RBECO SP. Z O.O. - Manufacturer & suppilier of biodegradable products for packaging, paper bags, shredded paper

Polen

Factory icon Fabrikant/ Producent

RBECO SP. Z O.O.
Web icon

Visning af produktkataloget

Polen

Bekræftet af Europages

Honeycomb-indpakningspapir er et miljøvenligt alternativ til bobleplast. Takket være de passende indsnit skaber papiret, når det strækkes, en bikagestruktur, der giver en 3D-effekt. Det er meget fleksibelt, så det tilpasser sig perfekt til produkternes form og giver dem endnu bedre beskyttelse under transporten. Det har en sikkerhedsfunktion og er meget effektivt. Honeycomb-indpakningspapir giver også effekten af en strækfilm, når det ene strakte lag klæber til det andet og ikke folder sig ud. Honeycomb-indpakningspapir bruges til indpakning af kosmetik, glasvarer, brugskunst, stearinlys, krukker, vinkugler og andre sarte genstande. Vi tilbyder det i ruller, hvilket gør det endnu nemmere at konfektionere og emballere. Papirruller kan fås i forskellige bredder og farver. Honeycomb-indpakningspapir er 100% genanvendeligt. Når du pakker i 3D-papir, behøver du ikke at bruge ekstra tape.

Anmod om et pristilbud

Polen

Bekræftet af Europages

Vi tilbyder en bred vifte af industripapir og fødevarepapir under varemærket Miquel y Costas & Miquel, s.a.. Religiøst papir (28-70 gsm) Udgivelsespapir (28-220 gsm) Pharma-papir (29-60 gsm) Modepapir (17-50 gsm) Sublimeringspapir (18-39 gsm) Fødevarepapir (17-120 gsm) Luksuspapir (27-240 gsm) Sikkerhedspapir (80-100 gsm)

Anmod om et pristilbud

Polen

Bekræftet af Europages

E-handelskasser er en økonomisk og praktisk løsning, når det drejer sig om at pakke produkter til forsendelse. Vi tilbyder æsker i forskellige størrelser og farvevarianter. De har en praktisk lukning, og der er ikke brug for ekstra tape til emballagen. E-handelskasserne kan også have en glideanordning, som yderligere sikrer de pakkede produkter og giver kunden mulighed for at returnere i den samme kasse. Derudover kan vi printe et logo eller anden grafik på æsken, hvilket gør den til et fantastisk marketingværktøj. Den høje papkvalitet og et professionelt udført tryk er et perfekt vidnesbyrd om selve produktets holdbarhed. Vi tilbyder også eksklusive dekorative æsker, som er en perfekt løsning til PR-pakker og gavesæt.

Anmod om et pristilbud

Polen

Bekræftet af Europages

Vores tilbud omfatter papirfyld til pakker i form af en kernefri rulle, der er perfekt som beskyttelsesemballage til e-handelskasser. Det er et økologisk emballagepapir i en naturlig, grå farve, som er fremstillet af genbrugsmaterialer. Papir med en vægt på 80 g. Denne kassefylder er meget nem at bruge, den fylder præcist rummet i kassen og beskytter produkterne mod skader under transporten. Det kan også bruges som afstandsstykke mellem lag af produkter på en palle eller som indpakningspapir.

Anmod om et pristilbud
Polski Se de 14 produkter English Se de 10 produkter Deutsch Se de 10 produkter Български Se de 10 produkter Čeština Se de 10 produkter Español Se de 10 produkter Suomi Se de 10 produkter Français Se de 10 produkter Eλληνική Se de 10 produkter Magyar Se de 10 produkter Italiano Se de 10 produkter Lietuvių Se de 10 produkter Nederlands Se de 10 produkter Português Se de 10 produkter Română Se de 10 produkter Svenska Se de 10 produkter Slovenščina Se de 10 produkter Türkçe Se de 10 produkter

RBECO er en polsk producent af økologiske emballagekomponenter i papir. Vi er en familievirksomhed som har mere end 15 års erfaring på markedet. Deres primære fokus er sikkerheden af pakkede produkter og udseende, hvormed brandets omdømme fremhæves. Vi specialiserer os i produktionen af emballagefyld fremstillet i strimlet, bølget papir – i form af papirstrimler og eksklusiv silkepapir til indpakning i 60 farver, papirsnore/-reb og etuier til at beskytte glasprodukter under forsendelsen. Vores tilbud inkluderer den højeste kvalitet: - ZigZag deluxe papirstrimler, økologisk fyld – med en innovativ støvfri formular og elasticitet. Perfekt til gaveindpakning, kurvefyld, beskyttelsesemballage til onlinehandel, strimlet fyld kan også bruges til kassefyld – økologiske etuier til glas, kander, flasker under transport og flytransport. Også perfekt til skrøbelige produkter Grøntsager, kosmetik og likør – Kulpapir som er perfekt til at indpakke og adskille produkter – Trådløs papir til at indpakke produkter – Papirsposer til indkøb og catering – Papirreb/snor til at indpakke produkter, dekorationspapir, blomsterhandlere samt håndtag til papirsposer – Honeycomb emballagepapir til bevægelse skrøbelige produkter – ideel til at beskytte dem under forsendelse – Fedtsikker papir til indpakning af madvarer – elementer til bokse, i form af bånd og mærkater til bokse. Vi skræddersyer alle produkter, så du kan skabe en unik pakkeoplevelse af dit mærke.

Virksomhedens sidste nyheder

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Deltagelse i en event ・ 24. apr. 2023 læs mere Open In New icon

Ladies and Gentlemen, in connection with your participation as an exhibitor in the 7th edition of the International Fair of Packaging Technology and Packaging, we would like to thank you for visiting our stand. We are very pleased that the stand prepared by us aroused great interest on your part. We would like to emphasize that the Warsaw Pack Fair was an excellent opportunity to present, among others, our latest product ZigZag Delux paper chips and meetings with our clients and partners. We would also like to invite you to the next edition next year!

Dokumenter

Company presentation

Links til videoer

Domain icon Fabrikant/ Producent

RBECO SP. Z O.O.

Ul. Załęska 106

35-322 Rzeszów - Polen

momsnr.
Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    11 – 50
  • Sælgere
    1 – 10

Organisation

  • Etableringsår
    2007
  • Hovedaktivitet
    Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

  • Check Circle Outline icon International

Betalingsmåder

  • International postopkrævning
  • Bankoverførsel
  • Stand-by akkreditiv
  • Dokumentinkasso
  • Remburs

Banker

  • ING Bank Śląski

Leveringsområder

Leveringsbetingelser (Incoterm)

Ansvar
  • Køber
  • Delte
  • Sælger

Aktiviteter i RBECO SP. Z O.O.

  • Papir, emballering - fremstilling
  • Papirsposer
  • Indpakning
  • bæreposer
  • beskyttelsesemballage
  • biologisk nedbrydelige emballager
  • indpakningspapir
  • vokspapir
  • Emballage til vinflasker
  • Økologisk emballage