OXYHTECH - INNOVAR PARA CRECER

Spanien

Factory icon Fabrikant/ Producent

OXYHTECH
Web icon

Visning af produktkataloget

Spanien

Med vores OXYHTECH DIGITAL COMPRESSION TESTER er det muligt at kontrollere kompressionen i cylindrene på en forbrændingsmotor, både benzin og diesel, med mellem 2 og 12 cylindre, ganske enkelt ved at tilslutte den til BATTERIET. Via dedikeret software kan du kontrollere kompressionseffektiviteten af endoterme motorer direkte ombord på køretøjet på få sekunder. Vores DIGITALE KOMPRESSIONSTESTER giver dig mulighed for at: Demonstrere resultaterne af det udførte arbejde for dine kunder (afkarbonisering, olieskift, tændrørsskift osv.). Startmotorens tilstand Batteriets tilstand ved tomgang og under drift Kontrollér stemplernes justering Kontrol af kompressionen på hvert stempel Mulighed for at gemme og udskrive den udførte test og gennemgå den som en helhed. ØG DIN OMSÆTNING ved at tilbyde en indledende diagnose, der giver dig mulighed for at tilbyde ekstra tjenester til dine kunder.

Anmod om et pristilbud

Spanien

KONCENTRERET RENSEMIDDEL TIL DPF (1000 ML) Rengøringsmiddel specielt udviklet til brug med vores Oxyhtech Maxi- og Oxyhtech Maxi+ DPF-rensemaskiner. Blandingen er specielt formuleret til sikkert at fjerne urenheder, der er aflejret i dieselpartikelfilteret på alle typer køretøjer. Denne behandling udføres, efter at filteret er indsat i Oxyhtech-maskinen. Æske med 12 flasker rengøringsmiddel, egnet til ca. 12 til 24 rensninger med vores maskiner.

Anmod om et pristilbud

Spanien

NYHED: Nemmere at betjene med appen via WiFi-forbindelse. Du kan nu gemme tilpassede indstillinger. Før- og efterrapporter med mulighed for at sende dem til kunder og gemme dem i PDF-format. Denne maskine er designet til at rense partikelfiltre på alle typer biler og varevogne for at opnå en DPF-regenerering, der fjerner 100 % af sod og aske. Intuitiv betjening med automatiske justeringsmuligheder via en enkel kontrolskærm. Alle former for tilbehør medfølger, så den kan køre i enhver bilfiltermodel.

Anmod om et pristilbud

Spanien

NYHED: Nemmere at betjene med appen via WiFi-forbindelse. Du kan nu gemme tilpassede indstillinger. Før- og efterrapporter med mulighed for at sende dem til kunder og gemme dem i PDF-format. Denne maskine er designet til at rense partikelfiltre på alle køretøjstyper (lastbiler, personbiler, varevogne...) for at opnå DPF-regenerering og fjerne 100 % af sod og aske. Intuitiv betjening med automatiske justeringsmuligheder via en enkel kontrolskærm. Alle former for tilbehør medfølger, så den kan køre i alle køretøjets filtermodeller.

Anmod om et pristilbud
Deutsch Se de 8 produkter Български Se de 8 produkter Čeština Se de 8 produkter Español Se de 8 produkter Suomi Se de 8 produkter Français Se de 8 produkter Eλληνική Se de 8 produkter Magyar Se de 8 produkter Italiano Se de 8 produkter Lietuvių Se de 8 produkter Nederlands Se de 8 produkter Norsk Se de 8 produkter Polski Se de 8 produkter Português Se de 8 produkter Română Se de 8 produkter Svenska Se de 8 produkter Slovenščina Se de 8 produkter Türkçe Se de 8 produkter

Vi fremstiller og distribuerer miljøvenligt rengøringsudstyr til forbrændingsmotorer. Alle vores produkter udmærker sig ved deres høje kvalitet, unikke teknologi, deres effektivitet, præcision, pålidelighed og lave energiforbrug, og dertil sætter vi også alt ind for at beskytte miljøet. Vores produkter integrerer den mest avancerede teknologi i automobilsektoren.

Dokumenter

Domain icon Fabrikant/ Producent

OXYHTECH

Polígono Industrial Noáin-Esquíroz, Calle G, Nave 3C

31191 Esparza-Navarra - Spanien

momsnr.
Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    1 – 10
  • Sælgere
    1 – 10
  • % omsætning til eksport
    80 %

Organisation

  • Etableringsår
    2016
  • Virksomhedens art
    Hovedsæde – Moderfirma
  • Hovedaktivitet
    Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

  • Check Circle Outline icon Europæiske Union

Aktiviteter i OXYHTECH

  • Vedligeholdelsesprodukter
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • I overensstemmelse med databeskyttelse
  • 100% gratis