SANCO APS

SanCo ApS har mange års erfaring i tuning af såvel diesel- som benzinkøretøjer - herunder chiptuning/OBD-tuning. Chiptuning forøger effektivitet og moment på såvel biler, lastbiler, samt landbrugsmaskiner såsom eksempelvis traktorer. Vi er distributører af tuningsmoduler, som er veltestede. Vi foretager blandt andet selv 4-hjulpstræk rulletests på eget værksted, for at sikre den bedste optimering. Vi importerer vores moduler fra de største producenter i EU og tester og lancerer det under vores grundigt testede og anerkendte mærke SanCo. Mange af vores chiptuningsmoduler findes i flere forskellige variationer til hvert bilmærke - alt efter behov, smag og pengepung. Mange er ligeledes TÜV-godkendte. Ofte er folk i tvivl om valg af det helt rette optimeringssystem og tror de har fundet det rette modul, mens vi ved et opkald til os finder, at vi har en bedre løsning. Så tøv ikke med at kontakte os for det bedste valg af chiptuningsmodul. Vi har mange års erfaring med tuning og et enormt udvalg til hvert formål. Ønsker du at blive forhandler af SanCo chiptuningsbokse, så ring eller skriv til os. Vi sidder i vores værksted i Aalborg, Nordjylland og er klar med hjælp og rådgivning når det gælder tuning. Med chiptuning opnår du større køreglæde, mere moment - og oftest en bedre brændstoføkonomi.

Aktivitet

Nøgleord i forbindelse med denne virksomhed

 • Biltuningsudstyr
 • chiptuning
 • obd-tuning
 • bokstuning
 • traktortuning

Yderligere informationer

Udgiv min virksomheds indhold

Nøgletal

 • 1 – 10
  antal ansatte

Organisation

 • Hovedaktivitet
  Virksomhedens art
  Distributør

Markeder og handelsområder

Kundeområder

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Denne virksomhed har endnu ikke angivet sine import- og eksportområder

Denne virksomhed har endnu ikke angivet sine import- og eksportområder

Salgsoplysninger

Incotermer

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Betalingsmåder

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

Banker

Denne virksomhed har ikke opgivet disse informationer

En lignende side til din virksomhed? Bliv fundet. Det er nemt at oprette din virksomheds webside på EUROPAGES. Tilføj din virksomhed
104 v

Opret gratis din konto for at opdatere dine oplysninger og forøge din synlighed

Synlighed

Indhold

Klassificering

Virksomhedens resultatindikatorer:
SANCO APS

Dine indikatorer er på det laveste niveau. Opdater dine oplysninger og tilføj nyt indhold (tekst, logo, nøgleord) for at forbedre din synlighed og klassificering.

Jeg opretter min konto

i 5 lette, hurtige og gratis etaper

Bloggen SANCO APS,
tilmeld din virksomhed nu!

HELPDESK