SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

Cacio di Pienzas produktion er en meget gammel tradition, som er gået i arv gennem flere generationer. Mælkeproducenterne slog sig sammen og dannede Cooperativa di Cotignano, hvor de anvender og bevarer de traditionelle forarbejdningsmetoder: forsyning af mælk med den karakteristiske smag fra græsset i Val d'Orcia, lagringsteknikker og især en særlig omsorg for ostenes kvalitet.

Virksomhedens web site

Aktivitet

Billeder indrykket af denne virksomhed

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Nøgleord i forbindelse med denne virksomhed

  • Ost
  • pecorino ost øko
  • laktosefri pecorino
  • MARZOLINO
  • FRESCHELLO
  • laktosefri marzolino
  • pecorino de pienza
  • fåre ricotta
  • fåreost fra toscana
  • fåreost, halvlagret
  • fåreost, lagret
  • ricotta
  • fåreost med peber
  • fåreost, tør

Forstør listen

Yderligere informationer

Udgiv min virksomheds indhold

Nøgletal

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Organisation

  • Virksomhedens art
    Virksomhedens art
    Hovedsæde, Moderfirma
  • Hovedaktivitet
    Hovedaktivitet
    Fabrikant/ Producent

Markeder og handelsområder

Kundeområder

Regional
National
Europæiske Union
International
Grøn: dækket zone
Grå: ikke dækket zone

Denne virksomhed har endnu ikke angivet sine import- og eksportområder

Denne virksomhed har endnu ikke angivet sine import- og eksportområder

Salgsoplysninger

Incotermer

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Betalingsmåder

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Banker

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

R73651210 1660 v

Relaterede søgninger