SIKOM DANMARK A/S

Danmark

Office Building Outline icon Tjenesteudbyder

Web icon

Visning af produktkataloget

Danmark

Adgangskontrol systemer, hjælper med kontrol over adgangene til medarbejdernes færden i døgnets tidsrum og tidspunkter i virksomheden. For at få adgang til områderne, legitimerer brugerne sig typisk ved brug af adgangskort, dette kan f.eks. være ved fingeraftryksscannere eller ansigtsgenkendelse, derudover kan bilens nummerplade eller BroBizz® også gøres gældende.

Anmod om et pristilbud

Danmark

Hos SIKOM Danmark tilbyder vi intelligente kameraovervågning til mange forskellige formål, miljøer og brancher. Med en løsning fra SIKOM er du sikret en skræddersyet løsninger der hvor sikkerhed altid er i top. Vi arbejder hverdag på at forbedre vores systemer for vores kunders skyld.

Anmod om et pristilbud

Danmark

Perimetersikring er dit første værn mod uønsket besøg og tidlig varsel af indtrængende. SIKOM Danmark fokuserer primært på elektronisk sikring af hegn og facader, men løfter også totalløsninger med port, pullerter- og hegnsinstallationer. Denne løsninger er med til at gøre sikkerhed for store virksomheder helt i top.

Anmod om et pristilbud

Få en kompetent og erfaren sikkerheds- og samarbejdspartner til udvikling af din virksomheds sikkerhed, service og vedligeholdelse. SIKOM Danmark har mere end 20 års erfaring inden for sikkerhedsservice til bl.a. højrisiko virksomheder. Hos SIKOM Danmark tilbyder vi en lang række af services indenfor adgangskontrol, samtaleanlæg og kameraovervågning. Der er med til at sikre, at sikkerheden på arbejdspladsen altid er i top. Vi ydere service til både stor og små virksomheder. Hos SIKOM Danmark går vi aldrig ned på kvalitet, og derfor er vi det oplagte valg blandt mange muligheder og virksomheder. Vi er kendt for den gode relation og kundeservice med høj professionalisme. Vores faglærte personale sidder altid klar til, at rådgive kunden inden for alle vores sikringsløsninger. Vi samarbejder med de bedste indenfor branchen, og netop derfor er vi hos SIKOM Danmark altid opdateret på de nyeste teknologier og bedste løsninger. Alle vores løsninger bliver udviklet på baggrund af vores 20 års erfaring og viden om sikkerhedssystemer. Med SIKOM Danmark er din virksomhed garanteret sikkerhedsløsninger af højeste kvalitet . Det er uanset hvilke sikkerhedsforanstaltninger din virksomheder skal bruge, så har vi en løsninger der passer præcis din virksomheds behov. Det er både muligt at få totale sikkerhedstjenester med både adgangskontrol, kameraovervågning, samtaleanlæg til mindre specialløsninger, hvor du kan trække på enkelte produkter som passer din virksomhed.

Domain icon Tjenesteudbyder

SIKOM DANMARK A/S

Samsøvej 17

8382 Hinnerup - Danmark

Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    11 – 50

Organisation

  • Hovedaktivitet
    Tjenesteudbyder

Aktiviteter i SIKOM DANMARK A/S

  • Alarmer - sikkerhedsanordninger
  • Adgangskontrol
  • Samtaleanlæg
  • Kameraovervågning
  • Sikkerhedsløsninger
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • I overensstemmelse med databeskyttelse
  • 100% gratis