. Yagody Karelii leverer følgende produkter til fødevarevirksomheder og den farmaceutiske branche: - Lynfrosne individuelle (IQF) bær og champignoner; - frysetørrede bær, champignoner, grøntsager og frugt; - frossen bærpuré, NFC bærsaft; - infuserede bær; - bihonning, inklusive honning blandet med frysetørrede bær; - birke-spejlporesvamp (Inonotus obliquus); - birkesaft. Virksomheden fremstiller også mere end 100 SKU af bærprodukter til slutbrugere, leverer dem til detailkæder og eksporterer dem til forskellige lande via et distributionsnetværk. Yagody Karelii blev grundlagt i 2004. Virksomhedens produktionsfaciliteter er beliggende i Kostomuksha, som ligger i Republikken Karelija, Rusland. Virksomheden betjener fuldt automatiserede produktionslinjer fra Europa, som fremstiller mere end 50.000 ton naturlige fødevarer om året. Alle produkter fremstilles under streng overholdelse af sikkerheds- og kvalitetsstandarderne. Vores kvalitetsstyringssystem overholder FSSC 22000 (SGS). En stor del af vores produkter er certificeret som økologiske iht. EU-bestemmelserne. Vi bruger ikke farvestoffer, smagsforstærkere, kunstige tilsætningsstoffer eller GMO, og vi sporer produktionsprocessen fra den sæsonmæssige indsamling af bær til emballering.

  2. CHAMPAGNE PIERRE LAURENT

    Frankrig

    Pierre Laurent har drevet familiebrug i fem generationer og er kendt for sin stærke forpligtelse inden for traditionelle metoder og bevarelse af miljøet. Pierre Laurent nærer en lidenskab for sin region og har en avantgardistisk vision angående sine champagner. De "skaber velvære" ved at være så naturlige og så egnstypiske som muligt og produceres efter miljøbevidste metoder. Tradition, nydelse og fællesskab er værdier, der er gået igen fra far til søn, og som vi gerne vil videreføre. Familien PIERRE dyrker i dag 4, 5 hektar i Vallée de la Marne, hovedageligt med Pinot Meunier og Chardonnay. Hoveddruesorter: - Chardonnay: Delikate nuancer af frugt, citrusfrugt og mineraler.- Pinot noir: Smidighed og frugtighed, der gør den rund under blandingen.- Pinot meunier: Aromaer af røde bær og en kraftig struktur. Den får krop og kraft under blandingsprocessen. Vinhøsten er i århundreder foregået udelukkende i hånden for at garantere den højeste kvalitet af druer. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet, skal nydes med omtanke. Salg af alkoholholdige drikke til unge under 18 år er forbudt.

  3. PERONI HONEY

    Rusland

    Peroni – er en russisk familievirksomhed, som fremstiller enestående innovative produkter. Peronis primære produkt er honningesouffle. Det er en nyhed inden for naturlige desserter. 100 % naturlig - kun honning og bær, nødder og frugter, æltet i henhold til den specielle teknik med skånsom koldblanding. Uden konserveringsstoffer, farvestoffer, sukker, genmodificerede materialer, smagsstoffer og andre unaturlige ingredienser - kun honning og tørrede frugter, bær, nødder. Det er ikke kun honning i sin naturlige form, men udsøgt honning med en usædvanlig dessertlignende smagstone, der påskønnes af gourmeter og yndere af haute cuisine. Den enestående konsistens og den brede smagspaletter betyder, at du er solgt fra første mundfuld. Mere end 20 smagsnuancer og mange gavepakker - der er noget for enhver smag! Peroni - til alle med god smag!

Filtre

Resultater for

Bær

Antal resultater

3 Virksomheder

Virksomhedstype

Kategori